Kızlar sabah buraya yazdıktan sonra uyuyakalmışım sanırım hava değişimi artı dünün yorgunluğu stresi derken saat beşe kadar uyumuşum. Uykumdan bir an yine sancıyla uyandım. Tuvalete gittim yine leke gelmiş düne göre çok daha fazlaydı.
Yakındaki özel hastaneleri arayıp kadın doğum acili olanlara cihazları sağlam mı diye sorduk ve hemen birine gittik. İçeri ağlayarak titreye titreye girdim ama çok şükür iyi çıktım
Keseyi gördük kuru fasülye gibi bişeydi
tam 14 mm imiş ve 5+5 gebelik haftası ile uyumlu dedi doktor. Bu kadar küçük mm de henüz bebeği görmemem normal 10 gün sonra gelin bebeği görürürüz o zaman dedi.
Henüz bebeği göremediği için Progestan vermem doğru olmaz on gün sonra lekelenme hala devam ediyorsa o zaman veririz dedi bu da vermedi Progestan. Folik asite devam dedi.
Kese etrafında kanama alanı yok şekli çok düzgün ve çok iyi yere tam rahmin ortasına güzelce yerleşmiş dedi.
10 gün boyunca ağır evi işi, ilişki ve uzun yürüyüşler yasak. Yine aynı şeyleri duydum yani ama en azından bebişimin kesesini gördüm ve şimdilik her şeyin yolunda olduğuna ikna oldum
Susuzluk da yapabiliyormuş lekelenmeyi bu arada günde en az 2 litre su dedi