• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canim cok normal benim hala hafta donumlerimde agrilarim oluyor korkma hic ☺️
Peki ağrının durumu değişti mi canım baştakine göre? İlk başta adet olacakmışım gibi ağrıyordu ama dün leke geldikten sonra sanki sol kasığım zonkluyor gibi ağrıyor biraz daha değişik bir ağrı oldu gibi.
Doktor sorun yok her şey yolunda görünüyor dedi ama yine de insan bir çekiniyor ☺️

Peki ağrının durumu değişti mi canım baştakine göre? İlk başta adet olacakmışım gibi ağrıyordu ama dün leke geldikten sonra sanki sol kasığım zonkluyor gibi ağrıyor biraz daha değişik bir ağrı oldu gibi.
Doktor sorun yok her şey yolunda görünüyor dedi ama yine de insan bir çekiniyor ☺️
Benimde hafif lekem olmustu bir kere doktor bakti sorun gormedi kirmiziya donmedigi surece sorun yok dedi canim. O zamanlar agrim coktu simdi daha azaldi tabii suan kac haftaliksin canim ?

Çok geçmiş olsun dikkat et kuzum doktorlar ne derse onu yapıyoruz içimizi bir tek onlar rahatlatıyor iyi olduklarını söyledikçe 😊sende diğer kontrole kadar içini rahat tut dinlenmeye bak piremses ol😊
Çok teşekkür ederim canım 🙏🏻☺️
Aynen doktora gidene kadar ruh gibi bembeyaz kesilmiştim valla. Şimdi sakin sakin yatıyoruz umarım geçer şu riskli aylar bir an önce 🥹🙏🏻

Selam kızlar. Ben de varım. Ama ben hala ekimde mi kasımda mı doğum olacak anlamadım :) 16 ocakta adet oldum. 6 haftalıkken gittim doktora. Ama doktor 5 haftalık gibi görünüyor geç döllenme olmuştur dedi. Yoğun kasık ağrıları bende de var. İğneler batıyor sanki. Sonra bi anda geçiyor. Normalmiş bunlar.

Benimde hafif lekem olmustu bir kere doktor bakti sorun gormedi kirmiziya donmedigi surece sorun yok dedi canim. O zamanlar agrim coktu simdi daha azaldi tabii suan kac haftaliksin canim ?
5+5 iz bugün canım 🥹
Doktor bana da devam edebilir lekelenme dedi henüz kesenin içinde bebişi göremedi o yüzden ilaç vermedi. 10 gün sonra gideceğim bebeği görürse ve leke hala devam ediyorsa o zaman verecekmiş ilaç umarım etmez 🙏🏻

WiFi olanlar da dışarıda izleyemiyorsun yada ev büyükse odalarda kopukluk olabiliyor ben çok memnun kalmadım kiwiden ama bebek doğunca kullanacağım yine de . Oğlun kac yaşındaydı canım bu arada
Benım arkadasımın aldıgını ızleyebılıyordu kuzum ozellıkle bakıcı yada babane anane bıraktıgında ısten bakıyor ızlıyordu ana modulun ınternete baglı olması yetıyordu kıwı tarzı aynı fıyatlarda baska bı marka ama kuzum, oglum 4 yasında ☺️

5+5 iz bugün canım 🥹
Doktor bana da devam edebilir lekelenme dedi henüz kesenin içinde bebişi göremedi o yüzden ilaç vermedi. 10 gün sonra gideceğim bebeği görürse ve leke hala devam ediyorsa o zaman verecekmiş ilaç umarım etmez 🙏🏻
Yaa kuzum agrilarin cok normal ben o zamanlar yurumeye korkar oluyordum 😂😂 gittikce azalick bak gor

Çok mantıklı canım bende normalde dantel felan sevmem zaten sonra da giyebileceğim alt üst takımlar almak istiyorum suwen güzel iyi yapmışsın bende ona bakacağım bu tarz şeyleri indirimde buldukça almak lazım hepsi son aylara kalınca maddi manevi daha çok yoracak çünkü 😊
Kesınlıkle kendınıze bır kiste belırleyıp her ay bır kacını ala alagıdın eskıden cok bısey yapmıyordu ama suan hersey cok pahalı

Benim de büyüdü sanki midemden doğru, daha cok erken ama sanki. Şişkinlik mi ödemmmi yoksa büyümeye mi başladı anlamadım 🤭
Benim daha altta göbek deliğinin altı ayva göbek gibi zaten göbeğim vardı biraz. Ama şimdi biraz daha çıktı gibi geldi eşimde saçmalama o senin kendi göbeğin diyo 😂

Canım neler almayı düşünüyorsun bizi de aydınlat ilk bebeği olan anneleri☺️ topişko zamanlarımız yaza denk gelecek ya ben normalde de bol elbiseler giymeyi çok severim öyle bişeyler alırım yine kendime diye düşünmüştüm. Bir de bahçıvan falan. Doğum sonrası için en çok neler lazım oluyor ne önerirsin
Kabataslak paylaşayım canım daha coook konsuruz detaylıca bu konuları , mesela emzırme yastıgı asırı gereksız bısey yastıkta aynı ısı goruyor ıste bu onunla bırlıkte alt acma pedlerı renklı desenlı bunlar cok sık kullanılmıyor sonrada elınde kalıyor yastıgı oglum oturmaga baslayınca arkasına koyuyordum orda kullandım desem anca yerıdır , travel sistem bebek arabası durumu olup bı yasınfa degıstırebılcek olan varsa amenna alsın tabı , elbıse genel olarak gıymeyı seven ıcın kurtarıcı olur bencede bende oyle yapmayı dusunuyorum muhtemelen cok sıcak basacak zaten ☺️ En en gereklı seylerden bırı phılıps gogus kalkanı veyahut muadılı gumus gogus kapagı tarzı bısey, ohılıpsı neden sevıyorum akan sutlerı ıcınde topluyor bosa gıtmıyor ılk ıkı hafta göğüs ucuna bısey degsın istemeyeceksiniz çünkü pıjama hakkında goruslerımı yazdım 0 beden yada 0-3 1-3 ay kıyafet mın tutmak hatta sadece ılk bır ay yetecek kadar olsa yeter ilk zamanlar tulum gıydırmek cok zor oluyor tercıh etmem mısal gıbı gıbı ☺️ Daha cok var bırgun toparlayıp kagıda dokerım ☺️

Ben bu donem kokulara gelemiyorum özellikle çamaşır suyunu asla kullanamıyorum. Eşim kullanıyor temizliği yapıyor o gün evide gün boyu havalandirdi öyle eve geldim. Bizim çamaşır suyunu asla kullanmamamiz gerekiyor. 🙄🙄🙄
Aynen canım eşim temizlik yapmadı maalesef bugün mutfağı yıktım ona biraz zor bir adam odun yani yapma diyor he dedim bok götürsün evi bulduğu çözüme bak

Back