• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sizin güzel denk gelmiş bende hemşireyim daha yönetime bile bildirmedim gebeliğimi yöneticiler acımasız olunca nöbetsiz birim istesem verir ama tek gebe sen misin diyip en yoğun yerlerde çalıştırıp süründürüyor insanı o yüzden çalışabildiğim kadar nöbette devam etmek istiyorum Allah nasip ederse 😌
Ayyy her işin ayrı zorluğu var ama 24 saat nöbet de zor olur yaaa . Özellikle uyku zaten hassas noktamız bu ara. Kolay gelsin tüm çalışan hamişlere ♥️

Kızlar ya canım çok turşu çekiyordu yedim baya yedim şimdide çok tatlı çekiyor onuda şuan yiyorum ve midem karnım ağrımaya başladı 😔😔😔

Hamıle kıyafette de bacakların cok kalınlasmassa bedenın bıle olur ustu genıs nasılsa ama ben yınede 38 gıyıyorsan 40 al derım pantalon ıcın
Ya hamile kıyafet almayı pek düşünmüyorum. Daha çok normal kıyafet ama hamilelerinde giyebileceği şeyler alayım diyorum 🤷🏼‍♀️

Ayyy her işin ayrı zorluğu var ama 24 saat nöbet de zor olur yaaa . Özellikle uyku zaten hassas noktamız bu ara. Kolay gelsin tüm çalışan hamişlere ♥️
Valla öyle oluyor canım önceden bu kadar yorulmazdım şimdi evde de hastanede de 19-20 gibi bir uyku bastırıyor evde çok uyumuyorum uzanıyorum ama hastanede bu olmuyor malesef bakalım bende götürebildiğim yere kadar götürmeye çalışacağım 😊

Oğlumda daha zayıf hamıle kalmıstım onda L beden aldım hep S-M gıyıyordum / suan genel olaral L yım oyuzden ben xl tercıh edıyorum. Bır beden buyugu ıdealdır diye düşünüyorum 😂 suwende ındırım vardı o zamn aldım bı takım 220 tlye geldı dugmelı vıskon bı pıj takımı denk geldıkce bakarım oyuzden, zaten dantellı klasık lohusa model pıjamaların cok kullanıssız oldugunu dusunuyorum. Oğlumda aldım pişmanım 😂 gecelıgıde grı duz bısey aldım hepsıyle olsun tesetturluyum bırı geldiğinde zorlanmıştım oğlumda sabahlık olmadıgı ıcın ust degıs falan. Buyuzden aldım busefer bı yazma bı sabahlık mis ☺️ Diye düşündüm 🙏🏼
Çok mantıklı canım bende normalde dantel felan sevmem zaten sonra da giyebileceğim alt üst takımlar almak istiyorum suwen güzel iyi yapmışsın bende ona bakacağım bu tarz şeyleri indirimde buldukça almak lazım hepsi son aylara kalınca maddi manevi daha çok yoracak çünkü 😊

Ya hamile kıyafet almayı pek düşünmüyorum. Daha çok normal kıyafet ama hamilelerinde giyebileceği şeyler alayım diyorum 🤷🏼‍♀️
Bende öyle düşünüyorum normal kıyafet ama hamiş olarak da giyebileceğim şeyler iyi bir de son haftalar Eylül oluyor hava serinliyor o zaman da eşimin sweatlerine el atarım diye düşünüyorum sonuçta doğum sonrası bu kadar kilo kalmayacak inşallah kıyafetleri normal almak daha mantıklı geliyor

Hayırlı olsun bende 12 gün gecikmeden sonra öğrendim bi ara 10 gün gecikmem olmuştu ona yordum bende beklemiyordum yani istiyordum tabi sürpriz oldu gerçekten yaşınız kaç nerde yaşıyorsunuz ben Samsun muhtemelen siz gittiğinizde kalp atışı duyarsınız
Aynen bende de 10gün gecikme olmuşdu daha önce İlaç icdiğim icin yine gecikmişdir diye düşündüm test yapmadım, ama bakdım 15gün oldu daha regl olmadım o zaman test yapdım Pozitif gözükdü. Yurt dışında yaşıyorum

Ah canım benım ya kayak tatılı bence vucudunu epey yordu yuruyus te fazla geldı bıraz dınlenmeye hayırlısı ıle gecer ınsallah sen kotu seyler dusunme hıc benım oglumda bes ayıma kadar lekelenmeler le gectı ve yoruldugumda oluyordu cogusu oyuzden dınlenmek agır ıs yapmamak sart supurge bıle buna dahılr kuzum belını zorlucak ısler yapma ozellıkle ☺️
Aynen öyle oldu kuzum ☹️ gittiğime gideceğime bin pişman oldum gerçekten. Kendimi bu kadar yormasam hiç sıkıntı çıkmayacaktı muhtemelen neyse olan oldu artık iki doktor da sorun yok dedi içim daha rahat şimdi.
Aynen Kuzucum bu akşamüstü gittiğimiz doktor devam da edebilir endişe etmeyin yorgunluk susuzluk yapabilir bu süreçte lekelenme dedi. Devamı gelirse de panik yapmamaya çalışacağım artık. Hiçbir şey yapmıyorum yemekleri bile eşime bıraktım azıcık evin içinde yürüsem ağrı geri geliyor zaten birkaç güne daha iyi olurum inşallah 🙏🏻🥹

Hesap detayları nerede ben 14 Ocak satım benim gibi olup kalp atışı duyan var mı Dr bana daha küçük dedi
Yukarıda küçük profil resmin var oraya tıkla orada çıkıyor

Keyfine bak canım dogumdan sonra 2 saatte bir cocugu emzir gazi çıkar uyut uykusuz günler bizi bekliyor olacak. O yüzden şimdi piremses olalim 😁😁😁
Kuzum tam piremses olucam panik atak geliyor bana 😅 keşke aman bebek iyi mi bir şey mi oldu diye düşünmeden piremses olabilsem ☹️
Şimdiden böyleyse doğum sonrasını düşünemiyorum ya annelik demek kalp ağrısı ve panik atak demekmiş resmen 🥲

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen her gebelik farklı oluyor sonuçta benimde köpeğim var haftanın 4-5 gün 45 dk 1 saat kadar yürüyoruz onunla 5.haftamda tam yürüyüş sırasında kasık ağrım olmuştu yavaş yavaş eve dönmüştüm çok şükür kanama felan yoktu ama insan yine de korkuyor ilk haftalar önemli kanama gibi durumlarda kendimize ekstra dikkat etmek gerekiyor o yüzden piremsesliği doktor muayenene kadar devam ettir muayene olup bebişine bakınca ayrıntılı bilgi alırsın 😊
Teşekkür ederim canım 😍🙏🏻
Aynen öyle her gebelik farklı gerçekten ne güzel oralarda ayağımda kayak ayakkabılarıyla yürüdüm spor yaptım vs ağrım bile olmadı bu çocuk uslu üzmüyor annesini demiştim eşime demez olaydım dememi bekliyormuş gibi oldu 😅
Tekrar leke gelince içim rahat etmedi başka hastaneye gittik bu vesile ile ilk kez ultrason muayenesi olmuş oldum. Keseyi gördük haftasıyla uyumlu yeri de güzel çıktı ama daha küçük olduğu için bebeği henüz göremedi on gün sonra çağırdı.
Kanama alanı vs yokmuş her şey yolundaymış piremsesliğe devam dedi bu doktor da yürüyüş ağır iş vs yasak sanırım bu beşinci haftalar biraz sıkıntılı dikkat etmek gerekiyor ☹️

Kizlar sanirim suan Adet donemi zamanlarindayim ama karnim cok agriyor yani bukadar kendini hissettirmesi normalmi yasayan varmi adet sancimin bir tık ustunde agrim

Teşekkür ederim canım 😍🙏🏻
Aynen öyle her gebelik farklı gerçekten ne güzel oralarda ayağımda kayak ayakkabılarıyla yürüdüm spor yaptım vs ağrım bile olmadı bu çocuk uslu üzmüyor annesini demiştim eşime demez olaydım dememi bekliyormuş gibi oldu 😅
Tekrar leke gelince içim rahat etmedi başka hastaneye gittik bu vesile ile ilk kez ultrason muayenesi olmuş oldum. Keseyi gördük haftasıyla uyumlu yeri de güzel çıktı ama daha küçük olduğu için bebeği henüz göremedi on gün sonra çağırdı.
Kanama alanı vs yokmuş her şey yolundaymış piremsesliğe devam dedi bu doktor da yürüyüş ağır iş vs yasak sanırım bu beşinci haftalar biraz sıkıntılı dikkat etmek gerekiyor ☹️
Çok geçmiş olsun dikkat et kuzum doktorlar ne derse onu yapıyoruz içimizi bir tek onlar rahatlatıyor iyi olduklarını söyledikçe 😊sende diğer kontrole kadar içini rahat tut dinlenmeye bak piremses ol😊

Nereye gidiyorsun canım muayenehane mi hastane mi ben de arayıştayım şu an🙁
Ben muayenehaneye gidiyorum . Doktorum iyi olduğu için ona gitmek istedim ama hastane çoğu şey için daha rahat olabilir. Testler vs. Ben doktor tecrübesine önem verdim

Kizlar sanirim suan Adet donemi zamanlarindayim ama karnim cok agriyor yani bukadar kendini hissettirmesi normalmi yasayan varmi adet sancimin bir tık ustunde agrim
Merhaba benim de öyle oldu adet zamanı lekelenmem olmuştu. Korktum ama şuan geçti gibi.

Back