2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ah canım benım ya kayak tatılı bence vucudunu epey yordu yuruyus te fazla geldı bıraz dınlenmeye hayırlısı ıle gecer ınsallah sen kotu seyler dusunme hıc benım oglumda bes ayıma kadar lekelenmeler le gectı ve yoruldugumda oluyordu cogusu oyuzden dınlenmek agır ıs yapmamak sart supurge bıle buna dahılr kuzum belını zorlucak ısler yapma ozellıkle

Kamera benımde lıstemde ıkı cocuk olunca bıde bırıyle ılgılenırken dıgerını de takıp etmek maksatlı dusundum oglumda almamıstım hıc bı kac sey daha var tabı ılerleyen vakıtlerde ınsallah ufak ufak alırım

Kamera lazım gibi bence bende keşke daha önce alsaydım köpek için kullanırdım biz evde yokken bakardık dedim şimdi pahalanmış biraz ama gelince severek kuracağım

Kamera lazım gibi bence bende keşke daha önce alsaydım köpek için kullanırdım biz evde yokken bakardık dedim şimdi pahalanmış biraz ama gelince severek kuracağım
Ben ınternet tabanlı olanlardan dusunuyorum bı tık daha uygun onlar tabı

Ben şu xiomi marka olanı aldım ama senin düşündüğün de aynı işlevi görüyorsa bakayım iade ederim belki
Kullanan arkadasım var hatta dıger anne guruplarından kıwı marka onerdıler alan var onu düşünüyorum acıkcası internete baglayıp uygulama uzerınden telden bakıyorsun sadece farkı bu dıgerınde , bebefon gıbı kamera ıcın bı telsız ekran ıcın bı telsız var

Bakayım madem bi canım teşekkür ederim

Kızlar size bir şey soracağım gebelikten sonra doktorunuz östrojen progesteron gibi kadınlık hormonlarına baktı mı benim doktorum istemedi gebelikte progesteron felan zaten yüksek çıkar ama grupta da okudum sanki ben şimdi bende tiroid olduğu içim düzenli tsh baktırıyorum.Toxoplazma rubella cmv de yeni verdim.Doktora özelde gidiyorum ama kanları kendi çalıştığım hastanede veriyorum haftaya salı kontrolüm var ek olan vermem gereken bir şey var mı acaba doktor söylemedi merak ettim sizden hangi testleri istediler 9.-10. haftada

Kalp atisindan sonra rutin bulaşıcı hastalıklar hemeogram biyokimya idrar filan aldı canım progestron ostrojen bunlara bakmadı tsh benim.de ilaç kullanıyorum yarın dahiliyeyee gidecegim

WiFi olanlar da dışarıda izleyemiyorsun yada ev büyükse odalarda kopukluk olabiliyor ben çok memnun kalmadım kiwiden ama bebek doğunca kullanacağım yine de . Oğlun kac yaşındaydı canım bu arada

Hımmm çok güzel bilgiler bence de tüllü dantelliden ziyade rahat kullanışlı olsun

Kalp atisindan sonra rutin bulaşıcı hastalıklar hemeogram biyokimya idrar filan aldı canım progestron ostrojen bunlara bakmadı tsh benim.de ilaç kullanıyorum yarın dahiliyeyee gidecegim
Bende hemogram biyokimya tsh verip gideyim madem en mantıklısı o şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…