- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Ah canım benım ya kayak tatılı bence vucudunu epey yordu yuruyus te fazla geldı bıraz dınlenmeye hayırlısı ıle gecer ınsallah sen kotu seyler dusunme hıc benım oglumda bes ayıma kadar lekelenmeler le gectı ve yoruldugumda oluyordu cogusu oyuzden dınlenmek agır ıs yapmamak sart supurge bıle buna dahılr kuzum belını zorlucak ısler yapma ozellıkleKızlar sabah buraya yazdıktan sonra uyuyakalmışım sanırım hava değişimi artı dünün yorgunluğu stresi derken saat beşe kadar uyumuşum. Uykumdan bir an yine sancıyla uyandım. Tuvalete gittim yine leke gelmiş düne göre çok daha fazlaydı.
Yakındaki özel hastaneleri arayıp kadın doğum acili olanlara cihazları sağlam mı diye sorduk ve hemen birine gittik. İçeri ağlayarak titreye titreye girdim ama çok şükür iyi çıktım
Keseyi gördük kuru fasülye gibi bişeyditam 14 mm imiş ve 5+5 gebelik haftası ile uyumlu dedi doktor. Bu kadar küçük mm de henüz bebeği görmemem normal 10 gün sonra gelin bebeği görürürüz o zaman dedi.
Henüz bebeği göremediği için Progestan vermem doğru olmaz on gün sonra lekelenme hala devam ediyorsa o zaman veririz dedi bu da vermedi Progestan. Folik asite devam dedi.
Kese etrafında kanama alanı yok şekli çok düzgün ve çok iyi yere tam rahmin ortasına güzelce yerleşmiş dedi.
10 gün boyunca ağır evi işi, ilişki ve uzun yürüyüşler yasak. Yine aynı şeyleri duydum yani ama en azından bebişimin kesesini gördüm ve şimdilik her şeyin yolunda olduğuna ikna oldum
Susuzluk da yapabiliyormuş lekelenmeyi bu arada günde en az 2 litre su dedi
Hemşireyim kuzum bana ve çoğu meslektaşıma göre en yorucu mesleklerden yazın tayin istedikten sonra yeni bir bölüm okumayı bile düşünüyorumSen hangı ısle ugrasıyorsun kuzum
Kamera benımde lıstemde ıkı cocuk olunca bıde bırıyle ılgılenırken dıgerını de takıp etmek maksatlı dusundum oglumda almamıstım hıc bı kac sey daha var tabı ılerleyen vakıtlerde ınsallah ufak ufak alırımBende kendime bir iki bir şey aldım ama nedense hep doğumdan sonra da giyebileceğim şeyleri alıyorumson kilo aldığım zamanlar yaza geliyor diye yazı etek elbise tshirt üçlüsü ile geçirmeyi planlıyorum ama bende bebekli olunca da kullanabileceğimiz bir kaç bir şey aldım soğuk hava nemlendirici ve 360° dönen kamera
Devlet memurumusun ozel mı kuzum , gercekten cok yorucu kuzum haklısın vallaHemşireyim kuzum bana ve çoğu meslektaşıma göre en yorucu mesleklerden yazın tayin istedikten sonra yeni bir bölüm okumayı bile düşünüyorum
Kamera lazım gibi bence bende keşke daha önce alsaydım köpek için kullanırdım biz evde yokken bakardık dedim şimdi pahalanmış biraz ama gelince severek kuracağımKamera benımde lıstemde ıkı cocuk olunca bıde bırıyle ılgılenırken dıgerını de takıp etmek maksatlı dusundum oglumda almamıstım hıc bı kac sey daha var tabı ılerleyen vakıtlerde ınsallah ufak ufak alırım
Devletteyim canımDevlet memurumusun ozel mı kuzum , gercekten cok yorucu kuzum haklısın valla
Ben ınternet tabanlı olanlardan dusunuyorum bı tık daha uygun onlar tabıKamera lazım gibi bence bende keşke daha önce alsaydım köpek için kullanırdım biz evde yokken bakardık dedim şimdi pahalanmış biraz ama gelince severek kuracağım
Ama beslenemiyecek düzeydeyseniz vermek zorundaDoktorum israrla ilac vermiyor ki
Ben şu xiomi marka olanı aldım ama senin düşündüğün de aynı işlevi görüyorsa bakayım iade ederim belkiBen ınternet tabanlı olanlardan dusunuyorum bı tık daha uygun onlar tabı
Kullanan arkadasım var hatta dıger anne guruplarından kıwı marka onerdıler alan var onu düşünüyorum acıkcası internete baglayıp uygulama uzerınden telden bakıyorsun sadece farkı bu dıgerınde , bebefon gıbı kamera ıcın bı telsız ekran ıcın bı telsız varBen şu xiomi marka olanı aldım ama senin düşündüğün de aynı işlevi görüyorsa bakayım iade ederim belki
Bakayım madem bi canım teşekkür ederimKullanan arkadasım var hatta dıger anne guruplarından kıwı marka onerdıler alan var onu düşünüyorum acıkcası internete baglayıp uygulama uzerınden telden bakıyorsun sadece farkı bu dıgerınde , bebefon gıbı kamera ıcın bı telsız ekran ıcın bı telsız var
O kdr degilim ilginc ki bazi gunler bulantim fazla bazi gunler hic yokAma beslenemiyecek düzeydeyseniz vermek zorunda
Ondan yazmamistir o zamanO kdr degilim ilginc ki bazi gunler bulantim fazla bazi gunler hic yok
Kalp atisindan sonra rutin bulaşıcı hastalıklar hemeogram biyokimya idrar filan aldı canım progestron ostrojen bunlara bakmadı tsh benim.de ilaç kullanıyorum yarın dahiliyeyee gidecegimKızlar size bir şey soracağım gebelikten sonra doktorunuz östrojen progesteron gibi kadınlık hormonlarına baktı mı benim doktorum istemedi gebelikte progesteron felan zaten yüksek çıkar ama grupta da okudum sanki ben şimdi bende tiroid olduğu içim düzenli tsh baktırıyorum.Toxoplazma rubella cmv de yeni verdim.Doktora özelde gidiyorum ama kanları kendi çalıştığım hastanede veriyorum haftaya salı kontrolüm var ek olan vermem gereken bir şey var mı acaba doktor söylemedi merak ettim sizden hangi testleri istediler 9.-10. haftada
WiFi olanlar da dışarıda izleyemiyorsun yada ev büyükse odalarda kopukluk olabiliyor ben çok memnun kalmadım kiwiden ama bebek doğunca kullanacağım yine de . Oğlun kac yaşındaydı canım bu aradaKullanan arkadasım var hatta dıger anne guruplarından kıwı marka onerdıler alan var onu düşünüyorum acıkcası internete baglayıp uygulama uzerınden telden bakıyorsun sadece farkı bu dıgerınde , bebefon gıbı kamera ıcın bı telsız ekran ıcın bı telsız var
Bu arada senin sat ile bdt uyumsuz listede acaba yanlış mı hesapladi sistemHemşireyim kuzum bana ve çoğu meslektaşıma göre en yorucu mesleklerden yazın tayin istedikten sonra yeni bir bölüm okumayı bile düşünüyorum
Hımmm çok güzel bilgilerOğlumda daha zayıf hamıle kalmıstım onda L beden aldım hep S-M gıyıyordum / suan genel olaral L yım oyuzden ben xl tercıh edıyorum. Bır beden buyugu ıdealdır diye düşünüyorumsuwende ındırım vardı o zamn aldım bı takım 220 tlye geldı dugmelı vıskon bı pıj takımı denk geldıkce bakarım oyuzden, zaten dantellı klasık lohusa model pıjamaların cok kullanıssız oldugunu dusunuyorum. Oğlumda aldım pişmanım gecelıgıde grı duz bısey aldım hepsıyle olsun tesetturluyum bırı geldiğinde zorlanmıştım oğlumda sabahlık olmadıgı ıcın ust degıs falan. Buyuzden aldım busefer bı yazma bı sabahlık mis Diye düşündüm
Bende hemogram biyokimya tsh verip gideyim madem en mantıklısı o şimdiKalp atisindan sonra rutin bulaşıcı hastalıklar hemeogram biyokimya idrar filan aldı canım progestron ostrojen bunlara bakmadı tsh benim.de ilaç kullanıyorum yarın dahiliyeyee gidecegim
Yok canım bende pcos var yumurtlamam düzensiz doktor 8 ocak baz aldı öyle olunca BDT 15 ekim oldu canımBu arada senin sat ile bdt uyumsuz listede acaba yanlış mı hesapladi sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?