• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hesap detayları kısmından yapıyorsun canım.
Bebeğimin doğum tarihi kısmına tarih girersen çıkıyor ama başkalarının imzalarını gör kısmına da onay vermen lazım yoksa görünmüyor
Hesap detayları nerede ben 14 Ocak satım benim gibi olup kalp atışı duyan var mı Dr bana daha küçük dedi

Neden gitmediniz ?belirtileriniz nedir ilk çocuğunuz mu çok soru sordum☺️Benim ilk olucak o yüzden çok heyecanlıyım geçen hafta gittik haftaya gel dedi kalp ritmini gördük şükür ama sesi haftaya dedi

Neden gitmediniz ?belirtileriniz nedir ilk çocuğunuz mu çok soru sordum☺️Benim ilk olucak o yüzden çok heyecanlıyım geçen hafta gittik haftaya gel dedi kalp ritmini gördük şükür ama sesi haftaya dedi
Acıkca Bir hafta önce öğrendim 15 gün reglim gecikdikden sonra test yapdım beklemiyordum 2cizgi cıkacağını randevuda 2gün sonraya aldım yaşadığım yerdeki hastaneleri beğenmiyorum il dışındaki hastaneye gitmek istiyorum🥰Belirtilerimde Kasıklarımda kramplar oluyor regl ağrısı gibi bide Karnımın alt tarafında ağrılarım oluyor şimdilik bunlar belirtilerim, ve evet ilk çoçuğum🥰

Ooo baya sonuna kadar gideyim diyorsun. Hadi Allah güç kuvvet versin de çalışalım inşallah yaaaa. Eğer fiziksel güç gerektirmeyecek bir iş ise tabi çalışmak iyidir. Maddi açıdan da
Oturarak calısıyorum hatta oylekı bı yemege bırde wc ye kalkıyorum.Oğlumda 33 haftada ayrılmıstım cok zorlanıyordum artık o zamanlarda 1 cm acılmam vardı falan bıde yorulmustum bıraktım. Oğlum dogduktan sonrada calısmadım işe donelı bı sene ıkı uc ay oldu. Son haftalara kadar dayanmam lazım yoksa ıssızlık ıcın gereken son üç senede 600 günü tamamlayamıyorum. 36 lı haftalar kurtarıyor işte. Doğum izinleri bitince de işten cıkarmalarını talep edıcem en azından işsizlik maasını alırım bı sure esım alısana kadar falan dıye dusundum. Ama ılk hamılelegımden bılıyorum kı sen planlar yaparken hayat basına gelen seylerdır ☺️ O yuzden temennım bu yonde olursa nasıp ederse Rabbım güzel olur bızım için maddı yondende 🙌🏼

Kızlar ben bebek esyası yerıne kendıme bısıler alıyorum nedense 🙈 ılk ogrendıgım zaman kanda bı pıjama takımı aldım , bugunde uygun gordugum bır sabahlık aldım 🙈 ilk doğumumda olan eksıklıkler canlanıyor gozumde onlara bakıyorum ☺️

Oturarak calısıyorum hatta oylekı bı yemege bırde wc ye kalkıyorum.Oğlumda 33 haftada ayrılmıstım cok zorlanıyordum artık o zamanlarda 1 cm acılmam vardı falan bıde yorulmustum bıraktım. Oğlum dogduktan sonrada calısmadım işe donelı bı sene ıkı uc ay oldu. Son haftalara kadar dayanmam lazım yoksa ıssızlık ıcın gereken son üç senede 600 günü tamamlayamıyorum. 36 lı haftalar kurtarıyor işte. Doğum izinleri bitince de işten cıkarmalarını talep edıcem en azından işsizlik maasını alırım bı sure esım alısana kadar falan dıye dusundum. Ama ılk hamılelegımden bılıyorum kı sen planlar yaparken hayat basına gelen seylerdır ☺️ O yuzden temennım bu yonde olursa nasıp ederse Rabbım güzel olur bızım için maddı yondende 🙌🏼
Yani aslında gördük 35-36 lara kadar çalışanlar inşallah planların uyar da sen de devam edersin… hayaller ☺️hayatlar 😃 demeyiz umarım 🤷🏼‍♀️ Bebek nasibiyle gelir derler ya ne olursa olsun Allah nasibini verir 😉

Kızlar ben bebek esyası yerıne kendıme bısıler alıyorum nedense 🙈 ılk ogrendıgım zaman kanda bı pıjama takımı aldım , bugunde uygun gordugum bır sabahlık aldım 🙈 ilk doğumumda olan eksıklıkler canlanıyor gozumde onlara bakıyorum ☺️
Ya ben de almak istiyorum ama beden konusu nasıl olacak ? Mesela ben bu zamana kadar m giydim hep. Hamile kıyafet, pijama vs onlarda m mi almalıyım yoksa çok genişler kilo alırım deyip xl falan mı almalıyım yaaaa 🤣🤣

Bebeğini kaybeden arkadaşım çok üzüldüm :KK43: inş en kısa sürede gene hayırlısıyla olur.
Valla kalp atışını duyduktan sonrada o evham gitmiyor. Sürekli evham halindeyiz. Mesela ben her şeyden çabuk etkilendiğim için hemen korkuyorum Allah hayırlısıyla sağlıkla gelmelerini nasip etsin. Bazen hiç belirti hissetmemek de korkutucu oluyor. İnş 15 gün sonra gittiğimizde gene o atan minik kalbi duyabiliriz 🙏
Kim kaybetti bebegini?

Al benden de o kadar canım 24 saat nöbet olarak çalışıyorum ve 24.haftadan sonra nöbeti bırakıp 8 saatlik mesaiye geçeceğim sonrasında da iyi olursam gittiği yere kadar mesai çalışmayı düşünüyorum hatta 36. haftaya kadar çalışsam iyi olur diyorum yani benim kül kedisi doğuma kadar da doğumdan sonra da devam 😀
Allah yardimciniz olsun canim
Bu arada her kulkedisi deyisinizde kulaklarim cinliyo😀
Sandriyon kul kedisi demekde🙃

Ya ben de almak istiyorum ama beden konusu nasıl olacak ? Mesela ben bu zamana kadar m giydim hep. Hamile kıyafet, pijama vs onlarda m mi almalıyım yoksa çok genişler kilo alırım deyip xl falan mı almalıyım yaaaa 🤣🤣
Oğlumda daha zayıf hamıle kalmıstım onda L beden aldım hep S-M gıyıyordum / suan genel olaral L yım oyuzden ben xl tercıh edıyorum. Bır beden buyugu ıdealdır diye düşünüyorum 😂 suwende ındırım vardı o zamn aldım bı takım 220 tlye geldı dugmelı vıskon bı pıj takımı denk geldıkce bakarım oyuzden, zaten dantellı klasık lohusa model pıjamaların cok kullanıssız oldugunu dusunuyorum. Oğlumda aldım pişmanım 😂 gecelıgıde grı duz bısey aldım hepsıyle olsun tesetturluyum bırı geldiğinde zorlanmıştım oğlumda sabahlık olmadıgı ıcın ust degıs falan. Buyuzden aldım busefer bı yazma bı sabahlık mis ☺️ Diye düşündüm 🙏🏼

Hamıle kıyafette de bacakların cok kalınlasmassa bedenın bıle olur ustu genıs nasılsa ama ben yınede 38 gıyıyorsan 40 al derım pantalon ıcın

Acıkca Bir hafta önce öğrendim 15 gün reglim gecikdikden sonra test yapdım beklemiyordum 2cizgi cıkacağını randevuda 2gün sonraya aldım yaşadığım yerdeki hastaneleri beğenmiyorum il dışındaki hastaneye gitmek istiyorum🥰Belirtilerimde Kasıklarımda kramplar oluyor regl ağrısı gibi bide Karnımın alt tarafında ağrılarım oluyor şimdilik bunlar belirtilerim, ve evet ilk çoçuğum🥰
Hayırlı olsun bende 12 gün gecikmeden sonra öğrendim bi ara 10 gün gecikmem olmuştu ona yordum bende beklemiyordum yani istiyordum tabi sürpriz oldu gerçekten yaşınız kaç nerde yaşıyorsunuz ben Samsun muhtemelen siz gittiğinizde kalp atışı duyarsınız

O zaman süper denk gelmıs ☺️ Ben Rabbım nasıp ederse 36-37 kadar calısmayı düşünüyorum sonrasında işi bırakacagım ne kadar cok calısırsam bızım ıcınde okadar ıyı olur
Bende öyle 36-37ye kadar allahtan bir şey çıkmazsa çalışmayı düşünüyorum yoksa her şey çok pahalı tek maaşla geçinmek zor olur 😊

Kızlar sabah buraya yazdıktan sonra uyuyakalmışım sanırım hava değişimi artı dünün yorgunluğu stresi derken saat beşe kadar uyumuşum. Uykumdan bir an yine sancıyla uyandım. Tuvalete gittim yine leke gelmiş düne göre çok daha fazlaydı. 😞
Yakındaki özel hastaneleri arayıp kadın doğum acili olanlara cihazları sağlam mı diye sorduk ve hemen birine gittik. İçeri ağlayarak titreye titreye girdim ama çok şükür iyi çıktım 🙏🏻
Keseyi gördük kuru fasülye gibi bişeydi 🥰 tam 14 mm imiş ve 5+5 gebelik haftası ile uyumlu dedi doktor. Bu kadar küçük mm de henüz bebeği görmemem normal 10 gün sonra gelin bebeği görürürüz o zaman dedi.
Henüz bebeği göremediği için Progestan vermem doğru olmaz on gün sonra lekelenme hala devam ediyorsa o zaman veririz dedi bu da vermedi Progestan. Folik asite devam dedi.
Kese etrafında kanama alanı yok şekli çok düzgün ve çok iyi yere tam rahmin ortasına güzelce yerleşmiş dedi.
10 gün boyunca ağır evi işi, ilişki ve uzun yürüyüşler yasak. Yine aynı şeyleri duydum yani ama en azından bebişimin kesesini gördüm ve şimdilik her şeyin yolunda olduğuna ikna oldum 🥹🙏🏻
Susuzluk da yapabiliyormuş lekelenmeyi bu arada günde en az 2 litre su dedi

Öğretmen olduğum için zaten haziran da yaz tatile gireceğim. 26. Haftamda artık çalışmayacağım 🥰 o zamana kadar ama full nöbet vs hepsine devam.
Sizin güzel denk gelmiş bende hemşireyim daha yönetime bile bildirmedim gebeliğimi yöneticiler acımasız olunca nöbetsiz birim istesem verir ama tek gebe sen misin diyip en yoğun yerlerde çalıştırıp süründürüyor insanı o yüzden çalışabildiğim kadar nöbette devam etmek istiyorum Allah nasip ederse 😌

Bende kendime bir iki bir şey aldım ama nedense hep doğumdan sonra da giyebileceğim şeyleri alıyorum 😀 son kilo aldığım zamanlar yaza geliyor diye yazı etek elbise tshirt üçlüsü ile geçirmeyi planlıyorum 😀ama bende bebekli olunca da kullanabileceğimiz bir kaç bir şey aldım soğuk hava nemlendirici ve 360° dönen kamera 😀

Back