İnşallah kist geçer canım gebelikte kistler küçülebiliyormuş bende de gebe kaldığım dönemde hemorajik bir kist vardı takip ettik büyüdü 4.7cm oldu sonra gebe olduğumu öğrendim ilk doktor kontrolünde o kist yoktu doktorum bunun corpus luteum olduğunu söylediO zaman sat 8 ocak tamam şimdi oldu bu arada bende de pcos var şu an 5 cm kıstım var
Canım neler almayı düşünüyorsun bizi de aydınlat ilk bebeği olan anneleriKamera benımde lıstemde ıkı cocuk olunca bıde bırıyle ılgılenırken dıgerını de takıp etmek maksatlı dusundum oglumda almamıstım hıc bı kac sey daha var tabı ılerleyen vakıtlerde ınsallah ufak ufak alırım
Canim cok normal benim hala hafta donumlerimde agrilarim oluyor korkma hicTeşekkür ederim canım
Aynen öyle her gebelik farklı gerçekten ne güzel oralarda ayağımda kayak ayakkabılarıyla yürüdüm spor yaptım vs ağrım bile olmadı bu çocuk uslu üzmüyor annesini demiştim eşime demez olaydım dememi bekliyormuş gibi oldu
Tekrar leke gelince içim rahat etmedi başka hastaneye gittik bu vesile ile ilk kez ultrason muayenesi olmuş oldum. Keseyi gördük haftasıyla uyumlu yeri de güzel çıktı ama daha küçük olduğu için bebeği henüz göremedi on gün sonra çağırdı.
Kanama alanı vs yokmuş her şey yolundaymış piremsesliğe devam dedi bu doktor da yürüyüş ağır iş vs yasak sanırım bu beşinci haftalar biraz sıkıntılı dikkat etmek gerekiyor
Bence de yaz zamanı etek elbise geçer zaman Eylül de atlatırız tamamBende öyle düşünüyorum normal kıyafet ama hamiş olarak da giyebileceğim şeyler iyi bir de son haftalar Eylül oluyor hava serinliyor o zaman da eşimin sweatlerine el atarım diye düşünüyorum sonuçta doğum sonrası bu kadar kilo kalmayacak inşallah kıyafetleri normal almak daha mantıklı geliyor
İnstagramda maksi boy salaş elbiseler görüyorum hep sanki kurtarıcı gibi ben tombul olduğumdan onlara bakıyorum yazın inşallah rabbim eriştirsinCanım neler almayı düşünüyorsun bizi de aydınlat ilk bebeği olan anneleritopişko zamanlarımız yaza denk gelecek ya ben normalde de bol elbiseler giymeyi çok severim öyle bişeyler alırım yine kendime diye düşünmüştüm. Bir de bahçıvan falan. Doğum sonrası için en çok neler lazım oluyor ne önerirsin
Aynen canım İnşallah bebeklerimiz kilo alır biz çok kilo almayızBence de yaz zamanı etek elbise geçer zaman Eylül de atlatırız tamam
Yaa ne güzel ikimizde aynı tarihlerde ilerliyoruz demek ki ben 23 şubatta öğrendim.yurtdışı hangi ülke umarım sorunsuz ilerleriz herkesin tamamına erdirsinAynen bende de 10gün gecikme olmuşdu daha önce İlaç icdiğim icin yine gecikmişdir diye düşündüm test yapmadım, ama bakdım 15gün oldu daha regl olmadım o zaman test yapdım Pozitif gözükdü. Yurt dışında yaşıyorum
Benim de büyüdü sanki midemden doğru, daha cok erken ama sanki. Şişkinlik mi ödemmmi yoksa büyümeye mi başladı anlamadımKızlar hafif göbeği çıkan oldu musanki benim biraz büyüdü gibime geliyo belkide iğnelerden şişkinlik oldu ama bilemiyorum hergün karnıma iğne yapıyorım karnım sanki birazcık büyüdü gibi geliyo 8+3 üm bu arada
Bnm lekem yknskur sdce karnm agriyo baya insaallah aksilik yoktur gecer ins bakalm bekleyelm iki -3 gun dha gecmesse ozmn korkmaya baslarmMerhaba benim de öyle oldu adet zamanı lekelenmem olmuştu. Korktum ama şuan geçti gibi.
Bende ayni pcos var ve 5.5 cmlik kistim vrO zaman sat 8 ocak tamam şimdi oldu bu arada bende de pcos var şu an 5 cm kıstım var
Pıhtılaşma için mi kullanıyorsun iğneyi canım?Kızlar hafif göbeği çıkan oldu musanki benim biraz büyüdü gibime geliyo belkide iğnelerden şişkinlik oldu ama bilemiyorum hergün karnıma iğne yapıyorım karnım sanki birazcık büyüdü gibi geliyo 8+3 üm bu arada
Bendede o şekil odayı toplamaya kalksam yastıkları düzeltiyorum uzanıyorum dinleniyorum oyuncakları topluyorum yine dinleniyorum belim çok ağrıyor yaBende de uyku isteği oluyor çabuk yorulma enerji düşüklüğü felan var
Hangi marka aldınız bende xiaomi düşünüyorum daKamera lazım gibi bence bende keşke daha önce alsaydım köpek için kullanırdım biz evde yokken bakardık dedim şimdi pahalanmış biraz ama gelince severek kuracağım
Maske takıyorum :)))Kızlar çamaşır suyundan çok etkileniyorum bingpnun oksijeni kokmuyor ondan alcam siz nasıl yapıyprsunuz bu temizliği sinir oldum ya
Yaa benim kendinden azcik gobusum oldugundan bilemiyorum ne zaman anlarimKızlar hafif göbeği çıkan oldu musanki benim biraz büyüdü gibime geliyo belkide iğnelerden şişkinlik oldu ama bilemiyorum hergün karnıma iğne yapıyorım karnım sanki birazcık büyüdü gibi geliyo 8+3 üm bu arada
Bugun bende banyoyu domestosla ovarken kotu oldum. Ama dusakabini esime ovduruyorum orasi fena oluyorKızlar çamaşır suyundan çok etkileniyorum bingpnun oksijeni kokmuyor ondan alcam siz nasıl yapıyprsunuz bu temizliği sinir oldum ya
Ben bu donem kokulara gelemiyorum özellikle çamaşır suyunu asla kullanamıyorum. Eşim kullanıyor temizliği yapıyor o gün evide gün boyu havalandirdi öyle eve geldim. Bizim çamaşır suyunu asla kullanmamamiz gerekiyor.Kızlar çamaşır suyundan çok etkileniyorum bingpnun oksijeni kokmuyor ondan alcam siz nasıl yapıyprsunuz bu temizliği sinir oldum ya
Yavaş yavaş yaparak geçecek bu süreç heralde canım kendimizi fazla yormadanBendede o şekil odayı toplamaya kalksam yastıkları düzeltiyorum uzanıyorum dinleniyorum oyuncakları topluyorum yine dinleniyorum belim çok ağrıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?