Hesap detayları nerede ben 14 Ocak satım benim gibi olup kalp atışı duyan var mı Dr bana daha küçük dediHesap detayları kısmından yapıyorsun canım.
Bebeğimin doğum tarihi kısmına tarih girersen çıkıyor ama başkalarının imzalarını gör kısmına da onay vermen lazım yoksa görünmüyor
Aaa süper kalp atışı duydunuz mu ve kaç günde bir regl oluyordunuz ben 27 günde birBenim canım
Daha Dokdora gitmedim 2gün sonra gitmeyi planlıyorum duyarsam buraya yazarım, ve regl döngüm 25 günde birdiAaa süper kalp atışı duydunuz mu ve kaç günde bir regl oluyordunuz ben 27 günde bir
Acıkca Bir hafta önce öğrendim 15 gün reglim gecikdikden sonra test yapdım beklemiyordum 2cizgi cıkacağını randevuda 2gün sonraya aldım yaşadığım yerdeki hastaneleri beğenmiyorum il dışındaki hastaneye gitmek istiyorumNeden gitmediniz ?belirtileriniz nedir ilk çocuğunuz mu çok soru sordumBenim ilk olucak o yüzden çok heyecanlıyım geçen hafta gittik haftaya gel dedi kalp ritmini gördük şükür ama sesi haftaya dedi
Oturarak calısıyorum hatta oylekı bı yemege bırde wc ye kalkıyorum.Oğlumda 33 haftada ayrılmıstım cok zorlanıyordum artık o zamanlarda 1 cm acılmam vardı falan bıde yorulmustum bıraktım. Oğlum dogduktan sonrada calısmadım işe donelı bı sene ıkı uc ay oldu. Son haftalara kadar dayanmam lazım yoksa ıssızlık ıcın gereken son üç senede 600 günü tamamlayamıyorum. 36 lı haftalar kurtarıyor işte. Doğum izinleri bitince de işten cıkarmalarını talep edıcem en azından işsizlik maasını alırım bı sure esım alısana kadar falan dıye dusundum. Ama ılk hamılelegımden bılıyorum kı sen planlar yaparken hayat basına gelen seylerdırOoo baya sonuna kadar gideyim diyorsun. Hadi Allah güç kuvvet versin de çalışalım inşallah yaaaa. Eğer fiziksel güç gerektirmeyecek bir iş ise tabi çalışmak iyidir. Maddi açıdan da
Yani aslında gördük 35-36 lara kadar çalışanlar inşallah planların uyar da sen de devam edersin… hayallerOturarak calısıyorum hatta oylekı bı yemege bırde wc ye kalkıyorum.Oğlumda 33 haftada ayrılmıstım cok zorlanıyordum artık o zamanlarda 1 cm acılmam vardı falan bıde yorulmustum bıraktım. Oğlum dogduktan sonrada calısmadım işe donelı bı sene ıkı uc ay oldu. Son haftalara kadar dayanmam lazım yoksa ıssızlık ıcın gereken son üç senede 600 günü tamamlayamıyorum. 36 lı haftalar kurtarıyor işte. Doğum izinleri bitince de işten cıkarmalarını talep edıcem en azından işsizlik maasını alırım bı sure esım alısana kadar falan dıye dusundum. Ama ılk hamılelegımden bılıyorum kı sen planlar yaparken hayat basına gelen seylerdırO yuzden temennım bu yonde olursa nasıp ederse Rabbım güzel olur bızım için maddı yondende
Ya ben de almak istiyorum ama beden konusu nasıl olacak ? Mesela ben bu zamana kadar m giydim hep. Hamile kıyafet, pijama vs onlarda m mi almalıyım yoksa çok genişler kilo alırım deyip xl falan mı almalıyım yaaaaKızlar ben bebek esyası yerıne kendıme bısıler alıyorum nedenseılk ogrendıgım zaman kanda bı pıjama takımı aldım , bugunde uygun gordugum bır sabahlık aldım ilk doğumumda olan eksıklıkler canlanıyor gozumde onlara bakıyorum
Kim kaybetti bebegini?Bebeğini kaybeden arkadaşım çok üzüldüminş en kısa sürede gene hayırlısıyla olur.
Valla kalp atışını duyduktan sonrada o evham gitmiyor. Sürekli evham halindeyiz. Mesela ben her şeyden çabuk etkilendiğim için hemen korkuyorum Allah hayırlısıyla sağlıkla gelmelerini nasip etsin. Bazen hiç belirti hissetmemek de korkutucu oluyor. İnş 15 gün sonra gittiğimizde gene o atan minik kalbi duyabiliriz
Allah yardimciniz olsun canimAl benden de o kadar canım 24 saat nöbet olarak çalışıyorum ve 24.haftadan sonra nöbeti bırakıp 8 saatlik mesaiye geçeceğim sonrasında da iyi olursam gittiği yere kadar mesai çalışmayı düşünüyorum hatta 36. haftaya kadar çalışsam iyi olur diyorum yani benim kül kedisi doğuma kadar da doğumdan sonra da devam
Oğlumda daha zayıf hamıle kalmıstım onda L beden aldım hep S-M gıyıyordum / suan genel olaral L yım oyuzden ben xl tercıh edıyorum. Bır beden buyugu ıdealdır diye düşünüyorumYa ben de almak istiyorum ama beden konusu nasıl olacak ? Mesela ben bu zamana kadar m giydim hep. Hamile kıyafet, pijama vs onlarda m mi almalıyım yoksa çok genişler kilo alırım deyip xl falan mı almalıyım yaaaa
Hamıle kıyafette de bacakların cok kalınlasmassa bedenın bıle olur ustu genıs nasılsa ama ben yınede 38 gıyıyorsan 40 al derım pantalon ıcınYa ben de almak istiyorum ama beden konusu nasıl olacak ? Mesela ben bu zamana kadar m giydim hep. Hamile kıyafet, pijama vs onlarda m mi almalıyım yoksa çok genişler kilo alırım deyip xl falan mı almalıyım yaaaa
Hayırlı olsun bende 12 gün gecikmeden sonra öğrendim bi ara 10 gün gecikmem olmuştu ona yordum bende beklemiyordum yani istiyordum tabi sürpriz oldu gerçekten yaşınız kaç nerde yaşıyorsunuz ben Samsun muhtemelen siz gittiğinizde kalp atışı duyarsınızAcıkca Bir hafta önce öğrendim 15 gün reglim gecikdikden sonra test yapdım beklemiyordum 2cizgi cıkacağını randevuda 2gün sonraya aldım yaşadığım yerdeki hastaneleri beğenmiyorum il dışındaki hastaneye gitmek istiyorumBelirtilerimde Kasıklarımda kramplar oluyor regl ağrısı gibi bide Karnımın alt tarafında ağrılarım oluyor şimdilik bunlar belirtilerim, ve evet ilk çoçuğum
Bende öyle 36-37ye kadar allahtan bir şey çıkmazsa çalışmayı düşünüyorum yoksa her şey çok pahalı tek maaşla geçinmek zor olurO zaman süper denk gelmısBen Rabbım nasıp ederse 36-37 kadar calısmayı düşünüyorum sonrasında işi bırakacagım ne kadar cok calısırsam bızım ıcınde okadar ıyı olur
Amin canım bugün bol bol çınlattık deseneAllah yardimciniz olsun canim
Bu arada her kulkedisi deyisinizde kulaklarim cinliyo
Sandriyon kul kedisi demekde
Sizin güzel denk gelmiş bende hemşireyim daha yönetime bile bildirmedim gebeliğimi yöneticiler acımasız olunca nöbetsiz birim istesem verir ama tek gebe sen misin diyip en yoğun yerlerde çalıştırıp süründürüyor insanı o yüzden çalışabildiğim kadar nöbette devam etmek istiyorum Allah nasip ederseÖğretmen olduğum için zaten haziran da yaz tatile gireceğim. 26. Haftamda artık çalışmayacağımo zamana kadar ama full nöbet vs hepsine devam.
Sen hangı ısle ugrasıyorsun kuzumBende öyle 36-37ye kadar allahtan bir şey çıkmazsa çalışmayı düşünüyorum yoksa her şey çok pahalı tek maaşla geçinmek zor olur
Bende kendime bir iki bir şey aldım ama nedense hep doğumdan sonra da giyebileceğim şeyleri alıyorumKızlar ben bebek esyası yerıne kendıme bısıler alıyorum nedenseılk ogrendıgım zaman kanda bı pıjama takımı aldım , bugunde uygun gordugum bır sabahlık aldım ilk doğumumda olan eksıklıkler canlanıyor gozumde onlara bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?