- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 148
- 31
Doktorum ilginc bi sekilde ilac vermiyor sabret diyorIlac kullanıyorum yoksa cok kotu benım kuzum cubuk ta benım o hamurlasmıs hıssı mıdemı bulandırıyor yıne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum ilginc bi sekilde ilac vermiyor sabret diyorIlac kullanıyorum yoksa cok kotu benım kuzum cubuk ta benım o hamurlasmıs hıssı mıdemı bulandırıyor yıne
Doktorum israrla ilac vermiyor kiBir.doktora gidin olmadı şimdi yetersiz de beslenmeyin diye
Kalbi atmaya devam etsin işte bu sürekli düşündüğüm şeyAnne olmak cidden çok zormuş 1 gr minicik şey kafamı yedirtiyor bana allahım lütfen kalbi atmaya devam etsin lütfen Bi şey olmasın falan valla analarımızın hakkı ödenmezmiş küçücük şey beni maymun etti
Nane sekerı denedınmı ben onu da sık kullanıyorum nane sakız yada ondk cıgneyıp atıyorum agzımda camurumsı bı tat oluyor hepAcikcasi su bile icmek istemiyorum
Al benden de o kadar canım 24 saat nöbet olarak çalışıyorum ve 24.haftadan sonra nöbeti bırakıp 8 saatlik mesaiye geçeceğim sonrasında da iyi olursam gittiği yere kadar mesai çalışmayı düşünüyorum hatta 36. haftaya kadar çalışsam iyi olur diyorum yani benim kül kedisi doğuma kadar da doğumdan sonra da devam
Öğretmen olduğum için zaten haziran da yaz tatile gireceğim. 26. Haftamda artık çalışmayacağım o zamana kadar ama full nöbet vs hepsine devam.Eger devlet yardımından faydalanmk istiyorsan 32.haftaya kadar calısman gerekır canım
Te allahım ya sabret askım o zaman yapcak bısey yok sabret 10. Haftadam sonra hafıflemeye baslar Allahın izniyleDoktorum ilginc bi sekilde ilac vermiyor sabret diyor
Birde onu deneyeyim kuzumNane sekerı denedınmı ben onu da sık kullanıyorum nane sakız yada ondk cıgneyıp atıyorum agzımda camurumsı bı tat oluyor hep
Insallah kuzum ya sali 8+0 olcaz 9 a dogru yolculuk basliyorTe allahım ya sabret askım o zaman yapcak bısey yok sabret 10. Haftadam sonra hafıflemeye baslar Allahın izniyle
O zaman süper denk gelmıs Ben Rabbım nasıp ederse 36-37 kadar calısmayı düşünüyorum sonrasında işi bırakacagım ne kadar cok calısırsam bızım ıcınde okadar ıyı olurÖğretmen olduğum için zaten haziran da yaz tatile gireceğim. 26. Haftamda artık çalışmayacağım o zamana kadar ama full nöbet vs hepsine devam.
Ben 8 i devirdim cok sukur kuzum soyle doktor zamanı gelse dıye heyecanla beklıyorumInsallah kuzum ya sali 8+0 olcaz 9 a dogru yolculuk basliyor
Aynen kuzum hatta su cinsiyet olaylarina gelmeyi iple cekiyorumBen 8 i devirdim cok sukur kuzum soyle doktor zamanı gelse dıye heyecanla beklıyorum
Bayram zamanı anca bellı olur sanırımAynen kuzum hatta su cinsiyet olaylarina gelmeyi iple cekiyorum
Nasılsınız şimdi?Teşekkür ederim cevabınız için aşırı korktum inşallah devam etmez inşallah hiçbir şey olmamıştır
Ben 5. Hafta basladım. 8. Haftadayım hala devam ediyorum. 2 hafta gunde 2 kere kullandım ve yatak istiharati verdi. Sonra ayaklanmama ızın verdı ama yine yorulmak ve iş yapmak yok dedi 1’e düşürdü.Takip et devam ederse doktoruna danış
Progesteran ne kadar kullandınız
Nisan sonu gozukuyor nasipseBayram zamanı anca bellı olur sanırım
Bebıs gosterırse bellı olur14. Hafta da mı belli oluyor cinsiyet
O lekelenmeden sonra hiç lekelenmem olmadı sadece kasıklarımda ağrı batma oluyor ara ara sürekli dinleniyorum doktorumla görüştüm yarın kontrole gidicemNasılsınız şimdi?
Ben 5. Hafta basladım. 8. Haftadayım hala devam ediyorum. 2 hafta gunde 2 kere kullandım ve yatak istiharati verdi. Sonra ayaklanmama ızın verdı ama yine yorulmak ve iş yapmak yok dedi 1’e düşürdü.
Ooo baya sonuna kadar gideyim diyorsun. Hadi Allah güç kuvvet versin de çalışalım inşallah yaaaa. Eğer fiziksel güç gerektirmeyecek bir iş ise tabi çalışmak iyidir. Maddi açıdan daO zaman süper denk gelmıs Ben Rabbım nasıp ederse 36-37 kadar calısmayı düşünüyorum sonrasında işi bırakacagım ne kadar cok calısırsam bızım ıcınde okadar ıyı olur
Son adet tarihi 14 Ocak olan var mı bu gruptaEvet canım o değerlerde ama vajinal görünüyor diye biliyorum. Eğer karından baktırmak istiyorsan biraz daha bekle bence çarşamba perşembe git
Benim canımSon adet tarihi 14 Ocak olan var mı bu grupta