Valla ben öğrendiğimde seğerim 8568 di amamkalp atışı duyamadım b hcg ye bakmıyor haftalığa bakar kalp atışıMerhaba arkadaşlar değerim güzel çıkmışilk oğlum da 16 ile öğrenmiştim ve kalp atışı için çok beklemiştim şimdi gitsem kalp atışını duyarmiyim acaba yoksa 1 2 hafta daha beklesemmi fikriniz nedir
Ben olsam kan verirdim emin olmak için hemen, benim yaptığım 3 testin sadece biri doğru sonuç verdiArkadaşlar ben dün miratech erken gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi çıktı. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptım o da çift çizgi net bir şekilde. Fakat az önce prodoctor erken gebelik testi yaptım hayali çizgi varla yok arasında bir şey. Çok umutlanmıştım şu an korkuyorum kimyasal gebelik mi yaşıyorum beta hcg değerim mi düşüyor diye. Bir yandan da 3üde birbirinden farklı marka hangisi doğru hangisi değil bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz güzel anne adayları
Canım ben de sadece artımed vardı aynı markadan evde ne kadar test varsa yaptım heralde hepsinde de çift çizgi çıktı ama aynı anda aynı idrarla yaptığım iki testin biri baya koyu biri silikti. Kanda çıktı ama gebelik. Testlere güvenmek yerine kan vermek daha mantıklı bence gidip kan ver hemenArkadaşlar ben dün miratech erken gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi çıktı. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptım o da çift çizgi net bir şekilde. Fakat az önce prodoctor erken gebelik testi yaptım hayali çizgi varla yok arasında bir şey. Çok umutlanmıştım şu an korkuyorum kimyasal gebelik mi yaşıyorum beta hcg değerim mi düşüyor diye. Bir yandan da 3üde birbirinden farklı marka hangisi doğru hangisi değil bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz güzel anne adayları
Rica ederim canımNe kadar iyi olsu bu güneş kremleri çok teşekkür ederim.. valla uygun zamanda yazarsan hepimiz faydalanıriz.. çok soran vardı forumda
Yarın sabah vereceğim teşekkür ederim yorumunuz için. Hangi marka doğru sonuç verdi acaba?Ben olsam kan verirdim emin olmak için hemen, benim yaptığım 3 testin sadece biri doğru sonuç verdi
Doğru söylüyorsun yarın sabah hemen gidip kan vereceğim, yoksa testler psikolojimi bozacak. Çok teşekkür ederim yorumun içinCanım ben de sadece artımed vardı aynı markadan evde ne kadar test varsa yaptım heralde hepsinde de çift çizgi çıktı ama aynı anda aynı idrarla yaptığım iki testin biri baya koyu biri silikti. Kanda çıktı ama gebelik. Testlere güvenmek yerine kan vermek daha mantıklı bence gidip kan ver hemen
Canım freely olması lazım en dandiği 7 lira falan kaset test şu görseldeki gibiYarın sabah vereceğim teşekkür ederim yorumunuz için. Hangi marka doğru sonuç verdi acaba?
yani pozitif olduğu halde negatif gösterme ihtimali var diğer gebelik testlerinin. En iyisi dediğin gibi kan testi vermek. Dün arka arkaya yapılan iki pozitif testten sonra bugün negatif çıkınca bi cesaretim kırıldı doktora gitmek için. Dua eder misiniz bana da eğer pozitifsem bende aranıza katılacağım Allah'ın izniyleCanım freely olması lazım en dandiği 7 lira falan kaset test şu görseldeki gibi
Bakalım cumartesi günü gidecem artık duyarsam mutlu olurum duymasam da keseyi falan görürüm inşallahValla ben öğrendiğimde seğerim 8568 di amamkalp atışı duyamadım b hcg ye bakmıyor haftalığa bakar kalp atışı
Ufff valla benim de son 2 seansım kaldı. Bi üzülmedim değil yanisey bende kalan ıkı bolge buz lazer seansına ne zaman gıtsem dıye dusunuyorum(kol+bacak)
Canım ben 5000 lerde keseyi görebildim. Kalp atışını da ondan tam 1 hafta sonra duydum. Bence senin de öyle olur duymak için erken hele ki devlet hastanesinde asla duyamazsın.Merhaba arkadaşlar değerim güzel çıkmışilk oğlum da 16 ile öğrenmiştim ve kalp atışı için çok beklemiştim şimdi gitsem kalp atışını duyarmiyim acaba yoksa 1 2 hafta daha beklesemmi fikriniz nedir
Canım bence kan ver ya hiç gereksiz strese girme. Sağlık ocağında kan ver en temiziArkadaşlar ben dün miratech erken gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi çıktı. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptım o da çift çizgi net bir şekilde. Fakat az önce prodoctor erken gebelik testi yaptım hayali çizgi varla yok arasında bir şey. Çok umutlanmıştım şu an korkuyorum kimyasal gebelik mi yaşıyorum beta hcg değerim mi düşüyor diye. Bir yandan da 3üde birbirinden farklı marka hangisi doğru hangisi değil bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz güzel anne adayları
Testlerin hcg hassasiyetine göre de çizgi kötülüğü değişebiliyor ya da aynı hcg hassasiyeti olsa bile marka dan markaya da koyuluk değişebiliyor hiç canınızı sıkmayın içinizi ferah tutmaya çalışıp kan testini bekleyelim inşallah güzel sonuçlar gelecekArkadaşlar ben dün miratech erken gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi çıktı. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptım o da çift çizgi net bir şekilde. Fakat az önce prodoctor erken gebelik testi yaptım hayali çizgi varla yok arasında bir şey. Çok umutlanmıştım şu an korkuyorum kimyasal gebelik mi yaşıyorum beta hcg değerim mi düşüyor diye. Bir yandan da 3üde birbirinden farklı marka hangisi doğru hangisi değil bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz güzel anne adayları
Evet son adet günüe göre sende güzel haber getir inşallahAmin inşallah amin yarın da benim kontrolüm var. Hesaplamayı son adet gününe göre mi bakılıyor. Anlamadım ben normalde 6+5 olacak inşallah sağlıkla güzel haberler alırız çok heycanlanıyorum korkuyorum ilk bebeğimiz olacak Allahım izin verirse.
Evet yarın gidiyorum günler geçmedi heyecandanCanim sen yarin gidiyorsun degil mi ?
Yaa inşallah güzelce haberler getiririm korkuyorum ama birazhadı bı mutlutluktannn agla daa gel beee
Aynısını bende yaptım farklı markalar ile birinde hiç çizgi çıkmamıştı kalpten ölüyordum papatyacığım bilir test gerçekten çok farkedebiliyor batın geçti miArkadaşlar ben dün miratech erken gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi çıktı. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptım o da çift çizgi net bir şekilde. Fakat az önce prodoctor erken gebelik testi yaptım hayali çizgi varla yok arasında bir şey. Çok umutlanmıştım şu an korkuyorum kimyasal gebelik mi yaşıyorum beta hcg değerim mi düşüyor diye. Bir yandan da 3üde birbirinden farklı marka hangisi doğru hangisi değil bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz güzel anne adayları
Ay maşallahben erkek hissediyodum öyle de olduçin takvimi rus takvimi neye baktıysak kız gösteriyordu ama onlar tutmadı hatta sivilce olunca çirkinleşince kız bebek annenin güzelliğini alırmış diyolar ama bende hiç biri tutmadı hatta bizim grupta çin takvimi tutmayan baya anne var doktorum da onu bunu boşver anneler hisseder sen ne hissediyosun dedi erkek dedim bak anneler hissediyo dedi
O tarz şeyler yasak sitedeMerhaba kızlar,
Bende aranıza katıldımSon adet tarihim 30 aralık.
Şuan 9 haftalık görünüyor.
Yarın kontrole gideceğim heyecanlıyım
Bu arada bu grubun daha hızlı iletişim kurabileceği bir telegram grubu falan var mı ? burayı takip etmekte zorlanıyorum
Ankara unutmuşum canım yey ahalıııı sehırlerını soylemeyen annelerım , neden soylemedınızzzz
Bende aynı durumdayimAynen canım benim ilk hamileliğim de öyle geçmişti hayatım bitmişti dışarı tek çıkamıyodum illa eşim arabayla götürecekti o yüzden su an çok korkuyorumama bakmak zorunda olduğum sürekli kucak isteyen bir oğlum var bakalım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?