• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar mide bulantınız falan var mı bende az biraz uyku hali var şişkinlik var başka da Bi şey yok normal mi 6 hafta doldu bugün
genelde 6-7 hafta sonrası baslar bulantı olursa , olmayadabılır. Benım baslamıstı artmaya devam edıyordu ben ılac aldım doktorumdan ıkı gundur daha ıyıym

Kızlar doktor bana folidoce folik asit yazdı eczacı sabah veya öğlen yemekten 15 20 dk önce aç karna iç dedi. Ben oruç tutmak istiyorum ne yapmalıyım sizce

Kızlar doktor bana folidoce folik asit yazdı eczacı sabah veya öğlen yemekten 15 20 dk önce aç karna iç dedi. Ben oruç tutmak istiyorum ne yapmalıyım sizce
bende folidoce kullanıyorum bana günde 1 tok karnına demişti. tok da sorun olmayabilir doktoruna sor istersen cnm

aslında 12 haftalık cıvarı soylemek ıstıyordum , ama saklamak da fesıh sebebı dıye emın olamadım acıkcası ya kararsızım ben alayım doktordanda , oğlumda kalp atıslarını duyunca bıldırmıstım ısyerıne :KK70:
ben sözel olarak söyledim de mantıklı aslında bende cumartesi gideceğim inşallah kalp atışını duyacağız bir aksilik çıkmazsa talep ediyim doktordan bende :D

balım devlete mi gidiyordun özele mi? usg cihazından da çok fark olabiliyormuş, benim arkadaşıma devlette kese yok demişlerdi özelde kalp atışı duymasına rağmen
Almanyadayım canım hiç bilmiyorum cihazı neydi ama güzel bi klinikti , Türkiye’de olsaydım şimdi zibilyon kez hcg baktırmıştım sanırım o kadar Farklı ki burda elimde idrar testim dışında hiçbir şey yok resmen bakalım bugün hcg için kan aldı yarın çıkacak sonuc

Bende 11 ocakta adet olmuştum beklenen adet günüm 6 şubattı 1 hafta sonra test yaptım çift çizgi kanda 8 bin çıkmıştı kötü düşünme geç döllenme olmuş olabilirsin
Ama benim de senınkı kadar yüksek olsaydı en azından kese görünmez miydi o kadar endişelendim ki bugün bebeği ve kalp atışını görememeyi anlıyorum ama kesenın de görünmemiş olması çok endişendiriyor

Hiç bilmiyorum gerçekten ne düşüneceğimi artık en son 9 ocakta regl olmuşken daha bugün ancak kan da hcg bakılacak şaka gibi 🤦🏻‍♀️
Benim sat 5 ocaktı 5 şubatta regl olmam gerekiyordu beni 4 şubatta bişeyler dürttü dedim test alıp yapayım kaset test silik çift çizgi çıktı kan tahlili 77.5 çıktı. Keseyi tam adet gecikmesinden 2 hafta sonra gördük çok küçük dedi. Geç döllenme olmuş normalde sat a göre 6+6 olmam gerekiyor şuan 4+5. stresini anlayabiliyorum sakin kal herkesin hamileliği farklı seninki sana özgü sağ salim keseyi de bebeği de görürsün inşallah canım🌼🌼

kızlar merhaba,bugün bebeği gördük şükürler olsun ama kalp atışını dinleyemedim.doktor ekrandan gösterdi bak bu kalp atışı dedi.sesi daha duyulmadı.pazartesi tekrar çağırdı .siz duydunuzmu kalp seslerini.bugün 6+2 haftalığız son adet 8 ocaktı.

Kızlar dün biraz kanamam oldu baya kırmızı 7- 8 damla gelmiştir muhtemelen.çok korkuttu beni takip edeyim dedim ama gece çok gelmemiş.sabah da geldi 3-5 damla.bugün gittim doktora bebek hala oradaydı gördüm şükür ama progesteron iğne verdi 3 tane 10gün sonra gel kontrole dedi.Doktor aktif kanaman yok gibi görünüyor dedi ama insan tedirgin oluyor yinede.Dinleniyorum inşallah kesilir kanamam🙁

Back