• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Şimdi doktordan geldim kızlar yine bebek de kese de görünmedi çıldıracağım artık sadece rahmin kalın olduğunu iyi olduğunu söyledi kan aldı idrar aldı yarın çıkacak resmen hala öğrenemedim ne olduğunu

Arkadaşlar ben dün miratech erken gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi çıktı. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptım o da çift çizgi net bir şekilde. Fakat az önce prodoctor erken gebelik testi yaptım hayali çizgi varla yok arasında bir şey. Çok umutlanmıştım şu an korkuyorum kimyasal gebelik mi yaşıyorum beta hcg değerim mi düşüyor diye. Bir yandan da 3üde birbirinden farklı marka hangisi doğru hangisi değil bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz güzel anne adayları
Maalesef onlarla anlayamazsiniz kan takibi yaptırmanız lazim

Merhaba arkadaşlar değerim güzel çıkmış 🤩🤩 ilk oğlum da 16 ile öğrenmiştim ve kalp atışı için çok beklemiştim şimdi gitsem kalp atışını duyarmiyim acaba yoksa 1 2 hafta daha beklesemmi fikriniz nedir
suan keseyı gorebılırsın muhtemelen sadecece kuzum bende , oglumda 38 le ogrendım 8 haftalık kalbını duydum baya bekledım :)

😍😍😍🥹🥹🥹 yaaa ben de görürüm inşallah o günü. İnternette başkalarının kalp atışı duyma videolarına bile ağlıyorum kendi bebeğiminkini duymayı hayal bile edemiyorum şu an çok tuhaf
Aminnn kuzum 🙏🏻 hepsi sağlıkla büyüsün ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
amın kuzucum benım amınn :dua: bende agladım valla cok farklı bı duygu gercekten :) cuma gunu ıs ıcın gbelık bıldırme raporu alıcam gıtmısken dıyım bıdaha bakalım dıye :)

Tam ne kadarlık oldu canim
En son 9 Ocak ta regl olmuştum 6şubat adet günümde , 5 Şubat idrar testim negatifti , 6 Şubat beklediğim adet gününden beri pozitif görüyorum idrar testini ama anlatmıştım hatırlarsınız hiç kan veremedim almadılar yani , daha bugün ilk kez hcg için kan alındı

Arkadaşlar ben dün miratech erken gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi çıktı. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptım o da çift çizgi net bir şekilde. Fakat az önce prodoctor erken gebelik testi yaptım hayali çizgi varla yok arasında bir şey. Çok umutlanmıştım şu an korkuyorum kimyasal gebelik mi yaşıyorum beta hcg değerim mi düşüyor diye. Bir yandan da 3üde birbirinden farklı marka hangisi doğru hangisi değil bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz güzel anne adayları
gun ıcınde yaptıgın testten , testın markasına kadar farklılık gosterır ilk ıdrar ve aynı marka olmadıkca bu yorumu yapamayız canım benım ıstersen kan ver ıkı gun sonra yıne ver , testle takıp etmek senı yoracaksa

Ufff valla benim de son 2 seansım kaldı. Bi üzülmedim değil yani :110: feda olsun beeeeee:anneadayı:

Canım ben 5000 lerde keseyi görebildim. Kalp atışını da ondan tam 1 hafta sonra duydum. Bence senin de öyle olur duymak için erken hele ki devlet hastanesinde asla duyamazsın.

Canım bence kan ver ya hiç gereksiz strese girme. Sağlık ocağında kan ver en temizi
ben gıtmeyı dusunuyorum kol bacak ıcın henuz gorusmedım merkezle yapmayadabılırler , bu konu hakkında arastırdım cok herhangı bır zararı olmadıgı soylenıyor sadece hormonlardan oturu fayda etmez denılıyor.Dondururlarsa sonra yaptrırım yanarsada yansın

Şimdi doktordan geldim kızlar yine bebek de kese de görünmedi çıldıracağım artık sadece rahmin kalın olduğunu iyi olduğunu söyledi kan aldı idrar aldı yarın çıkacak resmen hala öğrenemedim ne olduğunu
Canim panik yapma bazi kisilerde gec olabiliyormus ya da ultrason cihazina da bagli biraz

amın kuzucum benım amınn :dua: bende agladım valla cok farklı bı duygu gercekten :) cuma gunu ıs ıcın gbelık bıldırme raporu alıcam gıtmısken dıyım bıdaha bakalım dıye :)
kuzum hemen bildirecek misin iş yerine? ben bir 12-13 haftalık olsun öyle bildiririm diyordum da acaba bende mi bildirsem :D , bir de doktorundan alacaksın değil mi

balım devlete mi gidiyordun özele mi? usg cihazından da çok fark olabiliyormuş, benim arkadaşıma devlette kese yok demişlerdi özelde kalp atışı duymasına rağmen

En son 9 Ocak ta regl olmuştum 6şubat adet günümde , 5 Şubat idrar testim negatifti , 6 Şubat beklediğim adet gününden beri pozitif görüyorum idrar testini ama anlatmıştım hatırlarsınız hiç kan veremedim almadılar yani , daha bugün ilk kez hcg için kan alındı
gec dollenme olabılır o zaman kuzum hemen kotuyu dusunme

kuzum hemen bildirecek misin iş yerine? ben bir 12-13 haftalık olsun öyle bildiririm diyordum da acaba bende mi bildirsem :KK70: , bir de doktorundan alacaksın değil mi
aslında 12 haftalık cıvarı soylemek ıstıyordum , ama saklamak da fesıh sebebı dıye emın olamadım acıkcası ya kararsızım ben alayım doktordanda , oğlumda kalp atıslarını duyunca bıldırmıstım ısyerıne :D

Bende 11 ocakta adet olmuştum beklenen adet günüm 6 şubattı 1 hafta sonra test yaptım çift çizgi kanda 8 bin çıkmıştı kötü düşünme geç döllenme olmuş olabilirsin

Kızlar mide bulantınız falan var mı bende az biraz uyku hali var şişkinlik var başka da Bi şey yok normal mi 6 hafta doldu bugün

Merhaba. Central Hospital’da Fatmanur Temel var. Çok ilgili ve özenli bir hanımefendi kendisi. Benim gebelik takibimi de yapıyor, denemenizi öneririm. Ben de İdealtepe’de oturuyorum, çok da yakın 😁
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 😊 muayene ücreti ne kadar acaba?
Ben haftaya randevu aldım delta hospital Hakan Gürbüz.. misafirim burda o yüzden onu da önerdiler.. siz biliyor musunuz bu doktoru?

Back