- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
eğer bu stresı endıseyı kontrol edemıyorsan kuzum okumamanı tavsıye ederim , zaten yorucu bı surecten cıkmıssın ve hamıle oldugunu ogrenmıssın yapma kendıne bosyere bunuBen de cuma gidicem kalp için ama o kadar korkuyorum ki öyle kmtü şeyler gördüm okudum ki inş duyarız kalbini
Yaa canım beniiiim çok teşekkür ederimcanımm seni buralarda görmek ne güzelçok çok çok sevindim hayırlı olsuun
Ata Sağlığa gidiyorum dün ilk defa gittim memnun kaldım bundan sonra devam edeceğim canımHosgeldinn bir Izmirli buldum sonundahangi hastaneye gidiyorsun kuzum ?
İnsan böyle zor bir süreçten geçince inanamıyor zaten inş cuma sizinle güzel haberler paylaşırımeğer bu stresı endıseyı kontrol edemıyorsan kuzum okumamanı tavsıye ederim , zaten yorucu bı surecten cıkmıssın ve hamıle oldugunu ogrenmıssın yapma kendıne bosyere bunu
Bebe aspirini kan sulandırıcı ya iyi gelir inşallah canım ya. İnşallah bu sefer tutunur bebeğinAmiiinn canım. İlaç vermedi ya ben de sordum aslında ama bebe aspirini ve folik asit yeterlidir dedi… Randevumu yarına çektim endişelendiğim için. Bir türlü içim rahat etmiyor hep aynı döngüyü yaşıyorum. Adet gecikmesi, kan testi, bir mutluluk, ilk muayene her şey ok, ikincide gelişme yok ve kürtaj. O kadar yıprandım ki
Bebe şampuanına geçenler olmuşHeralde şampuana kadar müdahale olmaz bilemedm ki canım bende. Bana da bi arkadaşım kremlere kısıtlama getiriyorlar deyince doktora sorayım dedim öyle söyledi. Dikkat etmemek ne gibi sebepler doğurur onu da bilemedim
aynen öyle ya eylül ayındaki yıkılışımı hala dün gibi hatırlıyorum pes etmiştimYaa canım beniiiim çok teşekkür ederim
Amin inşallah umarım sağlıklı ilerler sağlıkla tamamlanır daha yolun başındayız. Hiç de beklemiyordum valla hala şoktayımsen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.
Hepimiz dağıldık gittik ayrı ayrı gruplara birer birer peşpeşe anne olacağız inşallah birkaç ay önce hayal gibi geliyordu bu günler
sey bende kalan ıkı bolge buz lazer seansına ne zaman gıtsem dıye dusunuyorumBebe aspirini kan sulandırıcı ya iyi gelir inşallah canım ya. İnşallah bu sefer tutunur bebeğin
Bebe şampuanına geçenler olmuşama herşey de kimyasal sonuçta ne kadar kaçabiliriz ki
O zaman ben 7 haftalık mıyım. Çok fazla geldi.Evet son adet tarihine göre hesaplanıyor benimde ilk bebeğim olcak Allah izin verirse inşallah güzel haberler alırız
Evet biraz strese sokuyor insanı ekstra özen beklenmesi. Sağol canımyok sormadım canım o beni genel olarak uyardı sağlıklı beslen dikkat et uçak kullanabilirsin en fazla 3 saatlik yola cık arabayla dedi karı koca olmak serbest dedi sadece saçını boyama dedi canım. Benim doktorum da abartıyı sevmiyor aman söyle yapma kesin gibi konuşmaz genel gecer seler dokturuma güveniyorum oyüzden gereksiz konuşup beni germiyor saolsun
Ne kadar iyi olsu bu güneş kremleri çok teşekkür ederim.. valla uygun zamanda yazarsan hepimiz faydalanıriz.. çok soran vardı forumdaTabiki canım güneş kremi olarak bu ikisini kullanıyorum
Bunlar dışında da çift aşamalı temizlik serumlar vs aynı şekilde hem yerli hem yabancı kaynaklardan okuduğum hamilelikte sakıncası olmayan içeriklere devam ediyorum baya bir ürün var kullandığım
Genel rutinimde çok ürün var istersen onları da tek tek yazarım bir ara
Olumsuzlamalar dan kaçamıyorsun maalesef bende çok etkileniyorumİnş instads falan yok kalbini duyamadık bebek öldü faşan yazıyor böyle içim ürperdi sadece kasığım ağrıyodu o da ağrımıyor 6 hafta 5 günlük şu an keseyi ve bebeği gördük cuma kalp için gelin dedi. İnş canım ya inş
Hayırlı olsun tebriklerrrMerhaba arkadaşlar değerim güzel çıkmışilk oğlum da 16 ile öğrenmiştim ve kalp atışı için çok beklemiştim şimdi gitsem kalp atışını duyarmiyim acaba yoksa 1 2 hafta daha beklesemmi fikriniz nedir
kalp atısınıda duyduk kuzum o kadar heyecanla bekledım ki , bekledıgıme degdı hepsını bı arada gorduk cok sukur kı hemde dogum gunumde :) Rabbıme sukurler olsun nasıp ettı,sağlıkla büyüsün inşallah amincok duygulandım o gun
Ben de Kasım ayında çok kötü yıkılmıştım sonra yavaş yavaş uzaklaştım bebek fikrinden hatta son olanlardan sonra vazgeçmiştik bu dünyaya çocuk getirilmez diyerek korunmaya başlayacaktık tekrar bu ay itibariyle ama aylardır ters takla bile atsam olmayan çocuk her şeyi bırakıp vazgeçtiğim ay oldu vardır Allah’ın bir bildiğiaynen öyle ya eylül ayındaki yıkılışımı hala dün gibi hatırlıyorum pes etmiştimbeklemediğim zamanda olmuştu ve çok da güzel ilerliyoruz cinsiyet bile öğrendik
her şey çok güzel olacak heyecanla mutlulukla geçsin günlerimiz
Hanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
Maraton başlasın güzel anne adaylarım
ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı ʏᴀş sᴀᴛ ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ şᴇʜɪʀ ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ ɪsɪᴍ ✍ ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ @Satilucky 26 23 Aralık 1.Çocuk Tokat 15.10.2023 @freejourney 28 24 Aralık 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @Neptunnn 40 24 Aralık 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 @XbirKadin 29 27 Aralık 1.Çocuk 06.10.2023 kisacabkk 34 29 Aralık 1.Çocuk 05.10.2023 1HANIM 30 1 Ocak 1.Çocuk Eskişehir 08.10.2023 ebru_can_ebru 30 2 Ocak 2.Çocuk 07.10.2023 @simomays 27 2 Ocak 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 S springlove 26 2 Ocak 1.Çocuk İzmir 09.10.2023 @sadecebirsoruu 30 3 Ocak 1.Çocuk Ankara 15.03.2023 mucizelerim34 31 3 Ocak 1.Çocuk Ankara 17.10.2023 @Kolostrofobi 28 5 Ocak 2.Çocuk Mersin 12.10.2023 @mucize1996 26 5 Ocak 1.Çocuk Tekirdağ 12.10.2023 @Hilal15 23 6 Ocak 3.Çocuk 13.10.2023 D Duambelliduyanbelli228 24 7 Ocak 1.Çocuk 14.10.2023 sandriyon 33 7 Ocak 3.Çocuk Belçika 14.10.2023 Papatyamaviss 27 8 Ocak 2.Çocuk Bursa 12.10.2023 @hatery 34 8 Ocak 2.Çocuk İzmir 14.10.2023 @srsrnr 27 9 Ocak 1.Çocuk Yurtdışı 16.10.2023 @cido09 33 9 Ocak 1.Çocuk İstanbul 18.10.2023 @dra21 26 9 Ocak 1.Çocuk 18.10.2023 @yilldizyilldiz 27 9 Ocak 1.Çocuk İstanbul 15.10.2023 @mbaytekin 32 10 Ocak 1.Çocuk Ankara 19.10.2023 leilani 33 10 Ocak 1.Çocuk İstanbul 17.10.2023 @E L B A 25 10 Ocak 1.Çocuk Ankara 18.10.2023 @eebruli06 26 11 Ocak 1.Çocuk 18.10.2023 @nirayku 31 12 Ocak 1.Çocuk İstanbul 19.10.2023 @Sandal kokusu 31 12 Ocak 1.Çocuk Adana 18.10.2023 @Kubraslm 28 12 Ocak 1.Çocuk İstanbul 19.10.2023 @sezen0782 40 18 Ocak 1.Çocuk Kars 25.10.2023 @sakgun 28 19 Ocak 1.Çocuk İstanbul 26.10.2023 @Devakus 29 20 Ocak 1.Çocuk İzmir 17.10.2023 @ayzelll 30 24 Ocak 1.Çocuk Ankara 31.10.2023
Teşekkür ederimmHayırlı olsun tebriklerrrben 3500’lerde keseyi ve bebeği gördüm 1 hafta sonra yani bugün de kalp atışını duydum ama herkesin haftasına göre hcg değeri farklı olabiliyor
Çok güzel maşallahkalp atısınıda duyduk kuzum o kadar heyecanla bekledım ki , bekledıgıme degdı hepsını bı arada gorduk cok sukur kı hemde dogum gunumde :) Rabbıme sukurler olsun nasıp ettı,sağlıkla büyüsün inşallah amincok duygulandım o gun
ben erkek hissediyodum öyle de olduBen de Kasım ayında çok kötü yıkılmıştım sonra yavaş yavaş uzaklaştım bebek fikrinden hatta son olanlardan sonra vazgeçmiştik bu dünyaya çocuk getirilmez diyerek korunmaya başlayacaktık tekrar bu ay itibariyle ama aylardır ters takla bile atsam olmayan çocuk her şeyi bırakıp vazgeçtiğim ay oldu vardır Allah’ın bir bildiği
Amin inşallah canım.
Ayy maşallah yerim onucinsiyeti ne? Anneler hisseder diyorlar genelde ne hissediyorsan o çıkıyormuş senin de hissin tuttu mu merak ettim.
Korkma bebiş de hisseder. sen fazla hareket etme üstüne düşeni yap zaten hep diyorlar ya tutunacak bebeği siz zaten düşüremezsiniz diye. insallah saglıkla kucagımıza alacagız. ben de cok tedırgın olmustum ama kendımı rahatlatdım stres olup onu da stres etmeye gerek yok. bebekler en basından annenın duygularını hıssedıyor. guven duygusunu vermek lazım.Aynen canım benim ilk hamileliğim de öyle geçmişti hayatım bitmişti dışarı tek çıkamıyodum illa eşim arabayla götürecekti o yüzden su an çok korkuyorumama bakmak zorunda olduğum sürekli kucak isteyen bir oğlum var bakalım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?