• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben de cuma gidicem kalp için ama o kadar korkuyorum ki öyle kmtü şeyler gördüm okudum ki inş duyarız kalbini
eğer bu stresı endıseyı kontrol edemıyorsan kuzum okumamanı tavsıye ederim , zaten yorucu bı surecten cıkmıssın ve hamıle oldugunu ogrenmıssın yapma kendıne bosyere bunu

canımm seni buralarda görmek ne güzel :KK36: çok çok çok sevindim hayırlı olsuun😍😍😍
Yaa canım beniiiim çok teşekkür ederim 🥹🙏🏻🙏🏻
Amin inşallah umarım sağlıklı ilerler sağlıkla tamamlanır daha yolun başındayız. Hiç de beklemiyordum valla hala şoktayım 🥹 sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.
Hepimiz dağıldık gittik ayrı ayrı gruplara birer birer peşpeşe anne olacağız inşallah birkaç ay önce hayal gibi geliyordu bu günler 🥰

eğer bu stresı endıseyı kontrol edemıyorsan kuzum okumamanı tavsıye ederim , zaten yorucu bı surecten cıkmıssın ve hamıle oldugunu ogrenmıssın yapma kendıne bosyere bunu
İnsan böyle zor bir süreçten geçince inanamıyor zaten inş cuma sizinle güzel haberler paylaşırım

Amiiinn canım. İlaç vermedi ya ben de sordum aslında ama bebe aspirini ve folik asit yeterlidir dedi… Randevumu yarına çektim endişelendiğim için. Bir türlü içim rahat etmiyor hep aynı döngüyü yaşıyorum. Adet gecikmesi, kan testi, bir mutluluk, ilk muayene her şey ok, ikincide gelişme yok ve kürtaj. O kadar yıprandım ki
Bebe aspirini kan sulandırıcı ya iyi gelir inşallah canım ya. İnşallah bu sefer tutunur bebeğin ☺️
Heralde şampuana kadar müdahale olmaz bilemedm ki canım bende. Bana da bi arkadaşım kremlere kısıtlama getiriyorlar deyince doktora sorayım dedim öyle söyledi. Dikkat etmemek ne gibi sebepler doğurur onu da bilemedim
Bebe şampuanına geçenler olmuş 🤷🏼‍♀️ ama herşey de kimyasal sonuçta ne kadar kaçabiliriz ki 🤷🏼‍♀️

Yaa canım beniiiim çok teşekkür ederim 🥹🙏🏻🙏🏻
Amin inşallah umarım sağlıklı ilerler sağlıkla tamamlanır daha yolun başındayız. Hiç de beklemiyordum valla hala şoktayım 🥹 sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.
Hepimiz dağıldık gittik ayrı ayrı gruplara birer birer peşpeşe anne olacağız inşallah birkaç ay önce hayal gibi geliyordu bu günler 🥰
aynen öyle ya eylül ayındaki yıkılışımı hala dün gibi hatırlıyorum pes etmiştim 😂 beklemediğim zamanda olmuştu ve çok da güzel ilerliyoruz cinsiyet bile öğrendik🙏
her şey çok güzel olacak heyecanla mutlulukla geçsin günlerimiz 🥰🥰

Bebe aspirini kan sulandırıcı ya iyi gelir inşallah canım ya. İnşallah bu sefer tutunur bebeğin ☺️

Bebe şampuanına geçenler olmuş 🤷🏼‍♀️ ama herşey de kimyasal sonuçta ne kadar kaçabiliriz ki 🤷🏼‍♀️
sey bende kalan ıkı bolge buz lazer seansına ne zaman gıtsem dıye dusunuyorum :D (kol+bacak)

Merhaba arkadaşlar değerim güzel çıkmış 🤩🤩 ilk oğlum da 16 ile öğrenmiştim ve kalp atışı için çok beklemiştim şimdi gitsem kalp atışını duyarmiyim acaba yoksa 1 2 hafta daha beklesemmi fikriniz nedir

Eklentiler

• 20230222_114956.jpg
    20230222_114956.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 77
yok sormadım canım o beni genel olarak uyardı sağlıklı beslen dikkat et uçak kullanabilirsin en fazla 3 saatlik yola cık arabayla dedi karı koca olmak serbest dedi sadece saçını boyama dedi canım. Benim doktorum da abartıyı sevmiyor aman söyle yapma kesin gibi konuşmaz genel gecer seler dokturuma güveniyorum oyüzden gereksiz konuşup beni germiyor saolsun
Evet biraz strese sokuyor insanı ekstra özen beklenmesi. Sağol canım 😊

Tabiki canım güneş kremi olarak bu ikisini kullanıyorum
Bunlar dışında da çift aşamalı temizlik serumlar vs aynı şekilde hem yerli hem yabancı kaynaklardan okuduğum hamilelikte sakıncası olmayan içeriklere devam ediyorum baya bir ürün var kullandığım
Genel rutinimde çok ürün var istersen onları da tek tek yazarım bir ara
Ne kadar iyi olsu bu güneş kremleri çok teşekkür ederim.. valla uygun zamanda yazarsan hepimiz faydalanıriz.. çok soran vardı forumda 🤗🤗

İnş instads falan yok kalbini duyamadık bebek öldü faşan yazıyor böyle içim ürperdi sadece kasığım ağrıyodu o da ağrımıyor 6 hafta 5 günlük şu an keseyi ve bebeği gördük cuma kalp için gelin dedi. İnş canım ya inş
Olumsuzlamalar dan kaçamıyorsun maalesef bende çok etkileniyorum

Merhaba arkadaşlar değerim güzel çıkmış 🤩🤩 ilk oğlum da 16 ile öğrenmiştim ve kalp atışı için çok beklemiştim şimdi gitsem kalp atışını duyarmiyim acaba yoksa 1 2 hafta daha beklesemmi fikriniz nedir
Hayırlı olsun tebriklerrr😍 ben 3500’lerde keseyi ve bebeği gördüm 1 hafta sonra yani bugün de kalp atışını duydum ama herkesin haftasına göre hcg değeri farklı olabiliyor

kalp atısınıda duyduk kuzum o kadar heyecanla bekledım ki , bekledıgıme degdı hepsını bı arada gorduk cok sukur kı hemde dogum gunumde :) Rabbıme sukurler olsun nasıp ettı,sağlıkla büyüsün inşallah amin :dua: cok duygulandım o gun :KK200:
😍😍😍🥹🥹🥹 yaaa ben de görürüm inşallah o günü. İnternette başkalarının kalp atışı duyma videolarına bile ağlıyorum kendi bebeğiminkini duymayı hayal bile edemiyorum şu an çok tuhaf
Aminnn kuzum 🙏🏻 hepsi sağlıkla büyüsün ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

aynen öyle ya eylül ayındaki yıkılışımı hala dün gibi hatırlıyorum pes etmiştim 😂 beklemediğim zamanda olmuştu ve çok da güzel ilerliyoruz cinsiyet bile öğrendik🙏
her şey çok güzel olacak heyecanla mutlulukla geçsin günlerimiz 🥰🥰
Ben de Kasım ayında çok kötü yıkılmıştım sonra yavaş yavaş uzaklaştım bebek fikrinden hatta son olanlardan sonra vazgeçmiştik bu dünyaya çocuk getirilmez diyerek korunmaya başlayacaktık tekrar bu ay itibariyle ama aylardır ters takla bile atsam olmayan çocuk her şeyi bırakıp vazgeçtiğim ay oldu vardır Allah’ın bir bildiği 🥹🙏🏻
Amin inşallah canım.
Ayy maşallah yerim onu 🧿 😍 cinsiyeti ne? Anneler hisseder diyorlar genelde ne hissediyorsan o çıkıyormuş senin de hissin tuttu mu merak ettim.

Hanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
❤️
Maraton başlasın güzel anne adaylarım ❤️❤️❤️

ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı❤️ʏᴀş🤰sᴀᴛ 🔄ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ❔şᴇʜɪʀ 🏙️ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ👶ɪsɪᴍʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ 🏵️
@Satilucky2623 Aralık1.ÇocukTokat15.10.2023
@freejourney2824 Aralık1.Çocukİstanbul09.10.2023
@Neptunnn4024 Aralık1.Çocukİstanbul09.10.2023
@XbirKadin2927 Aralık1.Çocuk06.10.2023
kisacabkk kisacabkk 3429 Aralık1.Çocuk05.10.2023
1HANIM 1HANIM 301 Ocak1.ÇocukEskişehir08.10.2023
ebru_can_ebru ebru_can_ebru 302 Ocak2.Çocuk07.10.2023
@simomays272 Ocak1.Çocukİstanbul09.10.2023
S springlove 262 Ocak1.Çocukİzmir09.10.2023
@sadecebirsoruu303 Ocak1.ÇocukAnkara15.03.2023
mucizelerim34 mucizelerim34 313 Ocak1.ÇocukAnkara17.10.2023
@Kolostrofobi285 Ocak2.ÇocukMersin12.10.2023
@mucize1996265 Ocak1.ÇocukTekirdağ12.10.2023
@Hilal15236 Ocak3.Çocuk13.10.2023
D Duambelliduyanbelli228 247 Ocak1.Çocuk14.10.2023
sandriyon sandriyon 337 Ocak3.ÇocukBelçika14.10.2023
Papatyamaviss Papatyamaviss 278 Ocak2.ÇocukBursa12.10.2023
@hatery348 Ocak2.Çocukİzmir14.10.2023
@srsrnr279 Ocak1.ÇocukYurtdışı16.10.2023
@cido09339 Ocak1.Çocukİstanbul18.10.2023
@dra21269 Ocak1.Çocuk18.10.2023
@yilldizyilldiz 279 Ocak1.Çocukİstanbul15.10.2023
@mbaytekin3210 Ocak1.ÇocukAnkara19.10.2023
leilani leilani 3310 Ocak1.Çocukİstanbul17.10.2023
@E L B A2510 Ocak1.ÇocukAnkara18.10.2023
@eebruli062611 Ocak1.Çocuk18.10.2023
@nirayku3112 Ocak1.Çocukİstanbul19.10.2023
@Sandal kokusu3112 Ocak1.ÇocukAdana18.10.2023
@Kubraslm2812 Ocak1.Çocukİstanbul19.10.2023
@sezen07824018 Ocak1.ÇocukKars25.10.2023
@sakgun2819 Ocak1.Çocukİstanbul26.10.2023
@Devakus2920 Ocak1.Çocukİzmir17.10.2023
@ayzelll3024 Ocak1.ÇocukAnkara31.10.2023

Ben nereli olduğumu yazmayı unutmuşum Papatyamaviss Papatyamaviss Kütahyadayim

Hayırlı olsun tebriklerrr😍 ben 3500’lerde keseyi ve bebeği gördüm 1 hafta sonra yani bugün de kalp atışını duydum ama herkesin haftasına göre hcg değeri farklı olabiliyor
Teşekkür ederimm🥰 evet aslında farklılık gösteriyor bende heyecan yaptım ama kendimi de tutuyorum ki gittiğimde kalp atışını duymak istiyorum 😍😍 cumartesi günü gidecem inşallah

kalp atısınıda duyduk kuzum o kadar heyecanla bekledım ki , bekledıgıme degdı hepsını bı arada gorduk cok sukur kı hemde dogum gunumde :) Rabbıme sukurler olsun nasıp ettı,sağlıkla büyüsün inşallah amin :dua: cok duygulandım o gun :KK200:
Çok güzel maşallah 🤩🤩 darısı bizlerin başına inşallah bizde gider hemen duyarız minigimin kalp atışını 😍😍

Ben de Kasım ayında çok kötü yıkılmıştım sonra yavaş yavaş uzaklaştım bebek fikrinden hatta son olanlardan sonra vazgeçmiştik bu dünyaya çocuk getirilmez diyerek korunmaya başlayacaktık tekrar bu ay itibariyle ama aylardır ters takla bile atsam olmayan çocuk her şeyi bırakıp vazgeçtiğim ay oldu vardır Allah’ın bir bildiği 🥹🙏🏻
Amin inşallah canım.
Ayy maşallah yerim onu 🧿 😍 cinsiyeti ne? Anneler hisseder diyorlar genelde ne hissediyorsan o çıkıyormuş senin de hissin tuttu mu merak ettim.
ben erkek hissediyodum öyle de oldu 😊 çin takvimi rus takvimi neye baktıysak kız gösteriyordu ama onlar tutmadı 😄 hatta sivilce olunca çirkinleşince kız bebek annenin güzelliğini alırmış diyolar ama bende hiç biri tutmadı hatta bizim grupta çin takvimi tutmayan baya anne var 🙈 doktorum da onu bunu boşver anneler hisseder sen ne hissediyosun dedi erkek dedim bak anneler hissediyo dedi😂😂

Aynen canım benim ilk hamileliğim de öyle geçmişti hayatım bitmişti dışarı tek çıkamıyodum illa eşim arabayla götürecekti o yüzden su an çok korkuyorum 😔ama bakmak zorunda olduğum sürekli kucak isteyen bir oğlum var bakalım hayırlısı olsun inşallah 🥺
Korkma bebiş de hisseder. sen fazla hareket etme üstüne düşeni yap zaten hep diyorlar ya tutunacak bebeği siz zaten düşüremezsiniz diye. insallah saglıkla kucagımıza alacagız. ben de cok tedırgın olmustum ama kendımı rahatlatdım stres olup onu da stres etmeye gerek yok. bebekler en basından annenın duygularını hıssedıyor. guven duygusunu vermek lazım.

Back