Aynen canım benim ilk hamileliğim de öyle geçmişti hayatım bitmişti dışarı tek çıkamıyodum illa eşim arabayla götürecekti o yüzden su an çok korkuyorumBenim de tam o sırada kahverengi lekelenmem oldu. Onceden dusuk yapmıstım cok da korktum. Progestan fıtıl verdı gunde 2 kere. 2 hafta yatıcaksın yorulmak, dolanmak yok dedı. Leke kesıldı. Cmt randevum var.
Mutlaka dinlen. Ağır iş yapma dıolar ya sordum ben kastınız nedır hocam dıye: elektrık supurgesı bıle ağır iş boyle durumlarda dedı. Aklında olsun. Lütfen yatarak dınlen.
Çok şükür canım gözün aydınGittim canım kalp atışını duyduk çok şükür her şey yolundaartış olayını da sordum kese ve bebek oluştuktan sonra o iki kat artma olayını beklemeyin artış hızı düşecektir zaten belli bir haftadan sonra stabil kalır dedi
Sağolasın canım inşallah hala sağlıklı duruyordurÇok geçmiş olsun maşallah bebeğin sağlıklı ve yerinde . Sadece uzan ve dinlen canım . Böyle sağlıklı hamilelik geçiren çok kişi var canını sıkma hiç
canımm seni buralarda görmek ne güzelKuzucum galiba yanlış hesaplıyorum sat a göre bakılıyor sanırım bata göre değil benim adet döngüm kısa da
Sata göre bakarsam 6+3 falan oluyor döndüğümüz hafta başı, azıcık daha sabredip yediye tamamlar öyle giderim o zaman
Evet son adet tarihine göre hesaplanıyor benimde ilk bebeğim olcak Allah izin verirse inşallah güzel haberler alırızAmin inşallah amin yarın da benim kontrolüm var. Hesaplamayı son adet gününe göre mi bakılıyor. Anlamadım ben normalde 6+5 olacak inşallah sağlıkla güzel haberler alırız çok heycanlanıyorum korkuyorum ilk bebeğimiz olacak Allahım izin verirse.
Son adet tarihi demek..Satı ne demek ?
Karından mı baktı duyamadınızAaa sizin benim gibi benim de 6+6 ama kalbini daha duymadık.
Şu an 6+6 geçen perşembe 5 haftalıktı vajinal baktı bebeği ve kesesini görmüştük cuma inş kalbini duyarızKarından mı baktı duyamadınız
Canim sen yarin gidiyorsun degil mi ?Evet son adet tarihine göre hesaplanıyor benimde ilk bebeğim olcak Allah izin verirse inşallah güzel haberler alırız
Sizin adınıza çok sevindim benim doktorum vajinal bakmak istemiyor 5+6 kese büyğdğ ama kalp atışı yoktu şey dedi zaten Bi şansımızı deneyelim haftaya çağırdı 6+5 deŞu an 6+6 geçen perşembe 5 haftalıktı vajinal baktı bebeği ve kesesini görmüştük cuma inş kalbini duyarız
estagfurullah canım benım oyle sey olur mu sacma haraket fln , ınsan kendını bı sekılde rahatlatmaya calısıyor bende mesela yumrtlamadan sonra 21.gunume kadar test yaptım manyak gıbıCanıımm çok sağol evet haklısın çok da saçma bir hareket ama o tedirginliği yaşayan bilir insan tutunacak bir dal arıyor
Yaaa süpermişher zaman doktorlarda satı baz alırlar kuzum onu baz al sen benımde dongum kısa , 25 gun 6+0 da gıttım ben bebegı gorduk :)
son adet gunun canım benım :)Satı ne demek ?
hadı bı mutlutluktannn agla daa gel beeeAmin canım benim inşallah bende size güzel bir haber veririm
kuzum eger ultrasonda ıkı hafta kadar oynama yoksa son adet gununu baz alırlar her zaman uc bes gun eksık fazla cok onemsemez doktorlarAmin inşallah amin yarın da benim kontrolüm var. Hesaplamayı son adet gününe göre mi bakılıyor. Anlamadım ben normalde 6+5 olacak inşallah sağlıkla güzel haberler alırız çok heycanlanıyorum korkuyorum ilk bebeğimiz olacak Allahım izin verirse.
Tabiki canım güneş kremi olarak bu ikisini kullanıyorumMarka ismi verebilir misin rica etsem?
Dimi yaa ofestagfurullah canım benım oyle sey olur mu sacma haraket fln , ınsan kendını bı sekılde rahatlatmaya calısıyor bende mesela yumrtlamadan sonra 21.gunume kadar test yaptım manyak gıbı
kalp atısınıda duyduk kuzum o kadar heyecanla bekledım ki , bekledıgıme degdı hepsını bı arada gorduk cok sukur kı hemde dogum gunumde :) Rabbıme sukurler olsun nasıp ettı,sağlıkla büyüsün inşallah aminYaaa süpermişkalp atışını ne zaman duydunuz peki kuzum onun için ayrıca mı gittin yoksa gidecek misin?
Ben de cuma gidicem kalp için ama o kadar korkuyorum ki öyle kmtü şeyler gördüm okudum ki inş duyarız kalbiniSizin adınıza çok sevindim benim doktorum vajinal bakmak istemiyor 5+6 kese büyğdğ ama kalp atışı yoktu şey dedi zaten Bi şansımızı deneyelim haftaya çağırdı 6+5 de
kesınlıkle değer değer ben hep derim , Annelik DelilikkkDimi yaa ofgerçekten insan delirecek gibi oluyor ama o minik kalbi görmeye değer pıtır pıtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?