Rahminizde sekil.bozuklugu mu var 1 yila yakin sure hamileye kalamayinca rahim filmi cektirdim ve hafif sekilde rahimde sekil bozuklugu cikti 2 kizimda hem erken hemde dusuk kilolu dogdu muhtemelen bu rahim seklinden dolayi oldu diye dusunuyorum gittigimde sorucam tekrarKizlar ikinciyi sezeryan düşünen varmi yada ssvd . Doktorum cok iyi ssvd yaptiriyirmus ama ben direk sezeryan dedim oglumda cok zor biir 24 saatten sonra normalden sezeryana dönmüştü doğumum. Birde oğlum 36 haftalik doğmuştu. Rahmin seklinden dolayi aşağıda tutmustu plesanta. Buda oyle olabilir dedi doktorum subat gibi gorunsede doğumum ocak annesi olacağım gibi hayırlısı ile. Ben direk doğum kaygisina düştüm, hastane doktor arastirmasina. En bastan iyi bir doktor , yenidoğan yogun bakimi olan iyi bir hastane ile anlasmak gerekli.
Hayir sekil bozukluğu degil, film filan çekilmedim hani hamile kalma sorunumda olmadi usg den bakti rahmin yapısından kaynakli aşağıda tutunuyor bebek dedi 36 haftalik dogdu oglum kilosuda iyiydi şükür bakalim bunda nasil olcakRahminizde sekil.bozuklugu mu var 1 yila yakin sure hamileye kalamayinca rahim filmi cektirdim ve hafif sekilde rahimde sekil bozuklugu cikti 2 kizimda hem erken hemde dusuk kilolu dogdu muhtemelen bu rahim seklinden dolayi oldu diye dusunuyorum gittigimde sorucam tekrar
Ben bingoldeyim , engin akgunduz diye. Normal dogumun sıkıntısıni cekince hic gözüm kesmiyor malesef normali. Oglum kanalda sıkışmıştı buda oyle olursa die panik oluyorum.Evet ssvd istiyorum ama benim 2ssvd 2 kizim var sezaryanla dogurdum nasip olursa aklimda bir doktor var sonradan kendisine gitmeyi dusunuyorum sizin doktorunuz kim.hangi sehirdesiniz
Cati musait demisti bana doktorum ama çocuğun kafasi gorunmesine ragmen çıkmamıştı vakum teklif ettiler bende sezeryan istemistim bunda hic o riske giresim yok.Canim rabbim izin verirse benimde 3.doğumun olacak ilk sezeryan olunca ikinciyi bende normal istedim doktor ilkte sancin acilman olmadiysa zor dogursun dedi ve sezeryan oldum tekrardan bu gebeligimde baska bir doktora gidiyorum oda iyi ki normal doğum yapmamissin çatin çok darmış dedi
Galiba öyleyiz canım…Bende boyleyim 3 4 kerw çıkıyorum oglumdada boyle olmustu sanirim bundan dolayida pek kilo almadim onda. Galiba şanslı gruptayiz :)
Canım benim çatım müsait olmadığı için kızımda epidural sezaryen olmuştum ( sadece belden aşağısı uyuşuk, ayıksınCati musait demisti bana doktorum ama çocuğun kafasi gorunmesine ragmen çıkmamıştı vakum teklif ettiler bende sezeryan istemistim bunda hic o riske giresim yok.
Hadi hayirli haberlele gel cnmKızlar hazırlanıyorum şimdi, kalp atışı için randevuma gideceğim öğleden sonra, dua edin de her şey güzel geçsin…
Kızlar hazırlanıyorum şimdi, kalp atışı için randevuma gideceğim öğleden sonra, dua edin de her şey güzel geçsin…
Biraz daha iyiyim canim cok teşekkür ederim ama oğlumda hasta oldu disarida tatli yemiştik o dokundu sanırım gece baya kustum sabah biseyler yiyebildjm bi saat önce kadar.Geçmiş olsun. Nasıl oldun?
evet tarihler aynı :) benimde 16 mayıstıBizim tarihlerimiz ayni satim 16 mayis 27 mayista hamile kaldimgectigimiz cuma degerim 339 du onumuzdeki cumartesiye randevu aldim aslinda bekleyebilsem bir hafta daha iyi olacakti ama dayanamadim
Haftan baya ileri canim herkes olmZ sanırım alttan muayeneyekızlar merhaba bugün ilk doktor randevum alttan muayene eder mi sizce?
Daha önce giden arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirm
kızlar merhaba bugün ilk doktor randevum alttan muayene eder mi sizce?
6+3 de duydum benKızlar selam kimler kalp atışını kaçıncı haftada duydu yazar mısınız?
Alttan muayene etmez canım. keseye bakar ve kalp atışına bakılır merak etme. güzel haberlerle gel inş.kızlar merhaba bugün ilk doktor randevum alttan muayene eder mi sizce?
inşallah öyledir canım teşekkür ederimHaftan baya ileri canim herkes olmZ sanırım alttan muayeneye
çok teşekkür ederim canımAlttan muayene etmez canım. keseye bakar ve kalp atışına bakılır merak etme. güzel haberlerle gel inş.
korkuyorum alttan muayeneden5 haftalıkken kesemi karından çok minimal gördü emin olamadı ona rağmen alttan bakmadı. Ama doktordan doktora değişiyor kimiside daha yeniyse vajinal bakmayı tercih ediyor hemen.