2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
O kadar basit ki rahat olman çok önemli rahat olursan hissetmezsin bile canim derin nefes al eğer olursa ama gerek bile kalmayacak kalp atışını da duyarsın insallah
korkuyorum alttan muayeneden

Normal doğum bence çok güzel ve kolay ama sancı kısmı zor su an unuttuğum için net bisey diyemem ama benim canım çok tatlıdır normalde ilk hamileligimde kusarken kan verirken bile ortalığı ayağa kaldirirdim ama doğumum güzeldi bence bebeğini canlı canlı görmek dogumhaneden sevdiklerini görerek çıkmak o anlarin tadını asla unutamıyorum sırf bunun için isterim normal dogumu tekrar

Kisiden kisiye degisiyor benim icin cok cok zordu. Ama cevremde ayakta doguran var yanii

kızlarr ben 5+3 teyim geçen haftada açık pembe lekelenme oldu 1 kere geçti dün yine kahverengi geldi biraz doktora gittim bugün kesen büyümüş değerler artıyor dedi yolk saç gördü aranızda böyle olup içimi rahatlatacak arkadaşlar var mı

İlk gebeliğimde lekelenmem olmuştu benim kahverengiye yakındı hatta progestan kullanmıştım

Korkma canim dinlen mutlaka stres cok etkiler bak asla kanama olduğuna bile üzülme ilk hamileligimde hep vardı kanamam sağlıkla doğdu geçecek bu günler oyle dusun

Benim kızımda 12. Haftaya kadar kahverengi leke geldi korkma canım bir şey olmuyor büyüdüğü için kimi insanda geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…