korkuyorum alttan muayeneden
Normal doğum bence çok güzel ve kolay ama sancı kısmı zor su an unuttuğum için net bisey diyemem ama benim canım çok tatlıdır normalde ilk hamileligimde kusarken kan verirken bile ortalığı ayağa kaldirirdim ama doğumum güzeldi bence bebeğini canlı canlı görmek dogumhaneden sevdiklerini görerek çıkmak o anlarin tadını asla unutamıyorum sırf bunun için isterim normal dogumu tekrarCanım benim çatım müsait olmadığı için kızımda epidural sezaryen olmuştum ( sadece belden aşağısı uyuşuk, ayıksın) , bu gebeliğimde acaba epidural normal doğum mu yapsam diyorum çatı müsait olursa ? Çok mu zor normal doğum ?
seninle aynı hafta görünüyoruz sen alttan muayenen olmadın dimi cnmO kadar basit ki rahat olman çok önemli rahat olursan hissetmezsin bile canim derin nefes al eğer olursa ama gerek bile kalmayacak kalp atışını da duyarsın insallah
Ben 5 kg aldım dogumdan çıktığımda hicbisi kalmamisti :)Galiba öyleyiz canım…gerçi ben 15 kg aldım kızımda ama doğumdan1 hafta sonra 8 kg’su gitmişti ( tabi bunun içinde bebeğim kilosu da var 3.400 gr ) sen kaç kg almıştın canım ?
Kisiden kisiye degisiyor benim icin cok cok zordu. Ama cevremde ayakta doguran var yaniiCanım benim çatım müsait olmadığı için kızımda epidural sezaryen olmuştum ( sadece belden aşağısı uyuşuk, ayıksın) , bu gebeliğimde acaba epidural normal doğum mu yapsam diyorum çatı müsait olursa ? Çok mu zor normal doğum ?
Korkma hiç ne acı ne ağrı hiç bir sorun yaratmıyor. Hatta cinsel ilişki daha zorlu, öyle diyimkorkuyorum alttan muayeneden
güzel haberler inşallah duyarsınız:)Kızlar hazırlanıyorum şimdi, kalp atışı için randevuma gideceğim öğleden sonra, dua edin de her şey güzel geçsin…
Bende düşünmüyorum aşı olmayıBen doktora sordum bana dediği aşı olunabileceği ve bende oneriyorum dedi bende bilemedim kızlar ben yaptirmayabilirim
İlk gebeliğimde lekelenmem olmuştu benim kahverengiye yakındı hatta progestan kullanmıştımkızlarr ben 5+3 teyim geçen haftada açık pembe lekelenme oldu 1 kere geçti dün yine kahverengi geldi biraz doktora gittim bugün kesen büyümüş değerler artıyor dedi yolk saç gördü aranızda böyle olup içimi rahatlatacak arkadaşlar var mı
Aynen benimde öyle oldu5 haftalıkken kesemi karından çok minimal gördü emin olamadı ona rağmen alttan bakmadı. Ama doktordan doktora değişiyor kimiside daha yeniyse vajinal bakmayı tercih ediyor hemen.
bende iğne kullanıyodum hapa çevirdiİlk gebeliğimde lekelenmem olmuştu benim kahverengiye yakındı hatta progestan kullanmıştım
Yok canım ki ben gideli baya oldu ikinci kontrolume gittim gecen cumaseninle aynı hafta görünüyoruz sen alttan muayenen olmadın dimi cnm
Korkma canim dinlen mutlaka stres cok etkiler bak asla kanama olduğuna bile üzülme ilk hamileligimde hep vardı kanamam sağlıkla doğdu geçecek bu günler oyle dusunkızlarr ben 5+3 teyim geçen haftada açık pembe lekelenme oldu 1 kere geçti dün yine kahverengi geldi biraz doktora gittim bugün kesen büyümüş değerler artıyor dedi yolk saç gördü aranızda böyle olup içimi rahatlatacak arkadaşlar var mı
Benim kızımda 12. Haftaya kadar kahverengi leke geldi korkma canım bir şey olmuyor büyüdüğü için kimi insanda geliyormuşkızlarr ben 5+3 teyim geçen haftada açık pembe lekelenme oldu 1 kere geçti dün yine kahverengi geldi biraz doktora gittim bugün kesen büyümüş değerler artıyor dedi yolk saç gördü aranızda böyle olup içimi rahatlatacak arkadaşlar var mı
Kızlar dün acil kanamayla gittim çok şükür bişey olmamış bebişe 6+4 te kalp atışını gördük darısı hepinizin başına
Maşallah minige sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende nasip olursa subat annesi olcam insallahbugün keseyi gördük. Daha çok küçüğüz 5+2 deyiz