- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.462
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hala kanamam var ama progestanın en yüksek dozlarını kullanıyorum artık ne olacak bilmiyorumgözün aydın canımm darısı başımıza inşallah bol bol yat dinlen annesi
Amin canım hala kanamam var ama progestanın en yüksek dozlarını kullanıyorum artık ne olacak bilmiyorum
İnsallah canımcım aminnnhiç stres yapma canım İnşallah fayda eder ve kesilir kanaman çok şükür bebeğin iyiymiş ya önemli olan o Minnak kalbi pıt pıt atsında ilerledikçe kanamada kesilir illaki inşallah
Amin insallah. Bol bol dua ediyorum herkeseMaşallah minige sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darisi bize insallah
Gittim canim. Kesenin biri hic gelismemis digerininde kalp atislarini duyamadi haftaya gel dedi. Rabbim ne eylerse guzel eyler elbet vardir bundada bir hayirA AnnemAnnemm gittinmi cnm doktora
Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah haftaya güzel sonuçlar alırısnız.Gittim canim. Kesenin biri hic gelismemis digerininde kalp atislarini duyamadi haftaya gel dedi. Rabbim ne eylerse guzel eyler elbet vardir bundada bir hayir
Hayırlısı olsun inş daha erken diğerinin gelişme ihtimali var hala hiç canınızı sıkmayın Allah büyükGittim canim. Kesenin biri hic gelismemis digerininde kalp atislarini duyamadi haftaya gel dedi. Rabbim ne eylerse guzel eyler elbet vardir bundada bir hayir
Arkadasimin 9 ay boyunca kanamasi oldu cok sağlıklı da bir bebisi oldu. Insallah kendinizi yormayin tevekkul edinAmin canım hala kanamam var ama progestanın en yüksek dozlarını kullanıyorum artık ne olacak bilmiyorum
Cnm benim daha erken insllah rabbim sağlıkla icini doldursun kalp atislarini duyamayi nasip etsin.Umitsiz olma cnm ol dedimi oldiran rabbim var insllah hayirli sonuçlar alirsin.Gittim canim. Kesenin biri hic gelismemis digerininde kalp atislarini duyamadi haftaya gel dedi. Rabbim ne eylerse guzel eyler elbet vardir bundada bir hayir
Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin karından mı vajinadan mı duyulduEvet duydum 5+6 yım şuan
canım nabtın nasıl geçti muayeneKızlar hazırlanıyorum şimdi, kalp atışı için randevuma gideceğim öğleden sonra, dua edin de her şey güzel geçsin…
Ben dün test vermiştim idrar da dahil. İdrarımda 5 eritrosit, 6 lökosit çıktı bakalım doktor ne dicek. O kadar gazlıyım ki böbrek ağrısı yaşasam haberim olmucak bu aralar. Geçen hamileliğimde de sistit olmuştum. Çok su içmeme rağmen oldu hem de, günde 3 litre su içiyorum. Aman kızlar susuz kalmayın.
Canim kefir icmeye basladim bebeğin tutunmasi için faydaliymis.sabahlari ceviz tuketmeye çalışıyorum sadece ekmek fazla tuketmiyorum canim ne isterse onu yiyorum şimdilikkızlar size bişi sorucam şimdi.. gun içinde neler yıyosunuz. özellikle tukettıgınız neler var mesela dıkkat ettıgınız. kuruyemıs,kurumeyve kefır yada meyve neler yenmesı gerekıyor bu haftalarda. ikilo almadan bebegın ıhtıyacı kadar neler yemelıyız gunluk yedıklerınızı yazarmısınız :)
Ben yumurta ceviz yiyorum sabahları. Öğleye doğru badem kayısı vs. Öğlene iş yerinde ne yemek varsa onu tüketiyorum. Akşam yoğurt tüketmeye çalışıyorum ya da ayran. Birde kahveden vazgeçsem iyi olacak günde bir fincan içiyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum inşallah sağlıkla devam eder her şeykızlar size bişi sorucam şimdi.. gun içinde neler yıyosunuz. özellikle tukettıgınız neler var mesela dıkkat ettıgınız. kuruyemıs,kurumeyve kefır yada meyve neler yenmesı gerekıyor bu haftalarda. ikilo almadan bebegın ıhtıyacı kadar neler yemelıyız gunluk yedıklerınızı yazarmısınız :)
Birde hamur işi tüketmemeye çalışıyorum. Meyve de yiyorum 3 ana 3 ara öğün gibi yapıyorumkızlar size bişi sorucam şimdi.. gun içinde neler yıyosunuz. özellikle tukettıgınız neler var mesela dıkkat ettıgınız. kuruyemıs,kurumeyve kefır yada meyve neler yenmesı gerekıyor bu haftalarda. ikilo almadan bebegın ıhtıyacı kadar neler yemelıyız gunluk yedıklerınızı yazarmısınız :)
kızlar size bişi sorucam şimdi.. gun içinde neler yıyosunuz. özellikle tukettıgınız neler var mesela dıkkat ettıgınız. kuruyemıs,kurumeyve kefır yada meyve neler yenmesı gerekıyor bu haftalarda. ikilo almadan bebegın ıhtıyacı kadar neler yemelıyız gunluk yedıklerınızı yazarmısınız :)