2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayirli haberler gel cnm inşllah minik kalbinide duyarsin🤲ilkte olsa sonda olsa yine heycanlaniyor insan cnm 🥰 bende haftaya gideceğem insllah bende guzel haberle gelirim

İnş canım güzel haberler alırsın yarın gittiğinde bende 7 yi bekliyorum gitmek için iki hafta sonra gideceğim inş güzel haberlerini bekliyoruz

Benimde doktorum yarın için kontrole çağırdı kalp atışı için bende erken olduğunu düşünüyorum yarın 5+6 olacağım
Kızlar çok teşekkür ederim…iyi ki varsınız 🙏🙏🙏🥰🤗 bakalım kalp atışı duyabilecek miyiz, hakkımızda hayırlısı olsun 💕

eskiden her mhrs sistemine girdiğimde gün bulurdum,
şimdi bölge - semt farketmesizin bakıyorum çok zor gün bulunuyor
en erken 23 hazirana buldum , o zaman kalp atışını dinleyeceğiz.

eskiden her mhrs sistemine girdiğimde gün bulurdum,
şimdi bölge - semt farketmesizin bakıyorum çok zor gün bulunuyor
en erken 23 hazirana buldum , o zaman kalp atışını dinleyeceğiz.
Kadın doğumlar dolu sanırım bende 8 gün takip ettim devlet hastanesi için 16 hazirana buldum. Evde zor durduğum için özele ilk muayeneme gittim .

Kızlar doktoruma sordum , yarın 5+5 olacağım, randevumu aldım yarın yanınızdayım dedim…kalp atışları duyulur mu dedim ? Evet duyulur dedi 😭😭😄🥰💕 offf heyecan bastı valla , ilk hamileliğim de değil ama , bence benim kalp atışlarım daha baskın gelecek yarın 😄😄 dua edin güzel anneler, her şey yolunda olsun olur mu ????? 🥲 🧿🙏🤗
İnşallah duyulur canım 🙏 yarın haberdar et duyulursa çarşamba bende devlete gidicem tekrar dosya açtırmak için orda bi sorarım bende duyulur mu diye 🤗

Merhaba kızlar 2021 şubat Annesindenim.. Ben de 11 şubatta doğum yaptım merak ettiğiniz bişi varsa sorabilirsiniz bildiklerimle yardımcı olmaya çalışırım ☺️ Rabbim hepinizin yavrusunu sağlıklı birşekilde size bağışlasın İnşallah 🎀
Ay doğduktan sonra gaz oldu mu bir De ilk aylar kıyafetlerini nasıl aldınız kalini incesi farkediyor mu hastane cikisinin cinsiyet belli olunca yaz olacak mesela kısa doğru mu almak lazım sizce o kısmı merak ediyorum oğlum yaz bebegiydi ilk kış bebeğim olacak merak ediyorum

Kadın doğumlar dolu sanırım bende 8 gün takip ettim devlet hastanesi için 16 hazirana buldum. Evde zor durduğum için özele ilk muayeneme gittim .

kendime doğum paketi aldım ama ilk 3 ay ki dönemde şu önemli tahliller için devlet hastanesinde gecireyim , daha sonra kendime uygun hastane seçer ordan devam ederim dedim, ama gün bulmakta zorlanıyorum. ilk cocugum (5 sene önce) ne zaman sisteme girsem bi sürü yer cıkardı.

X