2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
örnek ben annem hep kanamalı hamilelik geçirmiş bende erken gelmişim 8 aylık

henüz bnm başlamadı mide bulantılarım ama kızımın dün videolarını izledim bebeklik Allahım ne minnoşmuş yaaa zaman çabucak geçsede kucağımıza alsak sağlıkla:)

7. Haftaya göre ayarla istersen en erken kalp atışı duyma ihtimalin 7. Hafta olur. Garanti 8. Hafta duyulur diyor doktorlar banada öyle dedi.
Muhtemelen garanti olsun diye diyorlar onu canim ben 6+3 de duydum 6. Hafta görünüyor kalp atışı içinde cihaza göre bile farkeder aslında ama geneli oyle

henüz bnm başlamadı mide bulantılarım ama kızımın dün videolarını izledim bebeklik Allahım ne minnoşmuş yaaa zaman çabucak geçsede kucağımıza alsak sağlıkla:)
Ay annem qtmis bana tam 7 8 aylık hallerini oldum ya o anları görünce iyiki diyorum ama bir dalga halinde gelince bulanti elim ayağıma dolaşıyor oğlum da tedirgin oluyor hastamisin diye bakalım az kaldı diyelim geçsin hemen

örnek ben annem hep kanamalı hamilelik geçirmiş bende erken gelmişim 8 aylık
Evet kanaması olan arkadaşlar bende iyi bir örnek değilim ama ilk oğlumda her ay ilk 3 ayda da her hafta kanamam oldu ama sağlıkla doğdu cok şükür oğlum bu konuda bağışıklık kazanmisimdir jnsallah

bende heyecanlandım ya dayanamyıcam 24 hazirana bu cumartesi gidecem inşallah kalp atışı duyurulur sat göre 5+7 olacak

ıhlamurda öksürüğe iyi geliyor zencefilin adet söktürücü özelliği var zaten bence hiç kullanmayın çubuk kıraker vs gibi ürünler daha kurtarıcı bulantı için

En belirgin belirtileriniz neydi kızlar çok merak ediyorum:)

Kizlar merhaba.bende aranıza katilmak istedim.ben ekim ayindan beri çocuk düşünüyordum adetlerim cok duzensizdi kendimi bildim bileli.en son çok erken adet olunca ocak ayinda doktora gittim ve pco dendi sonunda biri soylemisti.sonra ovulasyon testlerine baslamistim kasim gibi zaten ama hiç yumurtlama olmuyordu.moralim cok bozulmuştu.daha sonra yumurtlama masaji yaptim yumurtlama oldu subatta 6 ay sonra ama tutmadi.bulundugum sehirde alternatif yok sadece devlet hastanesi var gitmeye karar verdim.anlattim adetten bir hafta sonra gitmistim klomen başladı gunde bir tane ictim 17 mm gordum iki gun sonra gel dedi iliskiye girme dedi ama ben testte yumurtlama gormustum doktora gittigim gun dedigine uydum gittim dedi erken çatlamış yani anlicaniz günü kaçırdım.sonraki ay 22 nisanda adet oldum iki doz basla dedi 23 nisan da basladim mayisin basinda gittim solda 10 mm di 3 gun sonra gittim soldaki gitmis sagda 10 mm olmus.bayramin 2.gunu gun asiri iliski dedi.neyse ben takip ediyorum tabi ovulasyon testleriyle 14 15 ve 16 mayis sabahi pik di testler 16si aksami çatlamıştı neyse degerlendirdik cok umitliydim bu sefer doktora gittim 17 mayista dedi yumurtan bir garip buyudu catlamis gibi ama sivi az iyi degil yuzde 99 olmayacak dedi bir ihtimal olur diye duphaston verdi.tabi ben nasil araba kullandim eve geldim agla agla anlatamam cunku daha gelmene gerek yok rahim filmi cektir aşılama tup bebek yaptir dedi.esimde temmuzda askere gidecek psikolojimi düşünün siz.yasim 31 ve 2 yillik evliyim.neyse ailem geldi kafam dagildi gezdik bir suru sehir falan bi nebze unuttum herseyu.28 mayisrta ailem gidecekken erken gebelik yaptim cikmadi yine cok agladim Allah ol der ve olur diyordum doktora takilmak istemedim.sonra bi cizgi belirmis ablamda evet dedi ama tabi cok sonra belirince dedim kuruma cizgisi.neyse bizimkiler gitti ondan onceki gunde ovulasyon testi yapmistim yumurtlama gösteriyordu catlamadan 12 gun sonra ki ben catlamadan 16. gun adet olurum adetim düzensiz cunku son iki ay oyle olmustum.neyse bizimkiler gitti oglenden sonra yine ovulasyon testi yaptim yine pik.elimde 2 tane labaquick normal gebelik testi yaptim tabi benim umidim yok yaptim birini bi baktim cizgi belirdi ben şok.2.sinide yaptim yine cizgi gittim yaptirdim 69.55 cikti beta cok sukurher 2 gune yaptirdim sonraki gunler 168.3 ,412.4, 795.66 cikti ve ben o gun doktora gittim kese icin erken oldugunu soyledi 3 haziranda gitmistim cumartesi beta baktir 1272 ve ustu cikarsa 8 haziran sali gel dedi.en az yuzde 60 artmaliymis beta.sonra cumartesi yaptirdim 1668 çıktı çok şükür yuzde 95 ile yuzde 115 falan artti benim .8 haziranda gittim keseyi gorduk cok sukur cok kucuktu daha 8mm ve 4 mm yazıyor ultrason kagidinda.beni 22 haziranda kalp atisi icin çağırdı.bende merakla bekliyorum korkuyorum açıkcası bos gebelik flan olacak diye.diafol içiyordum ara ara ona devam et dedi.d vitaminim cok düşük kalp atisini duyunca da hap kullanmaya baslicam.benim tahminim 7 subat yönünde cunku 16 mayis catlama tarihine gore hesap yaptim bugun tam 6 haftalik tahminim.bakalim ins hersey yolunda gider mide bulantim yok bazen midem ekşir gibi oluyor sadece.ve ben adet olurken gogus ağrısı falan cekmezdim cok agridi ogrenmeden önce hamile oldugumu birde karnimda gerginlik vardi hala daha var birde cok yoruluyordum hemen bendeki belirtiler bunlardi birde beyaz akintim çoktu erken gebelik belirtilerim bunlardi.cok uzun yazdım ki baskalarinada umut olsun diye rahat olmak lazim ve umidini kaybetmemek lazim

Kızlar bişi sorcam 6+3 hamileyim. Yazlığa gidicem. Uçağa binsem sıkıntı olur mu binen varmı? İstanbul-edremit 50 dk sürüyo. Bu haftalarda binilenir mi?

şu kasık ağrısı ne zaman gecer ya,
sürekli regl olacakmışım gibi hissediyorum
MERHABA ,BEN DE TAM BU KONU İLE İLGİLİ YAZACAKTIM..
İLK GEBELİĞİM ÇOK BİŞEY BİLMİYORUM DA ..
BUGÜN ÖZELLİKLE SOL TARAFIMA ARADA BİR HAFİF BİR AĞRI GİRİYOR,KORKUYORUM..
NORMAL Mİ BÖYLE OLMASI ?

Bendede var ve bazen tedirgun oluyorum ama bakiyorum hemen hemen herkesde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…