- 23 Nisan 2018
- 327
- 248
- 32
örnek ben annem hep kanamalı hamilelik geçirmiş bende erken gelmişim 8 aylıkAllah yardımcın olsun canım zor gerçekten ama inş kötü bişi değildir canını sıkma stres olmamaya çalış şakır şakır kanaması olup sağlıklı doğan çok çocuk var kısmetimizde varsa oluyor zaten
henüz bnm başlamadı mide bulantılarım ama kızımın dün videolarını izledim bebeklik Allahım ne minnoşmuş yaaa zaman çabucak geçsede kucağımıza alsak sağlıkla:)Kızlar çok bulanıyor midem ben bunları göze alıp hamile kalırken bu anları unutmusum galiba ama oğluma baktıkça içim kaynıyor bebek halini düşündükçe iyiki diyorumbu ikilemle gecer mi bu süreç iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Muhtemelen garanti olsun diye diyorlar onu canim ben 6+3 de duydum 6. Hafta görünüyor kalp atışı içinde cihaza göre bile farkeder aslında ama geneli oyle7. Haftaya göre ayarla istersen en erken kalp atışı duyma ihtimalin 7. Hafta olur. Garanti 8. Hafta duyulur diyor doktorlar banada öyle dedi.
Ay annem qtmis bana tam 7 8 aylık hallerini oldum ya o anları görünce iyiki diyorum ama bir dalga halinde gelince bulanti elim ayağıma dolaşıyor oğlum da tedirgin oluyor hastamisin diye bakalım az kaldı diyelim geçsin hemenhenüz bnm başlamadı mide bulantılarım ama kızımın dün videolarını izledim bebeklik Allahım ne minnoşmuş yaaa zaman çabucak geçsede kucağımıza alsak sağlıkla:)
Evet kanaması olan arkadaşlar bende iyi bir örnek değilim ama ilk oğlumda her ay ilk 3 ayda da her hafta kanamam oldu ama sağlıkla doğdu cok şükür oğlum bu konuda bağışıklık kazanmisimdir jnsallahörnek ben annem hep kanamalı hamilelik geçirmiş bende erken gelmişim 8 aylık
inşallah :)Evet kanaması olan arkadaşlar bende iyi bir örnek değilim ama ilk oğlumda her ay ilk 3 ayda da her hafta kanamam oldu ama sağlıkla doğdu cok şükür oğlum bu konuda bağışıklık kazanmisimdir jnsallah
ıhlamurda öksürüğe iyi geliyor zencefilin adet söktürücü özelliği var zaten bence hiç kullanmayın çubuk kıraker vs gibi ürünler daha kurtarıcı bulantı içinZencefil ve ıhlamur çayı zararlı değil diye biliyorum hatta gebelikte mide bulantıları için zencefil çayı öneriliyor aşırıya kaçmamak şartıyla...arkadaşınız acaba çok mu içti ve hangi bitki çayıydı ?
kaç haftalıksınızEvet şimdi çıktım dr.ilk knt olduk kesemiz oluşmuş.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.nasıl dayanıcam 2 hafta :)
Benim çok belirgin bir belirtim olmadı açıkcasıEn belirgin belirtileriniz neydi kızlar çok merak ediyorum:)
5+1kaç haftalıksınız
MERHABA ,BEN DE TAM BU KONU İLE İLGİLİ YAZACAKTIM..şu kasık ağrısı ne zaman gecer ya,
sürekli regl olacakmışım gibi hissediyorum
Bendede var ve bazen tedirgun oluyorum ama bakiyorum hemen hemen herkesde var.MERHABA ,BEN DE TAM BU KONU İLE İLGİLİ YAZACAKTIM..
İLK GEBELİĞİM ÇOK BİŞEY BİLMİYORUM DA ..
BUGÜN ÖZELLİKLE SOL TARAFIMA ARADA BİR HAFİF BİR AĞRI GİRİYOR,KORKUYORUM..
NORMAL Mİ BÖYLE OLMASI ?
Ayy kendimi gördüm bu sinirlilik halleri bende de var tiksinti falanBenim sinirlerim bi tepemde anlatamam
Bu arada ben düne kadar sol tarafımda hissederken bu gün sağ tarafı hissediyorum. Kendimi dinlemekten manyak oldum galiba
Demekki sonradan geçiyor canım beklemedeyimBen yarım kilo vermiş görünüyorum canim ilk öğrendiğim zamandan beri şişkinlik falan geçiyor galiba
Yok daha geciktirmicem kan tahlilleri için. Kalp atışını duymaya da sonra çağırırsa öyle giderim artıkKalp atışı için bana 8. Haftada gel dedi doktor. İsterseniz arayıp danışın ona göre gidin