2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gecmis olsun ve hayorli olsun insaallah sağlıkla kavusursunuz bebeginize

Benim sinirlerim bi tepemde anlatamam

Bu arada ben düne kadar sol tarafımda hissederken bu gün sağ tarafı hissediyorum. Kendimi dinlemekten manyak oldum galiba
İnsan görmek istemiyorum resmen wpda bildirim görünce midem bulanıyor esim oğlumla otururken gidip başka odada olasım geliyor bende de durumlar bu tahammülüm yok hiç biseye ya hayat enerjim çekilmiş gibi

Benim sinirlerim bi tepemde anlatamam

Bu arada ben düne kadar sol tarafımda hissederken bu gün sağ tarafı hissediyorum. Kendimi dinlemekten manyak oldum galiba
Hiç duymamıştım böyle birşey bebek geziyor mu içerde sakin ol galiba zamanla bunlar da geçicek

Aynen öyle. Bide midem ağrıdı bugün ardından havalanma gibi tam bulantı değil de o başladı işte. Kasıklarım ağrıyo falan korkutuyor eşek sıpası
Bu bebeklerin işi bizi korkutmak ben burdayım diyor aslında kendince

Minnoşum anneler size de sorayım şuan oluşan bir kilo kadar artış gaz falandır de mi hemen kilo aldıysak işimiz var
Ben yarım kilo vermiş görünüyorum canim ilk öğrendiğim zamandan beri şişkinlik falan geçiyor galiba

Nasılsınız kızlar ben bi tatile gidip geldim cumartesi kontrole gidicem inşallah kalp atışını duyarıZ. Babalar günü hediyesi olur eşime diye düşünüyorum
Hayirli olsun güzel haberler alirsiniz insllah minik kalpten güzel bir hediye olamaz galiba

Hayirli olsun ya buyuk bir supriz olmuştur sağlıkla kucağına alirsiniz insllah

Oyy masallah ne kadar çok supriz bebek geliyor aramıza

Yaaa bu ne güzel bir mucize bebek maşallah sağlıkla doğsun annesi, belki kız olur, 3 oğlandan sonra iyi gelir

not : 4 yaşında bir prenses annesi
Cok teşekkür ediyorum. Gerçekten supriz oldu . Bundan öncekiler planlıydı. Ins bu sefer bir kızım olur

Kalp atışı için bana 8. Haftada gel dedi doktor. İsterseniz arayıp danışın ona göre gidin.

7. Haftaya göre ayarla istersen en erken kalp atışı duyma ihtimalin 7. Hafta olur. Garanti 8. Hafta duyulur diyor doktorlar banada öyle dedi.
Yok kız duramam 7.haftaya kadar az önce randevumu aldım yarın için 7 aylık doğmuş bir insanım ve sabırsız bakalım, yarın gelişmeleri yazarım , dua edin

Kızlar doktoruma sordum , yarın 5+5 olacağım, randevumu aldım yarın yanınızdayım dedim…kalp atışları duyulur mu dedim ? Evet duyulur dedi offf heyecan bastı valla , ilk hamileliğim de değil ama , bence benim kalp atışlarım daha baskın gelecek yarın dua edin güzel anneler, her şey yolunda olsun olur mu ?????

Hayirli haberler gel cnm inşllah minik kalbinide duyarsinilkte olsa sonda olsa yine heycanlaniyor insan cnm bende haftaya gideceğem insllah bende guzel haberle gelirim

İnş canım güzel haberler alırsın yarın gittiğinde bende 7 yi bekliyorum gitmek için iki hafta sonra gideceğim inş güzel haberlerini bekliyoruz

şu kasık ağrısı ne zaman gecer ya,
sürekli regl olacakmışım gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…