2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende kullanıyorum kan sulandırıcı öğrendiğim gün başladım inş sağlıkla dünyaya gelirler hepsi🙏🏻
Amin cnm.insllah sağlıkla gelsi lerde herseye katlaniriz ben subatta kimyasal olunca yemi ogrendim pihtilasmamin olduğunu riskli gebelik uzmani kan sonuçu cikinca 0.4 yazdi yani ilk defa çarşamba günü gobekten kendim yaptim sen nerden yapiyorsun cnm bir de göbeğe nereye kadar vurmak gerekiyor yan simitlerde dahilmi😊

İnsaAllah canimmm aminnn aminnn 🤲 Rabbim sanada yakisikli bir prens nasip etsin. Burdan sevinclerimizi paylasmamizida nasip etsin🤲 Kan verdinmi bida kan degerin artis nasil 🥰
Amin kuzum benim insllah 🥰cnm cumartesi verecektim asm kapali oldugu için pazaryesoye kaldi doktor vermene gerek yok dedi ama ben vereyim artis nasil olmus diyorum
İnsssaaAallllahh bir mucizede senden gelir guzel haber bakarsin ikimizinde ikizdir senin ikiz ogluslarin benim kizlarim olur. Rabbim ol derse olur. Rabbim gönullerimizi bilen sensin nasip eyle
🤲💙🤲💙
🤲💜🤲💜
Ya insallah amin çokça amin💙💙🤲🤲 cnm rabbim sağlıkla hayirla nasip etsin insllah sende guzel haberler bekliyorum insllah kuzum 💗💗🤲🤲

Doktor bana o zaman göbek deliğinin yanına elini koy 2parmak yanından yada aşağısından iki parmağınla tut sıkıştır direk vur demişti ama ben hiç göbeğimden vuramadım ilk öğrendiğimde 20 haftalık hamileydim hiç vuramadım sanki çocuğa gelecek gibi😊 aslında imkansız ama hep kolumdan vurdum şimdide kolumdan vuruyorum şuan bile mosmor oldu kollarım bir süre sonra vuracak yer kalmıyor hep sertleşiyor iğne yerleri bence sen göbeğe başlamışken hiç değiştirme kimi duyduysam en kolay göbek diyor

Kızlar ya randevum 19 unda. Beklemek o kadar zor ki günler geçmiyor. Aklıma sorular takılıyor çok endişeleniyorum ya bebeğime bir şey olursa bir şeyler ters giderse diye 🤷🏼‍♀️ 8 haziranda 1432 di değerim. Bi sıkıntı olsa vücudum tepki verirdi değilmi? Kanamam vs. Hiç bir şeyim yok ama yinede çok tedirginim 😔 inşallah bir an önce bu ilk dönemi hepimiz atlatırız ve bebişlerimizi görürüz duyarız minik kalplerini🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar ya randevum 19 unda. Beklemek o kadar zor ki günler geçmiyor. Aklıma sorular takılıyor çok endişeleniyorum ya bebeğime bir şey olursa bir şeyler ters giderse diye 🤷🏼‍♀️ 8 haziranda 1432 di değerim. Bi sıkıntı olsa vücudum tepki verirdi değilmi? Kanamam vs. Hiç bir şeyim yok ama yinede çok tedirginim 😔 inşallah bir an önce bu ilk dönemi hepimiz atlatırız ve bebişlerimizi görürüz duyarız minik kalplerini🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bunlari düşünüp strese sokma kendini canim beklemek gercekten zor dogru ama degerler normal seyrinde ilerliyosa belli bi zaman sonra dr gormek istiyor bi sikintin olsa zaten vucudun bi sekilde tepki verir hic dusunme bunlari 😊

Doktor bana o zaman göbek deliğinin yanına elini koy 2parmak yanından yada aşağısından iki parmağınla tut sıkıştır direk vur demişti ama ben hiç göbeğimden vuramadım ilk öğrendiğimde 20 haftalık hamileydim hiç vuramadım sanki çocuğa gelecek gibi😊 aslında imkansız ama hep kolumdan vurdum şimdide kolumdan vuruyorum şuan bile mosmor oldu kollarım bir süre sonra vuracak yer kalmıyor hep sertleşiyor iğne yerleri bence sen göbeğe başlamışken hiç değiştirme kimi duyduysam en kolay göbek diyor
Evet cnm gobekle başladım kol ve bacak daha çok morarıyor diyorlar ben iğneyi yapmadan buz koyuyuorum morarmadi ama ilerde morarir bilemiyorum sende cnm iğneyi yaparken yanma oluyor mu bazen hiç yanmiyor ama bazen yapip iğneyi cektikten sonra yanmaya başlıyor.doktor oksapar yazmıştı eczacinin elinde olmadığı ıçin enox aldim.Oksaparin iğnesi kalin diyorlar insallah onda zorlanmam 😊

Bende iğne yapıyorum kesinlikle karından daha kolay ben hiç başka yere vurmadım. Karnı sıkıp yaptığında acı da hissetmiyorsun şişlik içinde hemen buz uygula şişme morarma fazla olmaz en azındam👌

Evet cnm gobekle başladım kol ve bacak daha çok morarıyor diyorlar ben iğneyi yapmadan buz koyuyuorum morarmadi ama ilerde morarir bilemiyorum sende cnm iğneyi yaparken yanma oluyor mu bazen hiç yanmiyor ama bazen yapip iğneyi cektikten sonra yanmaya başlıyor.doktor oksapar yazmıştı eczacinin elinde olmadığı ıçin enox aldim.Oksaparin iğnesi kalin diyorlar insallah onda zorlanmam 😊
Canım enox un iğnesi daha kalın geldi bana Oksapar eski cleaxana benziyor clexan çok iyiydi şimdi yok 🤦‍♀️

Canım enox un iğnesi daha kalın geldi bana Oksapar eski cleaxana benziyor clexan çok iyiydi şimdi yok 🤦‍♀️
Malesef yaaa ben tüm Ankara’yı aradım resmen ama artık Türkiye’de yokmuş hiç yakmıyordu ve iğnesi incecikti oksapar çok yakıyor kolum uyuşuyor resmen

Merhaba anneler. Biraz önce test yaptım 2.bebegim olacağını öğrendim 🤲🏻🥰 nasipse 2022 Şubat'ta gelecek. 1 tane kızım var 2016 Aralık doğumlu kardeşi olacak diye çok heyecanlı 🥰
Hoşgeldin , hayırlı olsun 🥰
Minnoşum anneler size de sorayım şuan oluşan bir kilo kadar artış gaz falandır de mi hemen kilo aldıysak işimiz var 😃
Valla ben diyet yaparken öğrendim hamile olduğumu. Tam yumurtlama haftamda 1buçuk kilo vermiş haldeydim. 2hafta sonra tartıldım aynen geri almışım🤣
Gazdır o gaz 😂 birde ister istemez bir şişkinlik olur gebeliğin başında geçiyor sonra🙈
Belimi ölçtüm 5cm fark var. Umarım gazdır🤣

Hoşgeldin , hayırlı olsun 🥰

Valla ben diyet yaparken öğrendim hamile olduğumu. Tam yumurtlama haftamda 1buçuk kilo vermiş haldeydim. 2hafta sonra tartıldım aynen geri almışım🤣

Belimi ölçtüm 5cm fark var. Umarım gazdır🤣
Oh yalnız değilmişim 😃 hepimiz aynı anda kilo alamayacağımıza göre gazdır bunlar tescilledik

Al benden de o kadar. Bir yıldır bu anı bekleyen ben değilmişim gibi acaba bende sorun mu var diyorum. Sanki içimde bi hüzün var yalnız hissediyorum. Birşey olacak mı diye düşünmekten sevinemiyorum. İki gün önce kanamam olmuştu serum iğne ilaç kullandım geçti. Yine de korkuyorum bende😔

Kızlar bu duygusallık hali hamilelikten mi ya. Yatak istirahati verdi doktor yatmaktan bunaldım o yüzden mi sizde de var mı valla bi höykürerek aglasam rahatlicakmışım gibi. Sizde durumlar nasıl

Kızlar bu duygusallık hali hamilelikten mi ya. Yatak istirahati verdi doktor yatmaktan bunaldım o yüzden mi sizde de var mı valla bi höykürerek aglasam rahatlicakmışım gibi. Sizde durumlar nasıl
Benim sinirlerim bi tepemde anlatamam😑

Bu arada ben düne kadar sol tarafımda hissederken bu gün sağ tarafı hissediyorum. Kendimi dinlemekten manyak oldum galiba😳

X