Valla önceki aylar yani hamile olmadan önceki aylar daha hamileydim belirtilere bakacak olursakEn belirgin belirtileriniz neydi kızlar çok merak ediyorum:)
Hayirli haberler gel cnm inşllah minik kalbinide duyarsinilkte olsa sonda olsa yine heycanlaniyor insan cnm bende haftaya gideceğem insllah bende guzel haberle gelirim
İnş canım güzel haberler alırsın yarın gittiğinde bende 7 yi bekliyorum gitmek için iki hafta sonra gideceğim inş güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar çok teşekkür ederim…iyi ki varsınızBenimde doktorum yarın için kontrole çağırdı kalp atışı için bende erken olduğunu düşünüyorum yarın 5+6 olacağım
Doktor kontrolün var heralde canım güzel haberlerle gelKızlar çok teşekkür ederim…iyi ki varsınızbakalım kalp atışı duyabilecek miyiz, hakkımızda hayırlısı olsun
Teşekkürler canım, yarın gideceğim evet randevuyu aldım bakalımDoktor kontrolün var heralde canım güzel haberlerle gel
aynıyız bende cumartesi gitmeyi planlıyorum inşallah kalp atışı duyulur
ayy hadi inaşşalh çok heyecanlıTeşekkürler canım, yarın gideceğim evet randevuyu aldım bakalım
Merhaba, son aylarda yasaklıyolar diye biliyorum. Çocuk havada doğmasın diyeKızlar bişi sorcam 6+3 hamileyim. Yazlığa gidicem. Uçağa binsem sıkıntı olur mu binen varmı? İstanbul-edremit 50 dk sürüyo. Bu haftalarda binilenir mi?
Tamam canım yarın haberdar edersin inşallah güzel sonuçlar gelirYok kız duramam 7.haftaya kadaraz önce randevumu aldım yarın için 7 aylık doğmuş bir insanım ve sabırsız bakalım, yarın gelişmeleri yazarım , dua edin
Kadın doğumlar dolu sanırım bende 8 gün takip ettim devlet hastanesi için 16 hazirana buldum. Evde zor durduğum için özele ilk muayeneme gittim .eskiden her mhrs sistemine girdiğimde gün bulurdum,
şimdi bölge - semt farketmesizin bakıyorum çok zor gün bulunuyor
en erken 23 hazirana buldum , o zaman kalp atışını dinleyeceğiz.
He tamam canım kan tahlillerini yaptırmadıysan git tabi.Yok daha geciktirmicem kan tahlilleri için. Kalp atışını duymaya da sonra çağırırsa öyle giderim artık
Devlet hastanesine de 16 Haziran’da gidicem belki duyulur benimde o zamanMuhtemelen garanti olsun diye diyorlar onu canim ben 6+3 de duydum 6. Hafta görünüyor kalp atışı içinde cihaza göre bile farkeder aslında ama geneli oyle
İnşallah duyulur canımKızlar doktoruma sordum , yarın 5+5 olacağım, randevumu aldım yarın yanınızdayım dedim…kalp atışları duyulur mu dedim ? Evet duyulur dediofff heyecan bastı valla , ilk hamileliğim de değil ama , bence benim kalp atışlarım daha baskın gelecek yarın dua edin güzel anneler, her şey yolunda olsun olur mu ?????
Ahahahaha onu biliyorumMerhaba, son aylarda yasaklıyolar diye biliyorum. Çocuk havada doğmasın diye
ben ilk hamileliğimde uçakla gitmişdimAhahahaha onu biliyorumama uçaklamı gitsem araba mı karar veremiyorum
Kaç haftalıktınız gittiğinizdeben ilk hamileliğimde uçakla gitmişdim
Ay doğduktan sonra gaz oldu mu bir De ilk aylar kıyafetlerini nasıl aldınız kalini incesi farkediyor mu hastane cikisinin cinsiyet belli olunca yaz olacak mesela kısa doğru mu almak lazım sizce o kısmı merak ediyorum oğlum yaz bebegiydi ilk kış bebeğim olacak merak ediyorumMerhaba kızlar 2021 şubat Annesindenim.. Ben de 11 şubatta doğum yaptım merak ettiğiniz bişi varsa sorabilirsiniz bildiklerimle yardımcı olmaya çalışırımRabbim hepinizin yavrusunu sağlıklı birşekilde size bağışlasın İnşallah
Kadın doğumlar dolu sanırım bende 8 gün takip ettim devlet hastanesi için 16 hazirana buldum. Evde zor durduğum için özele ilk muayeneme gittim .