2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayirli haberler gel cnm inşllah minik kalbinide duyarsinilkte olsa sonda olsa yine heycanlaniyor insan cnm bende haftaya gideceğem insllah bende guzel haberle gelirim

İnş canım güzel haberler alırsın yarın gittiğinde bende 7 yi bekliyorum gitmek için iki hafta sonra gideceğim inş güzel haberlerini bekliyoruz

Benimde doktorum yarın için kontrole çağırdı kalp atışı için bende erken olduğunu düşünüyorum yarın 5+6 olacağım
Kızlar çok teşekkür ederim…iyi ki varsınız bakalım kalp atışı duyabilecek miyiz, hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar bişi sorcam 6+3 hamileyim. Yazlığa gidicem. Uçağa binsem sıkıntı olur mu binen varmı? İstanbul-edremit 50 dk sürüyo. Bu haftalarda binilenir mi?
Merhaba, son aylarda yasaklıyolar diye biliyorum. Çocuk havada doğmasın diye

eskiden her mhrs sistemine girdiğimde gün bulurdum,
şimdi bölge - semt farketmesizin bakıyorum çok zor gün bulunuyor
en erken 23 hazirana buldum , o zaman kalp atışını dinleyeceğiz.

eskiden her mhrs sistemine girdiğimde gün bulurdum,
şimdi bölge - semt farketmesizin bakıyorum çok zor gün bulunuyor
en erken 23 hazirana buldum , o zaman kalp atışını dinleyeceğiz.
Kadın doğumlar dolu sanırım bende 8 gün takip ettim devlet hastanesi için 16 hazirana buldum. Evde zor durduğum için özele ilk muayeneme gittim .

İnşallah duyulur canım yarın haberdar et duyulursa çarşamba bende devlete gidicem tekrar dosya açtırmak için orda bi sorarım bende duyulur mu diye

Ay doğduktan sonra gaz oldu mu bir De ilk aylar kıyafetlerini nasıl aldınız kalini incesi farkediyor mu hastane cikisinin cinsiyet belli olunca yaz olacak mesela kısa doğru mu almak lazım sizce o kısmı merak ediyorum oğlum yaz bebegiydi ilk kış bebeğim olacak merak ediyorum

Kadın doğumlar dolu sanırım bende 8 gün takip ettim devlet hastanesi için 16 hazirana buldum. Evde zor durduğum için özele ilk muayeneme gittim .

kendime doğum paketi aldım ama ilk 3 ay ki dönemde şu önemli tahliller için devlet hastanesinde gecireyim , daha sonra kendime uygun hastane seçer ordan devam ederim dedim, ama gün bulmakta zorlanıyorum. ilk cocugum (5 sene önce) ne zaman sisteme girsem bi sürü yer cıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…