Canim söyle ben günde bi defa yarım alıyorum çok bulanirsa istersen azalt miktarını geçmezse söyle dene ilk önce biseyler ya sonra ilaci iç dayanabilirsen bende senin gibi prilami sabah içtiğim An cikariyordum sabah yemek yemeden su içtiğim için bastirmiyordu içimi bende biseyler atıp ağzıma oyle atıyorum artık ilaci vakit geçmeden rahatladım biraz daha tekrar ilaci alma işi beni korkuttu içim rahat etmedi bi defa oyle yapınca o yüzden böyle bisey buldumHanimlar günaydin
Zofer bulanti ilacimi doktor sabah aksam ac karni vermisti. İki gundur ictigim suyla beraber icer icmez kusuyorum.
Ne yapmaliyim sizce? Kusmanin ardina hapi bir daha mi almaliyim, cikardim diye yoksa bedenimi dinleyip içmesem mi.. bedenim ilaci mi istemiyor acaba? Mumkun mu boyle bir sey?
Ins bir sıkıntımız yoktur canım aynen iyi düşünelim iyi olsunAmin allah korusun enfeksiyon mu kaptık acaba diye korktum. İnşallah birşey yoktur gebelikte bacak ağrıları oluyor diyorlardı iyi düşünelim iyi olsun
Prilam denedin mi canım belki onda direkt çıkarmazsın
Yarın öyle deniyim o zaman, bir iki lokma sonra yarım hap atıyım. İnşallah faydası olur teşekkür ederimCanim söyle ben günde bi defa yarım alıyorum çok bulanirsa istersen azalt miktarını geçmezse söyle dene ilk önce biseyler ya sonra ilaci iç dayanabilirsen bende senin gibi prilami sabah içtiğim An cikariyordum sabah yemek yemeden su içtiğim için bastirmiyordu içimi bende biseyler atıp ağzıma oyle atıyorum artık ilaci vakit geçmeden rahatladım biraz daha tekrar ilaci alma işi beni korkuttu içim rahat etmedi bi defa oyle yapınca o yüzden böyle bisey buldum
Canim tekirdagdaki doktorun önerdiyse ve doktoruna guveniyorsan hic tedirgin olma. Doktor gercekten isinin ehli bir doktormuş benim doktorum öyle dedi. Diger doktorlarin ismi nedir bende cok arastirmistim?Ben Tekirdağ dayım buradaki doktorumun önerdiği 4 doktordan biri bu doktor. Diğer ikisine randevu alamadım yani tesadüf bunu seçtim ama doktorum önerdi . Ikiz olduğu için gönderiliyorum ben. Hay allah öyle mi diyorsun başka mi baksam acaba
Maşaallah cok guzel canim. Yas riski normalde bence. Benim ikili risk 1/281 cikmisti. O deger 200 lerde olunca düşündürüyor doktorları cok arastirdim ben. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benm nifty de persembe cikcak sanirim bekliyoruz.Kızlar günaydın. İkili test sonuçlarımı aldım temiz görünüyor ama yaş riski biraz kafama takıldı Dr çok takılma dedi ama içime kurt düştü. Nıfty test yaptırmıştım zaten elim kalbimde onu bekliyorum şimdi.
Doğumdan sonra başvuru yapılıyor dimi onun içinCanım doğum parası ve süt parası veriliyor
Tamam canım teşekkür ederimPtt den alınıyor cnm kimlikle gidiyosun. 250 ydi yanlış hatırlamıyorsam 7 sene önce
Tamam canım teşekkür ederim. İlk başta başvuru yapıcaz dimi sonra PTT’ye yatarEvet tabikide ben 300 civari bi para almıştım yanlış hatırlamıyorsam ilkinde ikincide azalıyor mu artıyor mu bilmiyorum ama hem doğum hem Sut parası alıyorsun pttden
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin canımMaşaallah cok guzel canim. Yas riski normalde bence. Benim ikili risk 1/281 cikmisti. O deger 200 lerde olunca düşündürüyor doktorları cok arastirdim ben. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benm nifty de persembe cikcak sanirim bekliyoruz.
Kaç haftalık oldun canım. Ben 13+1 im şu an azalmaya başladı inşallah seninki de bir an önce azalır ve biterPrilam kesmiyor canım bulantimi. Hiç fark hissedemeyince zofere geçirmişti doktor.
Canım günde 2 kez wc’ye çıkan biriyim, bağırsaklarım maşallah iyi çalışır benim deYaaaaabende hissetmek istiyorum nasıl anlaşılıyor ki bebek hareketi oldugu??? Benim bağırsaklar bebekten daha hareketli bu aralar. Ne güzel maşallah ya
Kız ne diyorsun arka sayfalarda gördümCanim söyle ben günde bi defa yarım alıyorum çok bulanirsa istersen azalt miktarını geçmezse söyle dene ilk önce biseyler ya sonra ilaci iç dayanabilirsen bende senin gibi prilami sabah içtiğim An cikariyordum sabah yemek yemeden su içtiğim için bastirmiyordu içimi bende biseyler atıp ağzıma oyle atıyorum artık ilaci vakit geçmeden rahatladım biraz daha tekrar ilaci alma işi beni korkuttu içim rahat etmedi bi defa oyle yapınca o yüzden böyle bisey buldum
Kızlar fark ettimde özellikle bizim haftalardaki herkes bacak ağrısından şikayet etmiş benimde aşırı ağrılarım oluyor ve bu çok normal endişe etmeyin boşunaAmin allah korusun enfeksiyon mu kaptık acaba diye korktum. İnşallah birşey yoktur gebelikte bacak ağrıları oluyor diyorlardı iyi düşünelim iyi olsun
Recep HasCanim tekirdagdaki doktorun önerdiyse ve doktoruna guveniyorsan hic tedirgin olma. Doktor gercekten isinin ehli bir doktormuş benim doktorum öyle dedi. Diger doktorlarin ismi nedir bende cok arastirmistim?
Benimde bi kac gündür cok zorluyor hatta diyorum acaba belimden mi geliyor ağrı, multivitaminin içinde magnezyum var ama yetmiyor heralde, belki usuttum ondan ağrım oluyor dedim, biraz daha bekleyip yazicam doktoruma, zorlamaya başladı beniKızlar fark ettimde özellikle bizim haftalardaki herkes bacak ağrısından şikayet etmiş benimde aşırı ağrılarım oluyor ve bu çok normal endişe etmeyin boşuna
Di mi ya zaten ben ayaklı endişeyim 9 ayda 9 doğurcam bilmiyorum. Biraz da akıntı olması düşündürücü oldu ama napalım ya of herşeyi didik didik okuyup iç karartıp panik yapıyoruzKızlar fark ettimde özellikle bizim haftalardaki herkes bacak ağrısından şikayet etmiş benimde aşırı ağrılarım oluyor ve bu çok normal endişe etmeyin boşuna
Ya artik agriya raziyim valla bebis iyi olsunda baskalari bizde de var deyince tamam demekki herkeste oluyor bu iiye isaret bebek iyi ins diyorumDi mi ya zaten ben ayaklı endişeyim 9 ayda 9 doğurcam bilmiyorum. Biraz da akıntı olması düşündürücü oldu ama napalım ya of herşeyi didik didik okuyup iç karartıp panik yapıyoruz
Bazı bebeklerin pipisi normalden daha geç oluşabilirmiş normalde 12. Hafta oluyorsa çıkıntı 13-14 de o çıkıntı olabilirmiş biraz da doktorla alakalı benim doktor kemik gelişiminden anlıyor 10. Haftada 11-12 de cinsiyeti söylüyor sistemi hiç değişmiyor herkese aynı yapıyor yanıldığını duymadık hiç ama Allahın bileceği iş asıl ben dün akşam rüyamda oğlumu gördümKız ne diyorsun arka sayfalarda gördümcinsiyet mi değişti ??? Ben şok ben iptal hay allah…bana da pipiyi gösterdi doktorum , 21’inde randevum var, benimki de değişiyormuş çok enteresan , nasıl görmemişki pipi sonuçta, illa ki bir çıkıntısı olurdu ?
Ayyyyy rüyan çok güzelmiş annesiBazı bebeklerin pipisi normalden daha geç oluşabilirmiş normalde 12. Hafta oluyorsa çıkıntı 13-14 de o çıkıntı olabilirmiş biraz da doktorla alakalı benim doktor kemik gelişiminden anlıyor 10. Haftada 11-12 de cinsiyeti söylüyor sistemi hiç değişmiyor herkese aynı yapıyor yanıldığını duymadık hiç ama Allahın bileceği iş asıl ben dün akşam rüyamda oğlumu gördümemziriyordum beyaz tenli kumral saçlı çok tatlı bir bebekti kızım sarı saçlı oğlum kumral saçlı diye seviniyordum rüyamda içimden çok güzeldi rüyası bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?