- Konu Sahibi birhemsiree
- #2.341
Bir kere mi kan tahlili verdiniz kaç çıkmıştı kızlarbeni de doğrudan 15 gün sonra çağırdı bu Cuma daha yeni kontrole gideceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kere mi kan tahlili verdiniz kaç çıkmıştı kızlarbeni de doğrudan 15 gün sonra çağırdı bu Cuma daha yeni kontrole gideceğim
Hayırlı mübarek olsunMerhabalar ben 3 marttta transfer oldum evde erken gebelik testi yaptım çizgi çıkınca hastane de yanımda olduğu için gittim kan testi vermeye 107 çıktı Perşembe günü normalde benim test günüm Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin inşallah ben sevindim dilerim burda bir umut bekleyen herkeze nasip eder![]()
İlk testim 137 ikincisi 448 çıkmıştıBir kere mi kan tahlili verdiniz kaç çıkmıştı kızlar
Yaa maşallah artisiniz çok güzel morelinizi hiç bozmayın.bende aynı moddaydum.ama bu grupta saolsun kızlar hep morelimi yükseltti.bu zamanda model çok önemliKizlar benim 10.gün testim 107 idi 12. Gün testim 167 oldu doktoru aradım kimyasal için hazırlıklı ol dedi bende cok kötü 2 gün geçirdim işe bile gidemedim evde her köşede agladım bugün 14.gün 353 geldi beta ben hiçbir şey anlamadım agladıgımla kaldım
Kız bizim seninle betalarım cok yakın değil mi seninle birlikte ilerliyormusum gibiYaa maşallah artisiniz çok güzel morelinizi hiç bozmayın.bende aynı moddaydum.ama bu grupta saolsun kızlar hep morelimi yükseltti.bu zamanda model çok önemli
Evet sizdemi 24 şubatta transfer olmuştunuzKız bizim seninle betalarım cok yakın değil mi seninle birlikte ilerliyormusum gibi![]()
Ben kadın doğum doktoruma sordum son adet tarihin hesaplanıyor dedi.benimki donmuş embriyo hocam dedim yinede öyle hesaplanıyor dedi ama farklı diyen doktor varmı bilmiyorumKızlarr şimdi pozitif aldımızda ne kadarlık oldunu nasıl hesaplanıyor onuda yazar mısınızz bilen arkadaşlar bilmeyen arkadaşları aydınltsın![]()
Evet aynen 5. Gün dondurulmus embriyo olsum 24 subattaEvet sizdemi 24 şubatta transfer olmuştunuz
Bende aynı. Keseyi ne zaman göreceksinizEvet aynen 5. Gün dondurulmus embriyo olsum 24 subatta
ikiz mi yoksa :)benim beta değerlerim
10. gün 450
14. gün 3400
değer biraz fazla yükselmiş gibi geldi. ilk 3 denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. şimdi de boş gebelik veya dış gebelik olmasından korkuyorum. böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Vermedi canım tarih bir daha kan istiyorum dedi onun için diken üstündeyimBende aynı. Keseyi ne zaman göreceksiniz
Değer artisiniz nasıldı sizinVermedi canım tarih bir daha kan istiyorum dedi onun için diken üstündeyim![]()
Değeri böyle yüksek olan insanların yazılarını okudum bence endişelenmeyin inşallah güzel sonuçlar alacaksınız alıcazbenim beta değerlerim
10. gün 450
14. gün 3400
değer biraz fazla yükselmiş gibi geldi. ilk 3 denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. şimdi de boş gebelik veya dış gebelik olmasından korkuyorum. böyle bir durumla karşılaşan var mı?
7.gün akşam 51.4Değer artisiniz nasıldı sizin
Sizin artışlar da benimki gibi ben başta endişelenmistim ama şuan keseyi görmek için bekliyorum sadece bu grupta artış oranı daha yavaş olupta keseyi görüp güzel ilerleyen çok insanın yazısını okumuştum iyi geldi hepsi bana7.gün akşam 51.4
10.gün sabah 107
12.gün sabah 167
14.gün sabah 353 seklindeydi
Doktorum hala kese için tarih vermeyince korkuyorum ister istemez bir sıkıntımı var diyeSizin artışlar da benimki gibi ben başta endişelenmistim ama şuan keseyi görmek için bekliyorum sadece bu grupta artış oranı daha yavaş olupta keseyi görüp güzel ilerleyen çok insanın yazısını okumuştum iyi geldi hepsi bana
çift embriyo transferi oldum ama dünden beri eski başlıkları okuyorum forumda. ikizle betanın hiçbir ilgili olmadığını söyleyenler de olmuş. öyle kalakaldım.ikiz mi yoksa :)