Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️
Merhabalar ben 3 marttta transfer oldum evde erken gebelik testi yaptım çizgi çıkınca hastane de yanımda olduğu için gittim kan testi vermeye 107 çıktı Perşembe günü normalde benim test günüm Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin inşallah ben sevindim dilerim burda bir umut bekleyen herkeze nasip eder
Kızlar ya ben 24 şubatta transfer olmuştum.pozitif çıktı 5 gündür çok sık baş dönmem var bide iki gündür elim ve ayaklarımda uyuşmalar başladı.ilaçlardanmı acaba diye düşünüyorum ama ilaçları transfere gitmeden önce kullanmaya başlamıştım neden olabilir bilemiyorum.oksapar kullanıyordum cumadan beri enox kullanmaya başladım oksaparın içeriginde domuz bişeyi yazıyordu devam etmek istemedim
Kizlar benim 10.gün testim 107 idi 12. Gün testim 167 oldu doktoru aradım kimyasal için hazırlıklı ol dedi bende cok kötü 2 gün geçirdim işe bile gidemedim evde her köşede agladım bugün 14.gün 353 geldi beta ben hiçbir şey anlamadım agladıgımla kaldım
Yaa maşallah artisiniz çok güzel morelinizi hiç bozmayın.bende aynı moddaydum.ama bu grupta saolsun kızlar hep morelimi yükseltti.bu zamanda model çok önemli