2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Merhabalar ben 3 marttta transfer oldum evde erken gebelik testi yaptım çizgi çıkınca hastane de yanımda olduğu için gittim kan testi vermeye 107 çıktı Perşembe günü normalde benim test günüm Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin inşallah ben sevindim dilerim burda bir umut bekleyen herkeze nasip eder 🥺🥺🥺🤲🏻
Hayırlı mübarek olsun 🥰

Kızlar ya ben 24 şubatta transfer olmuştum.pozitif çıktı 5 gündür çok sık baş dönmem var bide iki gündür elim ve ayaklarımda uyuşmalar başladı.ilaçlardanmı acaba diye düşünüyorum ama ilaçları transfere gitmeden önce kullanmaya başlamıştım neden olabilir bilemiyorum.oksapar kullanıyordum cumadan beri enox kullanmaya başladım oksaparın içeriginde domuz bişeyi yazıyordu devam etmek istemedim

Kizlar benim 10.gün testim 107 idi 12. Gün testim 167 oldu doktoru aradım kimyasal için hazırlıklı ol dedi bende cok kötü 2 gün geçirdim işe bile gidemedim evde her köşede agladım bugün 14.gün 353 geldi beta ben hiçbir şey anlamadım agladıgımla kaldım
Yaa maşallah artisiniz çok güzel morelinizi hiç bozmayın.bende aynı moddaydum.ama bu grupta saolsun kızlar hep morelimi yükseltti.bu zamanda model çok önemli

Kızlarr şimdi pozitif aldımızda ne kadarlık oldunu nasıl hesaplanıyor onuda yazar mısınızz bilen arkadaşlar bilmeyen arkadaşları aydınltsın😊
Ben kadın doğum doktoruma sordum son adet tarihin hesaplanıyor dedi.benimki donmuş embriyo hocam dedim yinede öyle hesaplanıyor dedi ama farklı diyen doktor varmı bilmiyorum

benim beta değerlerim
10. gün 450
14. gün 3400
değer biraz fazla yükselmiş gibi geldi. ilk 3 denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. şimdi de boş gebelik veya dış gebelik olmasından korkuyorum. böyle bir durumla karşılaşan var mı?

benim beta değerlerim
10. gün 450
14. gün 3400
değer biraz fazla yükselmiş gibi geldi. ilk 3 denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. şimdi de boş gebelik veya dış gebelik olmasından korkuyorum. böyle bir durumla karşılaşan var mı?
ikiz mi yoksa :)

benim beta değerlerim
10. gün 450
14. gün 3400
Değeri böyle yüksek olan insanların yazılarını okudum bence endişelenmeyin inşallah güzel sonuçlar alacaksınız alıcaz

7.gün akşam 51.4
10.gün sabah 107
12.gün sabah 167
14.gün sabah 353 seklindeydi
Sizin artışlar da benimki gibi ben başta endişelenmistim ama şuan keseyi görmek için bekliyorum sadece bu grupta artış oranı daha yavaş olupta keseyi görüp güzel ilerleyen çok insanın yazısını okumuştum iyi geldi hepsi bana

Sizin artışlar da benimki gibi ben başta endişelenmistim ama şuan keseyi görmek için bekliyorum sadece bu grupta artış oranı daha yavaş olupta keseyi görüp güzel ilerleyen çok insanın yazısını okumuştum iyi geldi hepsi bana
Doktorum hala kese için tarih vermeyince korkuyorum ister istemez bir sıkıntımı var diye

Back
X