• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hanimlar günaydin
Zofer bulanti ilacimi doktor sabah aksam ac karni vermisti. İki gundur ictigim suyla beraber icer icmez kusuyorum.
Ne yapmaliyim sizce? Kusmanin ardina hapi bir daha mi almaliyim, cikardim diye yoksa bedenimi dinleyip içmesem mi.. bedenim ilaci mi istemiyor acaba? Mumkun mu boyle bir sey?
Canim söyle ben günde bi defa yarım alıyorum çok bulanirsa istersen azalt miktarını geçmezse söyle dene ilk önce biseyler ya sonra ilaci iç dayanabilirsen bende senin gibi prilami sabah içtiğim An cikariyordum sabah yemek yemeden su içtiğim için bastirmiyordu içimi bende biseyler atıp ağzıma oyle atıyorum artık ilaci vakit geçmeden rahatladım biraz daha tekrar ilaci alma işi beni korkuttu içim rahat etmedi bi defa oyle yapınca o yüzden böyle bisey buldum

Canim söyle ben günde bi defa yarım alıyorum çok bulanirsa istersen azalt miktarını geçmezse söyle dene ilk önce biseyler ya sonra ilaci iç dayanabilirsen bende senin gibi prilami sabah içtiğim An cikariyordum sabah yemek yemeden su içtiğim için bastirmiyordu içimi bende biseyler atıp ağzıma oyle atıyorum artık ilaci vakit geçmeden rahatladım biraz daha tekrar ilaci alma işi beni korkuttu içim rahat etmedi bi defa oyle yapınca o yüzden böyle bisey buldum
Yarın öyle deniyim o zaman, bir iki lokma sonra yarım hap atıyım. İnşallah faydası olur teşekkür ederim☺️

Ben Tekirdağ dayım buradaki doktorumun önerdiği 4 doktordan biri bu doktor. Diğer ikisine randevu alamadım yani tesadüf bunu seçtim ama doktorum önerdi . Ikiz olduğu için gönderiliyorum ben. Hay allah öyle mi diyorsun başka mi baksam acaba
Canim tekirdagdaki doktorun önerdiyse ve doktoruna guveniyorsan hic tedirgin olma. Doktor gercekten isinin ehli bir doktormuş benim doktorum öyle dedi. Diger doktorlarin ismi nedir bende cok arastirmistim?

Kızlar günaydın. İkili test sonuçlarımı aldım temiz görünüyor ama yaş riski biraz kafama takıldı Dr çok takılma dedi ama içime kurt düştü. Nıfty test yaptırmıştım zaten elim kalbimde onu bekliyorum şimdi. 🤦‍♀️
Maşaallah cok guzel canim. Yas riski normalde bence. Benim ikili risk 1/281 cikmisti. O deger 200 lerde olunca düşündürüyor doktorları cok arastirdim ben. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benm nifty de persembe cikcak sanirim bekliyoruz.

Maşaallah cok guzel canim. Yas riski normalde bence. Benim ikili risk 1/281 cikmisti. O deger 200 lerde olunca düşündürüyor doktorları cok arastirdim ben. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benm nifty de persembe cikcak sanirim bekliyoruz.
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin canım 🤲🤲 Dr benden rahat ama ben düşünmekten kendimi alamıyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah 🙏🙏

Yaaaaa 😍😍😍 bende hissetmek istiyorum nasıl anlaşılıyor ki bebek hareketi oldugu??? Benim bağırsaklar bebekten daha hareketli bu aralar. Ne güzel maşallah ya🥺🥰
Canım günde 2 kez wc’ye çıkan biriyim, bağırsaklarım maşallah iyi çalışır benim de 😂 ama bu çok net belli olan bir şey, karnında köpük baloncuk patlaması gibi bir his, ya da biri karnına dokunuyormuş gibi bir dokunma hissi 😃☺️ Darısı sana ve diğer arkadaşlarıma 🥰👍🏻🧿💙

Kız ne diyorsun arka sayfalarda gördüm 😃😃 cinsiyet mi değişti ??? Ben şok ben iptal ☺️☺️😃 hay allah…bana da pipiyi gösterdi doktorum , 21’inde randevum var, benimki de değişiyormuş 😂😂 çok enteresan , nasıl görmemişki pipi sonuçta, illa ki bir çıkıntısı olurdu ? 😅

Amin allah korusun enfeksiyon mu kaptık acaba diye korktum. İnşallah birşey yoktur gebelikte bacak ağrıları oluyor diyorlardı iyi düşünelim iyi olsun🤲🏻
Kızlar fark ettimde özellikle bizim haftalardaki herkes bacak ağrısından şikayet etmiş benimde aşırı ağrılarım oluyor ve bu çok normal endişe etmeyin boşuna

Canim tekirdagdaki doktorun önerdiyse ve doktoruna guveniyorsan hic tedirgin olma. Doktor gercekten isinin ehli bir doktormuş benim doktorum öyle dedi. Diger doktorlarin ismi nedir bende cok arastirmistim?
Recep Has
Atıl Yüksel
Hasan Fehmi Yazıcıoğlu
Ben de pek bilmiyorum ilk ikisi uygun değil biz de Ahmet Gül den aldık randevu.

Kızlar fark ettimde özellikle bizim haftalardaki herkes bacak ağrısından şikayet etmiş benimde aşırı ağrılarım oluyor ve bu çok normal endişe etmeyin boşuna
Benimde bi kac gündür cok zorluyor hatta diyorum acaba belimden mi geliyor ağrı, multivitaminin içinde magnezyum var ama yetmiyor heralde, belki usuttum ondan ağrım oluyor dedim, biraz daha bekleyip yazicam doktoruma, zorlamaya başladı beni

Di mi ya zaten ben ayaklı endişeyim 9 ayda 9 doğurcam bilmiyorum. Biraz da akıntı olması düşündürücü oldu ama napalım ya of herşeyi didik didik okuyup iç karartıp panik yapıyoruz:KK17:

Di mi ya zaten ben ayaklı endişeyim 9 ayda 9 doğurcam bilmiyorum. Biraz da akıntı olması düşündürücü oldu ama napalım ya of herşeyi didik didik okuyup iç karartıp panik yapıyoruz:KK17:
Ya artik agriya raziyim valla bebis iyi olsunda baskalari bizde de var deyince tamam demekki herkeste oluyor bu iiye isaret bebek iyi ins diyorum🤗

Kız ne diyorsun arka sayfalarda gördüm 😃😃 cinsiyet mi değişti ??? Ben şok ben iptal ☺️☺️😃 hay allah…bana da pipiyi gösterdi doktorum , 21’inde randevum var, benimki de değişiyormuş 😂😂 çok enteresan , nasıl görmemişki pipi sonuçta, illa ki bir çıkıntısı olurdu ? 😅
Bazı bebeklerin pipisi normalden daha geç oluşabilirmiş normalde 12. Hafta oluyorsa çıkıntı 13-14 de o çıkıntı olabilirmiş biraz da doktorla alakalı benim doktor kemik gelişiminden anlıyor 10. Haftada 11-12 de cinsiyeti söylüyor sistemi hiç değişmiyor herkese aynı yapıyor yanıldığını duymadık hiç ama Allahın bileceği iş asıl ben dün akşam rüyamda oğlumu gördüm 🥲🥲 emziriyordum beyaz tenli kumral saçlı çok tatlı bir bebekti 🥰 kızım sarı saçlı oğlum kumral saçlı diye seviniyordum rüyamda içimden çok güzeldi rüyası bile ☺️☺️

Bazı bebeklerin pipisi normalden daha geç oluşabilirmiş normalde 12. Hafta oluyorsa çıkıntı 13-14 de o çıkıntı olabilirmiş biraz da doktorla alakalı benim doktor kemik gelişiminden anlıyor 10. Haftada 11-12 de cinsiyeti söylüyor sistemi hiç değişmiyor herkese aynı yapıyor yanıldığını duymadık hiç ama Allahın bileceği iş asıl ben dün akşam rüyamda oğlumu gördüm 🥲🥲 emziriyordum beyaz tenli kumral saçlı çok tatlı bir bebekti 🥰 kızım sarı saçlı oğlum kumral saçlı diye seviniyordum rüyamda içimden çok güzeldi rüyası bile ☺️☺️
Ayyyyy rüyan çok güzelmiş annesi 💛💛💛 bebeklerimize sağ salim kavuşalım inşallah 😍☺️ Benim eşim yeşil gözlü, kızım da yeşile bakan ela ve sarışın 😃 eşimin baba tarafı hep mavi gözlü karadenizliler ☺️ Bakalım bizim oğlan ne olacak 🙃😁 sağlıklı olsun da isterse mor olsun fark etmez 😂🥰🥰🧿🧿

Back