Aaa hadi hayırlısı canım . Kızları genelde cok karıstırıyorlar erkenden söyleyince sondadan erkek çıkabiliyor seninkide öyle olmus. Ama erkeklerin sonradan değişme ihirmali yok galibaOlaylar olaylar bizim kız oglana döndü kızlar oğlumuz olacakmış kızlarkorkularımda haklı çıktım şimdi doğana kadar cinsiyet sorarım artık doktora
Evet canım boştu bende görmüştümYaaa doktor daha önceden göstermiş miydi bacak arası boş diye çok değişik bu cinsiyet işleri ya
E devletten yapılıyor galiba çok basit bi işlem birini eşine vermiyorlar sen gidip alıyorsun diğerini eşine veriyorlar toplam o kadar tutmuştu galiba tam hatırlayamadım ama alınıyor mutlaka paraNasıl başvuruluyor ben ilk kez duydum
Ya bi tek o tuttu inanirmisin ta yeni evlendigimde yapmışlardı 2 oğlum 1 kiz çıkıyordu hep bende çok net hatırlıyorum su an tövbeliyim 3. Ye doğal olarak ama hayırlısı neyse tabiki 1Ay yüzük testi yapmış mıydınız? Hepimiz artık tereddütlüyüz bakalım kimlerin döncek
Penti de deli indirim var iki beden büyük bol bol aldım bir kaç şey evde uzun süre kalınca pandemi de de aynısı oldu ev giyim alasım geliyor hamile kalınca da aldım çok rahat oldu
Ayyy lcw de onlinedan öyle güzel şeyler aldım kiiiibi pijama takımı var incecik üstü çapraz askılı su yeşili desenli çok güzel duruyor, birde kare yaka kısa kısa elbiseler aldım gene evde hem çok tatlı duruyor hem efil efil oluyor birde bi bluz aldım askılı kenarları bağcıklı çizgili altına da tayt aldım hiçbiri hamile giyimi değil tayt hariç hepsini 38 beden aldım çok rahat oldular
Ben bunada inanamıyorum hala sonuna kadar unisex alacağım galibaAy yüzük testi yapmış mıydınız? Hepimiz artık tereddütlüyüz bakalım kimlerin döncek
Bunda göremedim bu kontrolde oğlumda görmüştüm onu görmeden inanmam galibaAaa hadi hayırlısı canım . Kızları genelde cok karıstırıyorlar erkenden söyleyince sondadan erkek çıkabiliyor seninkide öyle olmus. Ama erkeklerin sonradan değişme ihirmali yok galiba
Ben de dün gittim bacak arası boştu 15 haftalık ama yine de alışveriş yapma değişebilir dedi demek ki değişiyor gerçekten ben de diyorum boş olan birşey nasıl değişiyorEvet canım boştu bende görmüştüm
Ben de tereddütte kaldım şimdi 13.haftadayken %100 erkek demişti değişirmi acepBunda göremedim bu kontrolde oğlumda görmüştüm onu görmeden inanmam galiba
Her an herşey olabiliyor galibaBen de tereddütte kaldım şimdi 13.haftadayken %100 erkek demişti değişirmi acep
Heyecanlandım neyse ki 2 mavi zıbından baska bişey almamıstımHer an herşey olabiliyor galiba
Bana da 14 de doktorum erkek dedi, eşime diyorum ya değişirse diye oda pipi nasıl gider diyorBen de tereddütte kaldım şimdi 13.haftadayken %100 erkek demişti değişirmi acep
Ahahaha aynen yaaBana da 14 de doktorum erkek dedi, eşime diyorum ya değişirse diye oda pipi nasıl gider diyor
O kadarcıktan birşey olmaz iyi ki fazla almamışsınHeyecanlandım neyse ki 2 mavi zıbından baska bişey almamıstım
Ay ben oğlum diye sevmeye başladım bide değişiyomusAhahaha aynen yaabide gösterdi pipisini direk bize ekrandan ben benzettim pipiye şahsen değişirse fena olmaz da işte sanmıyorum değişeceğini erkeğin
Daha gelişmemiş oluyor demek ki yerleri çocuğumu şimdiden küçüklü falan diye şey etmek istemiyorum ama öyle olabiliyor bence mesela kordon karıştırılıyor deniliyor ama kordonu ayıran bi özellik var o cihazlarda kordon belli bi ışıkla görünüyor ama yoksa çok riskmis gerçekten tecrübe ettikBen de dün gittim bacak arası boştu 15 haftalık ama yine de alışveriş yapma değişebilir dedi demek ki değişiyor gerçekten ben de diyorum boş olan birşey nasıl değişiyor
Benim travmam vardi zaten arkadaşıma 8 ay kız dediler doğuma 3 hafta kala erkek diye değiştirdiler yeni oldu olay çok korkuyordum şimdi hepten karıştı kafamBen de tereddütte kaldım şimdi 13.haftadayken %100 erkek demişti değişirmi acep
Aynen öyle tecrübe oluyor ama insan emin olamıyor gerçi doğumda cinsiyetin farklı olduğunu öğrenende varDaha gelişmemiş oluyor demek ki yerleri çocuğumu şimdiden küçüklü falan diye şey etmek istemiyorum ama öyle olabiliyor bence mesela kordon karıştırılıyor deniliyor ama kordonu ayıran bi özellik var o cihazlarda kordon belli bi ışıkla görünüyor ama yoksa çok riskmis gerçekten tecrübe ettik
Ay ben yüzük testinde sağan görmedim ondan sormuştum sizin yuvarlak mı dönmüştü erkek çıktıBen yaptım ama yanlış çıktı çokta emindim halbuki
Ben bunada inanamıyorum hala sonuna kadar unisex alacağım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?