- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.758
- 248
Evet ya ben de oğlum diyorum hep canım oğlum diyorum ahah kız olursa büyük hakaret. Neyseki şimdi pek bişey anlamıyolarAy ben oğlum diye sevmeye başladım bide değişiyomus![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya ben de oğlum diyorum hep canım oğlum diyorum ahah kız olursa büyük hakaret. Neyseki şimdi pek bişey anlamıyolarAy ben oğlum diye sevmeye başladım bide değişiyomus![]()
Ptt den alınıyor cnm kimlikle gidiyosun. 250 ydi yanlış hatırlamıyorsam 7 sene önceSorması ayıp ama ne kadar veriliyor canım bide nereye başvuruluyor
Canım nasıl oldun? Benimde alt karnımda sızı vardı demiştim bebek bu kadar aşağıda değil bu ne ağrısı diye. Şimdi geçti ama yeşil sarı akıntı var. Bacaklarımın birleştiği yere vuran ve tüm bacaklarıma yayılan bir ağrı da var. kontrole daha var sen gittin miKızlar bacak ağrım ve alt karnimda sızı var boyle olan var mi enfeksiyon mu acaba yesil pernir kesigi akintim da oluyor o kadar doktora dedim akintim var diye bana simdi onun ilacini da icme dediburda limonlu su mu iyi oluyor demisti suyuma limon damlatıp icmeye basladim
Ya çok fenayım özellikle bugün kalçamın tam üst kısmında resmen oraya içerden et sıkışmış gibi zaten nasıl canım yanıyor eğilip kalkamıyorum hiç yarında evde temizlik var napıcam nasıl dayanıcam bilmiyorumFizik tedavi doktoruna gorun canim. Onlar elleriyle muane ederken anliyorlar fitik olup olmadigini.Senelerdir bel boyun fıtığıyla mücadele ediyorum benimde basladi 4-5 gundur bel agrilarim bugun tutuldum biraz krem fln surdum.
Hastane çok uzak biraz randevuma yakın gideyim diye bekliyordum ama yarın bi eczaneye uğrayıp durumu izah edip krem gibi birşey alayım diyorum gidene kadar rahatlatsa beni yetecekGeçmiş olsun canım,büyük ihtimalle bel fıtığıdır. Ortopedi veya fizik tedavi rehabilitasyon bölümüne gidebilirsin.
Banada doktorum her iki muayenemde de erkek demişti pipisinide görmüştüm ama genede içimde bir kuşku olmuyor değil.. Arkadaşım 6 ay bebeğini erkek bildi 6. Ayda kız bebek şoku yaşadılar. Ne olur ne olmaz çok düşünmemek lazım ama beyaz sarı yeşil kıyafetler candır genede her ihtimale karşıBen de tereddütte kaldım şimdi 13.haftadayken %100 erkek demişti değişirmi acep![]()
Canim ozellikle aksamlari cok agriyor ozellikle ayak bileklerim halbuki ayakta durmuyorum kendimi yormuyorum genelde uzanıyorum.kasik agrisi karnimin sizisi devam bazen siddetleniyor korkuyorum bende pazartrsi 14.30 da randevum canim beklemedeyim.ins bir sıkıntı yaşamayızCanım nasıl oldun? Benimde alt karnımda sızı vardı demiştim bebek bu kadar aşağıda değil bu ne ağrısı diye. Şimdi geçti ama yeşil sarı akıntı var. Bacaklarımın birleştiği yere vuran ve tüm bacaklarıma yayılan bir ağrı da var. kontrole daha var sen gittin mi
Canım magnezyum verdi benim doktor bacak ağrıların yakında başlar dedi.Canim ozellikle aksamlari cok agriyor ozellikle ayak bileklerim halbuki ayakta durmuyorum kendimi yormuyorum genelde uzanıyorum.kasik agrisi karnimin sizisi devam bazen siddetleniyor korkuyorum bende pazartrsi 14.30 da randevum canim beklemedeyim.ins bir sıkıntı yaşamayız![]()
Tamam canim pazartesi sorayim cok sagolCanım magnezyum verdi benim doktor bacak ağrıların yakında başlar dedi.
Gittiğinde bir sorarsın doktora bununla ilgili olabilir belki.
Canım 2. De Bir miktar fazla alınıyor diye biliyorum. Ben kızımda almadım bize yetişmedi o yasaEvet tabikide ben 300 civari bi para almıştım yanlış hatırlamıyorsam ilkinde ikincide azalıyor mu artıyor mu bilmiyorum ama hem doğum hem Sut parası alıyorsun pttden
Bence bir sıkıntı gözükmüyor dr da söylemiş zaten canım yas riski de normal ki ben 31 yasindayim risk 1.500 kusurlerde cikti senin yasinda benden biraz fazladir o kadar. Sadece yaşa bakilsaydi diger iki degeri baz almazlardi onemli olan hepsini kapsayan değerler sıkıntı yapma yani.dusun ben dr a bile gostermedim degerimi burada sıkıntı çıkmadı dedim bosuna panik yapmaKızlar günaydın. İkili test sonuçlarımı aldım temiz görünüyor ama yaş riski biraz kafama takıldı Dr çok takılma dedi ama içime kurt düştü. Nıfty test yaptırmıştım zaten elim kalbimde onu bekliyorum şimdi.![]()
İnşallah canımBence bir sıkıntı gözükmüyor dr da söylemiş zaten canım yas riski de normal ki ben 31 yasindayim risk 1.500 kusurlerde cikti senin yasinda benden biraz fazladir o kadar. Sadece yaşa bakilsaydi diger iki degeri baz almazlardi onemli olan hepsini kapsayan değerler sıkıntı yapma yani.dusun ben dr a bile gostermedim degerimi burada sıkıntı çıkmadı dedim bosuna panik yapma
Canim o yas riski seninle ayni zamanda test yapip ayni yasta herkeste ayni cikar onu dert etme nifty de temiz cikacak ins icini ferah tutİnşallah canım32 yaşını geçtim Dr um da takılma nıfty yaptır dedi çünkü kistik higroma öyküm var geçmişte tedbir amaçlı o yüzden kafam takıldı
![]()
İnşallah canım ağzın bal yesinCanim o yas riski seninle ayni zamanda test yapip ayni yasta herkeste ayni cikar onu dert etme nifty de temiz cikacak ins icini ferah tut![]()
Günaydın canım bende kusmamak İçin zor tututyorum kendimi ama içmesem günüm çok kötü geçiyor prilam da çok pis kokuyor az su ile açık havada bol nefes alıp içiyorum arkasından hemen ağzıma bişi atıyorum bide balkonda falan az su ile içmeyi dene vücudun ilaç istemediğini sanmıyorum şuan ne yesek çıktığı İçin genel olarak mide bişi istemiyorHanimlar günaydin
Zofer bulanti ilacimi doktor sabah aksam ac karni vermisti. İki gundur ictigim suyla beraber icer icmez kusuyorum.
Ne yapmaliyim sizce? Kusmanin ardina hapi bir daha mi almaliyim, cikardim diye yoksa bedenimi dinleyip içmesem mi.. bedenim ilaci mi istemiyor acaba? Mumkun mu boyle bir sey?
Amin allah korusun enfeksiyon mu kaptık acaba diye korktum. İnşallah birşey yoktur gebelikte bacak ağrıları oluyor diyorlardı iyi düşünelim iyi olsunCanim ozellikle aksamlari cok agriyor ozellikle ayak bileklerim halbuki ayakta durmuyorum kendimi yormuyorum genelde uzanıyorum.kasik agrisi karnimin sizisi devam bazen siddetleniyor korkuyorum bende pazartrsi 14.30 da randevum canim beklemedeyim.ins bir sıkıntı yaşamayız![]()
Prilam denedin mi canım belki onda direkt çıkarmazsınHanimlar günaydin
Zofer bulanti ilacimi doktor sabah aksam ac karni vermisti. İki gundur ictigim suyla beraber icer icmez kusuyorum.
Ne yapmaliyim sizce? Kusmanin ardina hapi bir daha mi almaliyim, cikardim diye yoksa bedenimi dinleyip içmesem mi.. bedenim ilaci mi istemiyor acaba? Mumkun mu boyle bir sey?
Yok erkekti ilkindeSizin ikinci bebiş sanırım ilki kız mıydı![]()