2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yok canım rahim büyüdükçe damarlara baskı yapiyor bide malum bebiş bizden kalsiyum aldığı için kemiklerimizdede güçsüzlük oluyor bu sebeple ağrılar oluyor doktora bende gidince söyleyeceğim ilaca başlamak gerekiyor sanırım ama bulantı yüzünden şimdi içmek istemiyorum hem bulantı hapı hem troit hapı hemde coraspin içiyorum zaten bide hiç sevmem ilaç ama mecbur içiyorum bakayım bu hafta içi yada gelecek hafta içi giderim henüz karar vermedim benim doktor alıştı Cat kapı gitmelerime kafama esince soluğu yanında alıyorum beni mi özlüyorsun diye gülüyor kadın artık

Kızlar yazdılar ya yukarılarda PTT den direk doğum parasını alıyosun orda çıkıyo diye, o zaman aklıma geldi, bizim gebelik bilgilerimiz devlete nasıl geçiyo, özel hastane mi gönderiyo bilgileri? Bazıları şey demişti bizim özel hastane bildirmiş aile hekimliğinden aradılar beni falan demişti, beni hiç arayan olmadı, kendimiz gebelik bilgilerimizi bildirmeli miyiz? Doğum parası için değil de genel olarak bu sorum fikri olan varsa

Di mi ya zaten ben ayaklı endişeyim 9 ayda 9 doğurcam bilmiyorum. Biraz da akıntı olması düşündürücü oldu ama napalım ya of herşeyi didik didik okuyup iç karartıp panik yapıyoruz
Akintida normal canım kaşıntı yapmadığı sürece ve kötü koku olmadığı sürece ben sorun olacağını düşünmüyorum,bende öyleyim çok pimpirikliyim sürekli kendimi kontrol ediyorum bebeğim iyimi diye düşünmekten delirecegim artık sağlıkla ve hayırlısıyla atlatalim su dönemi inşallah

Recep Has
Atıl Yüksel
Hasan Fehmi Yazıcıoğlu
Ben de pek bilmiyorum ilk ikisi uygun değil biz de Ahmet Gül den aldık randevu.
İlk iki doktoru cok duydum ama fiyatlari yuksektir diye düşündüm. Ahmet gül hoca ile ilgili yorumlara bakmistim gitmeden kotu bir yoruma denk gelmedim. Hatta kendi doktoruma organ taramasina ona gitmesemmi diyince sen bilirsin ama iyi hocadır o dedi üzüldü gibi geldi biraz kafami karistirdi. Bende ne yapcam hic bilmiyorum.

Bende tiroit hapı, ecopirin, igne, bulantı hapı miğde koruyucu, multivitamin baya ilac kullanıyorum cnm, ah sorma doktorum ilk kez bu kadar uzun süre koydu randevu arasına icim gidiyor valla nasıl beklicem bilmem daha 3 hafta var.. Eşime diyorum acaba ağrım var deyip gitsem mi

Sende esmer misin canım benim esim baya esmer ben beyaz tenli kumral karadenizli olunca ela gozluyum esim koyu kahve bizden ne olur cok merak ediyorum

Kan sulandırıcı ignemi canım bende kullanıyorum onuda folik asiti 11. Haftadan beri bıraktım doktorum içtiğimi sanıyor ama bide onu icemedim ya hapla aram yok napimen son ne zman gitmistin ki sen 3 hafta uzunmus ya Allah sabır versin geçmez şimdi o günler

Hahah ya bizde de ben sarı saçlı mavi gözlüyüm baba kumral Ela gözlü kızım sarı saç renkli gözlü aynı ben o oğlumda bana çekse fena olmazdı ama olsun sağlıklı sıhhatli olsunda bu ara hep aklım onda 2 hafta oldu göreli daha 2 hafta daha var çok merak ediyorum iyi mi diye o yüzden malum oldu sanırım umarım iyidir bebeklerimiz

Mide koruyucu ne kullanıyorsun canım? Ben hamilelikten önce nexium kullanıyordum doktor mide koruyucular hamilelikte zararlı diye bıraktırdı bana, çok rahatsız olursam diye gaviscon şurup verdi sadece

Evet cnm pıhtılaşma icin. Yeni gittim daha cnm çarşamba ama aliskinim ben w haftada 1 gitmeye şimdi uzun geldi arası

Mide koruyucu ne kullanıyorsun canım? Ben hamilelikten önce nexium kullanıyordum doktor mide koruyucular hamilelikte zararlı diye bıraktırdı bana, çok rahatsız olursam diye gaviscon şurup verdi sadece
Panocer cnm, benim doktorum hem doc hem riskli gebelik uzmanı, bi zararı olsa vermezdi zaten, cok bulantilarim var yemek yiyemiyorum deyince verdi, miğdeni rahatlatmamiz lazım dedi

kızlar merhaba dün ikili test sonucumu aldım dr genel anlamda raporum negatif ama papp-a sonucum 56 da 1 çıktı yaşım 37 yaş riski de 270 de bir çıktı yaş o kadar önemli değil ama papp-a sonucum için ileri tektik istedi.Önce bir perinoloji uzmanına görünmemi istedi ama ben direk fetal dna testi için firmayı aradım.Sizce doğrumu yaptım.Çünkü uygun tarihlere hiç biryerde randevu bulamadım.Fikirlerinizi bekliyorum.Şu an hatta pişman oldum ikili yerine direk fetal dna yaptırmadığım için

Kızlar. Uyku yastığı alacağım. E bebekte de var trendyoldada var. Alanlar varmı varsa tavsiye ediyormusunuz. Tavsiye ettiklerinizi buraya eklermisiniz. Teşekkürler.

Ense kalınlığı vs baktırmış mıydın canım? Fetal dna testini iyi yapmışsın yaptırmakla. Bence bir perinatologla da görüşen iyi olur onların cihazları ileri seviyede daha net bilgi veriyorlar. İnşallah hayırlı haberler alırsın

Gebeligi sağlık ocağına bildirmek ayrı canim ben hiç özel hastanenin sağlık ocagiyla irtibatli olup gebeniz var diye bisey olduğunu bilmiyorum sen sağlık ocağına gidiyorsun söylüyorsun onlar sana kayıt aciyor ama bebek doğar doğmaz ayrı kimlik olarak işleniyor galiba yine bebek doğduktan sonra aramislardi beni bebeğiniz doğdu mu 3 gün içinde topuk kanına gelin diye ya ben orada hamilelik kaydım olunca aradılar bebeğin tahmini dogum tarihine göre. Söyle ki sağlık ocagina bildirmek söyle iyi olur aşı da falan arayacaklar seni ve acil bisey olunca oraya da sorabilirsin eğer şansa eben ilgili biriyse benimkiler cok iyi sagolsun doktorum ebem her aradığımda cevap verirler gidince de sanki ilk gebeligim gibi uzun uzun anlatıyorlar her şeyi

Banada gösterdi gayet boştu bacak arası gelişmemişti muhtemelen daha ama hep ilk haftadan beri boyu uzun çıkıyordu ben sadece erkek olma ihtimali olarak bunu görüyordum kemikleri daha yeni oluştu bence bilemiyorum ama ilk defa kemik boyunu bu kontrolde olcti

Ya Süpermiş o eğer devam edecek bi uygulamaysa inşallah bize vurur o uygulama

Ben en son 3 hafta önce gördüm , çok merak ediyorum ne kadar büyüdü diye Önümüzdeki cumartesi randevum var, göreceğim inşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…