• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Merhaba kızlar ben 24 şubatta transfer oldum 9.gün 64.7 çıktı
11.gün 110
13.gün 310 çıktı
Çoğu kişinin değerini binlerde görüyorum.aslinda 310 a yükseldiği için çok sevindim ama kimyasal gebelik nasıl oluyor yani bu değerlerle kimyasal olma ihtimali yoktur inşallah
Hayırlı olsun canım niye moralinizi bozuyorsunuz benim de 12. Gün 330 çıktı çok yakın değerlerimiz drunuz tekrar istedi mi tahlil yoksa kese için gün mü verdi

Hayırlı olsun canım niye moralinizi bozuyorsunuz benim de 12. Gün 330 çıktı çok yakın değerlerimiz drunuz tekrar istedi mi tahlil yoksa kese için gün mü verdi
Teşekkür ederim ne bileyim insan bı şey yapıyor ister istemez.sanirim kalp atışını duyana kadar içinde bu şey olucak hep. Dr 11.gün kan verdiğinde on gün sonra keseyi görmeye gel dedi bugün ben kendim değerimi görmek için kan vermiştim

Teşekkür ederim ne bileyim insan bı şey yapıyor ister istemez.sanirim kalp atışını duyana kadar içinde bu şey olucak hep. Dr 11.gün kan verdiğinde on gün sonra keseyi görmeye gel dedi bugün ben kendim değerimi görmek için kan vermiştim
Hiç bitmeyecek ki telasimiz 🥰 cinsiyetti taramasiydi dişiydi gazıydı iyi düşünüyoruz iyi oluyor 💕

Kızlar doktorum benden bir kere kan tahlili vermen yeterli değerin iyi demişti. Haftaya ctesi kese görmeye çağırdı ama çok merak ediyorum inşallah keseyi görürüm 🙏 sizlerde durum nasıl kaç defa kan verdiniz ?

Back