- 12 Aralık 2020
- 258
- 115
- 53
Bak bak bak yaşıma da bakmış ordann2li taramada cinsiyet ogrenilmez canim o fetal dna yaptiranlarda belli olur. Sonuclarin cok cok iyi yaşın da biraz küçük zannimca bizlere göre dicrktim benden 5 yaş kucukmussun
Çok teşekkür ederim canım benim Allah sağlıkla kucagına almayi nasip etsinCanim iki tane deger var onlar yazmiyor ama. Risk olasikliklarin guzel cikmis. Mesela down sendrom riski 38.300 kiside 1 ihtimal. Ulturasonda önemli tabi doktorun en dogrusunu soyleyecektir.
Aaa öyle mi umarım güzel sonuçlar gelirSonuçların iyi görünüyor canımtabi Dr un daha net bilgi verir. Cinsiyet öğrenilen fetal dna testi yurt dışında yapılıyor ben onu yaptırdım sonucum 10 güne kadar çıkacak benimde inşallah
Yaa inanmıyorumOlaylar olaylar bizim kız oglana döndü kızlar oğlumuz olacakmış kızlarkorkularımda haklı çıktım şimdi doğana kadar cinsiyet sorarım artık doktora
Aslında oglana aliskinim oğlum olunca herkes o kadar söyledi ki mecburen tekrar kıza alışmıştım dengem bozulduYaa inanmıyorumişte en korktuğum şey bu.kendimi asla kıza alıştırmadim kesinleşe kadar da böyle yapıcam. 12 haftada yapılan tahmin değişebiliyor.
Sağlıkla al kucağına oglusunuçok yakında alışırsın
Bak bak bak yaşıma da bakmış ordannBetahcg değerine göre sanırım ikili taramada bile öğrenen/tahmin alanlar varmış bende şaşırmıştım Sonuçların iyi olmasına bende çok sevindim internetten de baktım ama sizin de yorumlarınız benim için çok çok değerli
Amin canım seninde öyle cümlemizin inşaallahÇok teşekkür ederim canım benim Allah sağlıkla kucagına almayi nasip etsin
Geçmiş olsun canım,büyük ihtimalle bel fıtığıdır. Ortopedi veya fizik tedavi rehabilitasyon bölümüne gidebilirsin.Kızlar belim çok ağrıyor ya seneler önce çok ağır kazan kaldırmıştım o zamandan beri zaman zaman ağrıyordu fıtık oldu galiba ama hiç doktora görünmek nasip olmadı randevuma daha 2 hafta var hangi bölüme gitmem gerekiyor bunun için
Ayy evet şok oldummBosver bosver tahmini sonra benim gibi şaşkın olursun bekle biraz büyüsün
Aslında oglana aliskinim oğlum olunca herkes o kadar söyledi ki mecburen tekrar kıza alışmıştım dengem bozuldu
Evet cnm veriliyor. Oğlumda almıştım ben.Kızlar ya tanıdık aklıma soktuda çalışmayan anneler için doğum parası veriliyor mu bilen var mı ?
Ben Tekirdağ dayım buradaki doktorumun önerdiği 4 doktordan biri bu doktor. Diğer ikisine randevu alamadım yani tesadüf bunu seçtim ama doktorum önerdi . Ikiz olduğu için gönderiliyorum ben. Hay allah öyle mi diyorsun başka mi baksam acabaValla canim doktor işin ehli diyor benim kendi doktorum. Ben ikili taramaya gittim. Benim bir degerim riskli cikti ama sanirim o ulturasonda sıkıntı görmediği ve tecrubelerine dayanarak sorun yok dedi. Ama kendi doktorum o degere takilinca bende fetal dna yaptirdim sonuc bekliyorum. Doktor hoş biri ama konusmasi cok hizli oldugu icin surekli efendim hocam fln dedim. Ayrıntılı icin bende randevu aldim ama kararsızım. Size kim onerdi bu doktoru?
Evet canım bazen benimde ağrılarım oluyor ama onları çok takmıyorum, bu mide bulantısı beni öldürüyo resmenAman baska sıkıntıların olmasın cnm gerçi bulantı cok sıkıntı ama, benim bazen ağrılarım oluyor mesela, doktoruma sordum normal rahim büyüyor dedi, hele ayakta kalayım biraz sonra bi süre yatınca geçiyor anca
Oo bol kıpraşmalarınız olsun canımKızlar artık oğlumun kıpırdanmalarını, tekmelerini hissediyorum desem ?bu sabah kahvaltıdan sonra 3-4 defa tekmesini hissettim belirgin bir şekilde şaşırdım çünkü ilk hamileliğimde bunu hissetmem 19-20. Haftaları bulmuştu. 2.gebelikte daha erken hissediliyormuş , doğruymuş
veriliyor canım doğumdan sonra pttden alabiliyosun. 4 yıl önce tek çocuk için 300 almıstım sanırım.Kızlar ya tanıdık aklıma soktuda çalışmayan anneler için doğum parası veriliyor mu bilen var mı ?
Kayıplarına üzüldüm canımCanım iki oglumdada sonraki iki kaybımda bundada hep aynı bulantı ama bundaki tek fark prilam bulantı hapı sayesinde boğazımdan üç beş lokmada olsa yemek geçiyor ilk iki oglumda aç gezdim resmen üç dört ayevet bakalım canım neler olacak bugün
Allah yardımcınız olsun canımÇıkmıyorum canim evden zaten geceden beri çok yağıyor çıkılacak gibi değil
Ahahaha bizimki de artık oyleydi bende baya bi takip yaptim ama 6 ay falan yumurtlama görmedim ondan boşa kürek çektik gel dedigimde artik yumurtladin mi diye soruyordu ahaha
Amin inşallahAaa öyle mi umarım güzel sonuçlar gelirçok teşekkür ederim
Seninle beklenen doğum tarihimiz ayniymış12+3 te 5.9 mm di canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?