2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aman Allah korusun canım merak etme olmaz doğuma kadar inşallah rabbim olaninda yardımcısı olsun çok zor bulantı bende bugün çok net bir kaç minik tekmesini hissettim yavrumun daha çok buyusede daha çok tekmelese artık

Olaylar olaylar bizim kız oglana döndü kızlar oğlumuz olacakmış kızlar korkularımda haklı çıktım şimdi doğana kadar cinsiyet sorarım artık doktora
Ne ara erkek olmuş yaa gözünüz aydın diyelim ama dediğin gibi doğumda sürpriz yapmasın yine size

Maşallah sağlıcakla gelsinler inşallah

Maşallah canım ileride tekmeler havada uçuşacak oğlum o kadar hareketliydi ki beni sağıma doğru çektiriyordu düz yürüyemiyordum. Karnım sağımda geziyordum resmen oradan çıkacak gibiydi bu kadar hareketlilik çok yoruyo insanı

Seninle beklenen doğum tarihimiz ayniymış ben de 11+6 da gittim 48.8mm. Di.

Normal mi diye kıyas yapmak istedim, normal heralde
Canım ben de 11 6 da gittim ama bebek 12 3 tü o yüzden arada fark olmuştur normal yani merak etme

Kızlar ya tanıdık aklıma soktuda çalışmayan anneler için doğum parası veriliyor mu bilen var mı ?
Evet tabikide ben 300 civari bi para almıştım yanlış hatırlamıyorsam ilkinde ikincide azalıyor mu artıyor mu bilmiyorum ama hem doğum hem Sut parası alıyorsun pttden

2. Çocuk için 400 3.çocuk için 600 yatırılıyor hesaba kızlar sadece biz çekebiliyoruz. Bir de süt parası var ama eşiniz memur değilse alabiliyorsunuz 200 tl

Haklısın benimkilerde öyleydi hele ilk oğlum vallahi o kadar hamile gördüm benim oğlan gibi yumulup yumulani görmedim ama güzel ya buda öyle hareketli olsun ben razıyım

Evet canım bazen benimde ağrılarım oluyor ama onları çok takmıyorum, bu mide bulantısı beni öldürüyo resmen inşallah geçicek
Haklısın cnm cok zor gerçekten, Allah yardımcımız olsun inşallah geçicek tüm sıkıntılarımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…