Aman Allah korusun canım merak etme olmaz doğuma kadar inşallah rabbim olaninda yardımcısı olsun çok zor bulantı bende bugün çok net bir kaç minik tekmesini hissettim yavrumun daha çok buyusede daha çok tekmelese artıkKayıplarına üzüldüm canımbenim de bir kaybım var ama bu raddeye gelmemişti çok küçüktü.
Bugün çok değişik geçti diyemiyeceğim çünkü tüm gün bulantım devam ettiBakalım nereye kadar Allahım Doğuma kadar olmasın çook aminnn
Ne ara erkek olmuş yaaOlaylar olaylar bizim kız oglana döndü kızlar oğlumuz olacakmış kızlarkorkularımda haklı çıktım şimdi doğana kadar cinsiyet sorarım artık doktora
MaşallahValla dönmesinden korkuyordum şok oldum inanki kadin ne dedi ondan sonra hatırlamıyorum bile.
ellerini kafasına koymuş uyuyordu canim iyi cok şükür 150 gram olmuş artık bacak kemiği falan oluşmuş
ayrıntılı ultrason ve fetal eko için randevu verdiler onu radyolog ve çocuk doktoru yapacakmış fetal eko cocuk doktoru diğeri radyolog eylulde olacak kan şekerine bakılacak dedi ac çağırdı nasıl gideceğim ac karnına hic bilmiyorum
Kan ilacı demir başlayacak ama haftaya verecek onları bu kadar şimdilik
Maşallah canım ileride tekmeler havada uçuşacakAman Allah korusun canım merak etme olmaz doğuma kadar inşallah rabbim olaninda yardımcısı olsun çok zor bulantı bende bugün çok net bir kaç minik tekmesini hissettim yavrumun daha çok buyusede daha çok tekmelese artık
Sorması ayıp ama ne kadar veriliyor canım bide nereye başvuruluyorkesin kız mı demişti doktor?
Evet cnm veriliyor. Oğlumda almıştım ben.
Tamam canım teşekkür ederimveriliyor canım doğumdan sonra pttden alabiliyosun. 4 yıl önce tek çocuk için 300 almıstım sanırım.
Bir ay beklemekle erkek oldu doğuma kadar neler olur içimde bilemiyorumNe ara erkek olmuş yaagözünüz aydın diyelim ama dediğin gibi doğumda sürpriz yapmasın yine size
Canım ben de 11 6 da gittim ama bebek 12 3 tü o yüzden arada fark olmuşturSeninle beklenen doğum tarihimiz ayniymışben de 11+6 da gittim 48.8mm. Di.
Normal mi diye kıyas yapmak istedim, normal heralde
Canım doğum parası ve süt parası veriliyorKızlar ya tanıdık aklıma soktuda çalışmayan anneler için doğum parası veriliyor mu bilen var mı ?
Evet tabikide ben 300 civari bi para almıştım yanlış hatırlamıyorsam ilkinde ikincide azalıyor mu artıyor mu bilmiyorum ama hem doğum hem Sut parası alıyorsun pttdenKızlar ya tanıdık aklıma soktuda çalışmayan anneler için doğum parası veriliyor mu bilen var mı ?
Yok canım demedi tabiki ihtimal verdi kesin değil dedi zaten haftasida kucuktukesin kız mı demişti doktor?
Evet cnm veriliyor. Oğlumda almıştım ben.
Nasıl başvuruluyor ben ilk kez duydumEvet tabikide ben 300 civari bi para almıştım yanlış hatırlamıyorsam ilkinde ikincide azalıyor mu artıyor mu bilmiyorum ama hem doğum hem Sut parası alıyorsun pttden
Yaaa doktor daha önceden göstermiş miydi bacak arası boş diye çok değişik bu cinsiyet işleri yaOlaylar olaylar bizim kız oglana döndü kızlar oğlumuz olacakmış kızlarkorkularımda haklı çıktım şimdi doğana kadar cinsiyet sorarım artık doktora
Haklısın benimkilerde öyleydi hele ilk oğlum vallahi o kadar hamile gördüm benim oğlan gibi yumulup yumulani görmedimMaşallah canım ileride tekmeler havada uçuşacakoğlum o kadar hareketliydi ki beni sağıma doğru çektiriyordu düz yürüyemiyordum. Karnım sağımda geziyordum resmen oradan çıkacak gibiydi bu kadar hareketlilik çok yoruyo insanı
Bir yere başvurmuyorsun ki canim doğum yapınca otomatikman yatiyor devlet tarafından gidip çekiyorsun sen sadece benim eşim gidip çekti iki oglumdadaNasıl başvuruluyor ben ilk kez duydum
Haklısın cnm cok zor gerçekten, Allah yardımcımız olsun inşallah geçicek tüm sıkıntılarımız..Evet canım bazen benimde ağrılarım oluyor ama onları çok takmıyorum, bu mide bulantısı beni öldürüyo resmeninşallah geçicek
Ay yüzük testi yapmış mıydınız? Hepimiz artık tereddütlüyüz bakalım kimlerin döncekOlaylar olaylar bizim kız oglana döndü kızlar oğlumuz olacakmış kızlarkorkularımda haklı çıktım şimdi doğana kadar cinsiyet sorarım artık doktora
Ben yaptım ama yanlış çıktı çokta emindim halbukiAy yüzük testi yapmış mıydınız? Hepimiz artık tereddütlüyüz bakalım kimlerin döncek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?