• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm bende kan sulandırıcı kullaniyorum kalp atisini duymaya gittigimde çıkardım raporu cok iyi oluyor en fazla 8 kutu veriyorlar
Yaaaa çok iyiymiş canım 8 kutu 😊ben on günde bir yazdırıyorum zor oluyor kesin yazdirayim raporu bir dahaki gidişimde hemen teşekkür ederim

Geleceksin canim benim. Bende ogluslarimla gidiyorum kontrole hep. Cok heycanlilardi bugun sorma😍
Ben hiç göturmedim ogluslarimi daha bir dahaki kontrole götüreyim bari hem belki cinsiyetini öğreniriz o gün hep birlikte hemde kardeslerini görürler çok heyecanlilar ama ikiside erkek istiyoruz deyip duruyor babalarıda kız istiyor ben ise sağlıklı olması tek temennim🥰

Valla ben hep ekşi yedim tatlıdan tiksindim. Yüzüm sivilcelenmedi ama biraz yağlandı.
kahveyi çok severdim ondan tiksindim bi de. Sonuç erkek dedi dr 😂
Ama ben bu belirtilere pek inanmıyorum 🤣🤣🤣

bir de ne bulantı ne kusma oldu sadece biraz koku hassasiyetim vardı ve hala var 🤣🤣
Bence bunlar herkesin kendine göre belirtiler oglumda kız olan bütün belirtiler vardi ve erkekti şimdi tam tersi şeyler var ve kiz dedi doktorum değişmezse yani bidaha hamile kalmadan standarti cok anlayamiyoruz bence 😂

Ben hiç göturmedim ogluslarimi daha bir dahaki kontrole götüreyim bari hem belki cinsiyetini öğreniriz o gün hep birlikte hemde kardeslerini görürler çok heyecanlilar ama ikiside erkek istiyoruz deyip duruyor babalarıda kız istiyor ben ise sağlıklı olması tek temennim🥰
Rabbim hayirlisini nasip etsin ozaman. Onlarin heyecanini kiramiyorum kontrol olacagi gun sabaha kadar uyuyomuyolar kardesimizi gorecez diye😍 biz hepimizde kiz istiyoduk tabiki saglikli olmasi ilk temennimizdi ama gonlumuzden gecende belliydi ogluslarda kiz kardes istiyodu esimde cok istiyordu. Cok sukurki Rabbim gonlumuzdekini nasip etti. Rabbim herkese gonlundekini nasip etsin 🤲

Kiz olsun istiyolardi onlarda canim cok sukur🤲 senin sevincini paylasmayida nasip eder insaAllah Rabbim 🤲🥰
Inşallah rabbimin izniyle canim💙
minik kalblerini severim onlarin 🥰kiz kardeşleri geliyor tabi heycanlanirlar😊💗

Kızlar bu çıkan yangınlar beni mahvetti….Hele bir inek hamileymiş, 2 hafta varmış doğuma, kaçamamış ölmüş, ölürken de buzağı doğmuş ölü şekilde, kahroldum…bütün hayvanlar ve ağaçlarımız için çok üzgünüm…hangi vicdan bunu yapar ki…şu dünyada ne alıp veremedikleri var, efendi gibi 70-80 sene neyse yaşayıp gideceksin, çok mu zor…🥺🥺🥺🥺🙁🙁🙁

Ben de aksine kilo veriyorum kızlar
Hamilelik öncesi rahat rahat yemeyle 59 kiloları görüyordum şimdi 56.5 gördüm.
Pek iştahım yok.
Bebek iyi dedi doktor 3 cm olmuş. Herhalde bebişin ölçüsü 😁
O yüzden şuan çok kafaya takmıyorum.
Zaten sonrasında alacağım şimdi vermek iyi bile olur belki.

Birde 3 rüya gördüm şuana kadar. İlkinde çok minnoş bir bebişim vardı arkadan gördüm sadece ama galiba erkek hissediyordum.
2. Rüyamda da başkasının erkek çocuğunu eşimle aşırı sevip öpüyorduk.
Geçen gün de tam uyanmak üzereyken birisinin sesini duydum sanki. Bilmem kaç haftalık erkek dedi.
Ramziye göre kız.
Çok merak ediyorum hangisi acaba diye ☺️

Kiz olsun istiyolardi onlarda canim cok sukur🤲 senin sevincini paylasmayida nasip eder insaAllah Rabbim 🤲🥰
Çok sevindim canım Rabbim gönlündeki i vermiş şükür bütün cinsiyet öğrenenlere çok sevindim Allah sapasağlam kucağımıza almayı nasip etsin inş hepimize benim de iki oğlum var bizde merakla bekliyoruz cinsiyetini

Kızlar bu çıkan yangınlar beni mahvetti….Hele bir inek hamileymiş, 2 hafta varmış doğuma, kaçamamış ölmüş, ölürken de buzağı doğmuş ölü şekilde, kahroldum…bütün hayvanlar ve ağaçlarımız için çok üzgünüm…hangi vicdan bunu yapar ki…şu dünyada ne alıp veremedikleri var, efendi gibi 70-80 sene neyse yaşayıp gideceksin, çok mu zor…🥺🥺🥺🥺🙁🙁🙁
Ben de izledim o çocuğun videolarını. İzledikçe ağladım içim dışıma çıktı😭 Nasıl bir çaresizlik o hayvancağızların yaşadığı😭 Çoğu hayvanın türü ve yaşam alanı yok olmuş😭 İnsanlar perperişan😭 Kundakçıların allah bin belasını versin!!!

Bilinçli yapılıyor bitmedi terör saldırıları aynı anda kaç yeri birden yaktılar yazık günah ya bende çok üzgünüm haberlerde izlediğimizden çok daha büyük olay. Çürüttük dünyayı çürüttük önce virüs sonra müsilaj şimdi yangınlar .. Allah sonumuzu hayır etsin üzülüyorum bazen böyle bi dünyaya çocuk doğurduğum için.

Kızlar selam. Tahmini doğum tarihi bebeğimin 5 şubat. 12 hafta 6 günlük hamileyim. Fakat bebek 5 gün ilerde gidiyor. İkili test yaptırdım yaşım 33 2. çocuğum cinsiyetide erkek. Ense kalınlığı bütün ölçümleri ultrasonda normal çıktı. Fakat 1/366 risk çıktı ikili testte. Doktor aslında ultrason iyi fakat bu da kötü gelmedi dedi. Riskin az ama var dedi. Fetal dna yaptırdım bugün. Sonuçlarını bekliyorum. Ama ölüm gibi bu beklemek. Bu şekilde ikili testi 1/365 çıkıp fetal dna testi yaptırıp temiz gelen varmıdır? Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah.

T Tatlianne20
BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi
Y : anne yaşı
HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz
C : bebeğinizin cinsiyeti
KÇ : kaçıncı çocuğunuz

Yukarıdaki bilgileri Kazen Kazen ’i etiketleyerek doldur, grup listesine eklesin seni de…İnşallah bir daha öyle bir acı yaşamazsın tatlım…çok zor bir sınavmış…herkes senin gibi cesur olamazdı…

Benim şu an itibariyle 12+1 ☺️ Cinsiyet de belli oldu salı günü, erkekmiş 🧿💙🙏🥰 4,5 yaşında da bir prensesim var..💕
Ohoh maşallah anam erken olmuş belli ben 16 da gördüm cinsiyet inşallah bende erken görürüm. Vallaha kalabalık aile bende çok seviyorum hatta beta çok hızla yükseliyordu ikiz umdum 2gun önce 9 haktalik bişi demedi ama halen ikiz umudum var aşırı yüksek ciktiydi içim hep öyleydi.

Rabbim hayirlisini nasip etsin ozaman. Onlarin heyecanini kiramiyorum kontrol olacagi gun sabaha kadar uyuyomuyolar kardesimizi gorecez diye😍 biz hepimizde kiz istiyoduk tabiki saglikli olmasi ilk temennimizdi ama gonlumuzden gecende belliydi ogluslarda kiz kardes istiyodu esimde cok istiyordu. Cok sukurki Rabbim gonlumuzdekini nasip etti. Rabbim herkese gonlundekini nasip etsin 🤲
Amin canım teşekkür ederim inşallah ben iki kaybım olduğu için cinsiyet ayrımı yapamıyorum yoksa dediğin gibi insan olmayani istiyor Allah size bağışlasın inşallah hayırlı bir şekilde ilerlesin hamileligimiz Allah tüm yavrularımızı bize bagislasin 🥰

Ohoh maşallah anam erken olmuş belli ben 16 da gördüm cinsiyet inşallah bende erken görürüm. Vallaha kalabalık aile bende çok seviyorum hatta beta çok hızla yükseliyordu ikiz umdum 2gun önce 9 haktalik bişi demedi ama halen ikiz umudum var aşırı yüksek ciktiydi içim hep öyleydi.
Allah gönlüne göre versin canım inşallah 🌸🙏🤲🏻 Benim annem tek yumurta ikizi , kayınvalidemin de ikiz kardeşleri vardı, bizde çıkmadı (iyi ki 😄, ben tek tek alayım ikiz çok zor 🥰) Erken belli oldu aynen canım, sağ salim kucağıma da alırım inşallah oğluşumu 💙🤲🏻🙏🧿💕

Back