- Emoji Skoru
- 1.586
- Puanlar
- 43
Yaaaa çok iyiymiş canım 8 kutuCnm bende kan sulandırıcı kullaniyorum kalp atisini duymaya gittigimde çıkardım raporu cok iyi oluyor en fazla 8 kutu veriyorlar
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa çok iyiymiş canım 8 kutuCnm bende kan sulandırıcı kullaniyorum kalp atisini duymaya gittigimde çıkardım raporu cok iyi oluyor en fazla 8 kutu veriyorlar
Ben hiç göturmedim ogluslarimi daha bir dahaki kontrole götüreyim bari hem belki cinsiyetini öğreniriz o gün hep birlikte hemde kardeslerini görürler çok heyecanlilar ama ikiside erkek istiyoruz deyip duruyor babalarıda kız istiyor ben ise sağlıklı olması tek temennimGeleceksin canim benim. Bende ogluslarimla gidiyorum kontrole hep. Cok heycanlilardi bugun sorma![]()
Bence bunlar herkesin kendine göre belirtiler oglumda kız olan bütün belirtiler vardi ve erkekti şimdi tam tersi şeyler var ve kiz dedi doktorum değişmezse yani bidaha hamile kalmadan standarti cok anlayamiyoruz benceValla ben hep ekşi yedim tatlıdan tiksindim. Yüzüm sivilcelenmedi ama biraz yağlandı.
kahveyi çok severdim ondan tiksindim bi de. Sonuç erkek dedi dr
Ama ben bu belirtilere pek inanmıyorum
bir de ne bulantı ne kusma oldu sadece biraz koku hassasiyetim vardı ve hala var![]()
Rabbim hayirlisini nasip etsin ozaman. Onlarin heyecanini kiramiyorum kontrol olacagi gun sabaha kadar uyuyomuyolar kardesimizi gorecez diyeBen hiç göturmedim ogluslarimi daha bir dahaki kontrole götüreyim bari hem belki cinsiyetini öğreniriz o gün hep birlikte hemde kardeslerini görürler çok heyecanlilar ama ikiside erkek istiyoruz deyip duruyor babalarıda kız istiyor ben ise sağlıklı olması tek temennim![]()
Inşallah rabbimin izniyle canim
minik kalblerini severim onlarinkiz kardeşleri geliyor tabi heycanlanirlar
![]()
Çok sevindim canım Rabbim gönlündeki i vermiş şükür bütün cinsiyet öğrenenlere çok sevindim Allah sapasağlam kucağımıza almayı nasip etsin inş hepimize benim de iki oğlum var bizde merakla bekliyoruz cinsiyetiniKiz olsun istiyolardi onlarda canim cok sukursenin sevincini paylasmayida nasip eder insaAllah Rabbim
![]()
Ben de izledim o çocuğun videolarını. İzledikçe ağladım içim dışıma çıktıKızlar bu çıkan yangınlar beni mahvetti….Hele bir inek hamileymiş, 2 hafta varmış doğuma, kaçamamış ölmüş, ölürken de buzağı doğmuş ölü şekilde, kahroldum…bütün hayvanlar ve ağaçlarımız için çok üzgünüm…hangi vicdan bunu yapar ki…şu dünyada ne alıp veremedikleri var, efendi gibi 70-80 sene neyse yaşayıp gideceksin, çok mu zor…![]()
Bilinçli yapılıyor bitmedi terör saldırıları aynı anda kaç yeri birden yaktılar yazık günah ya bende çok üzgünüm haberlerde izlediğimizden çok daha büyük olay. Çürüttük dünyayı çürüttük önce virüs sonra müsilaj şimdi yangınlar .. Allah sonumuzu hayır etsin üzülüyorum bazen böyle bi dünyaya çocuk doğurduğum için.Kızlar bu çıkan yangınlar beni mahvetti….Hele bir inek hamileymiş, 2 hafta varmış doğuma, kaçamamış ölmüş, ölürken de buzağı doğmuş ölü şekilde, kahroldum…bütün hayvanlar ve ağaçlarımız için çok üzgünüm…hangi vicdan bunu yapar ki…şu dünyada ne alıp veremedikleri var, efendi gibi 70-80 sene neyse yaşayıp gideceksin, çok mu zor…![]()
Hoşbulduk canım hepinize şimdiden sağlıklı bebisler diliyorum inşallah hayirlisi ile alırız kucağımıza,
İnşallah canım, sağ salim kavuşalım hepimiz yavrularımızaHoşbulduk canım hepinize şimdiden sağlıklı bebisler diliyorum inşallah hayirlisi ile alırız kucağımıza,![]()
Senin kaç haftalık canım bazen burdakiler farklı gösteriyor ben 9 10 arası :)İnşallah canım, sağ salim kavuşalım hepimiz yavrularımıza![]()
Benim şu an itibariyle 12+1Senin kaç haftalık canım bazen burdakiler farklı gösteriyor ben 9 10 arası :)
Ohoh maşallah anam erken olmuş belli ben 16 da gördüm cinsiyet inşallah bende erken görürüm. Vallaha kalabalık aile bende çok seviyorum hatta beta çok hızla yükseliyordu ikiz umdum 2gun önce 9 haktalik bişi demedi ama halen ikiz umudum var aşırı yüksek ciktiydi içim hep öyleydi.Benim şu an itibariyle 12+1Cinsiyet de belli oldu salı günü, erkekmiş
4,5 yaşında da bir prensesim var..
![]()
Amin canım teşekkür ederim inşallah ben iki kaybım olduğu için cinsiyet ayrımı yapamıyorum yoksa dediğin gibi insan olmayani istiyor Allah size bağışlasın inşallah hayırlı bir şekilde ilerlesin hamileligimiz Allah tüm yavrularımızı bize bagislasinRabbim hayirlisini nasip etsin ozaman. Onlarin heyecanini kiramiyorum kontrol olacagi gun sabaha kadar uyuyomuyolar kardesimizi gorecez diyebiz hepimizde kiz istiyoduk tabiki saglikli olmasi ilk temennimizdi ama gonlumuzden gecende belliydi ogluslarda kiz kardes istiyodu esimde cok istiyordu. Cok sukurki Rabbim gonlumuzdekini nasip etti. Rabbim herkese gonlundekini nasip etsin
![]()
Allah gönlüne göre versin canım inşallahOhoh maşallah anam erken olmuş belli ben 16 da gördüm cinsiyet inşallah bende erken görürüm. Vallaha kalabalık aile bende çok seviyorum hatta beta çok hızla yükseliyordu ikiz umdum 2gun önce 9 haktalik bişi demedi ama halen ikiz umudum var aşırı yüksek ciktiydi içim hep öyleydi.