• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allah gönlüne göre versin canım inşallah 🌸🙏🤲🏻 Benim annem tek yumurta ikizi , kayınvalidemin de ikiz kardeşleri vardı, bizde çıkmadı (iyi ki 😄, ben tek tek alayım ikiz çok zor 🥰) Erken belli oldu aynen canım, sağ salim kucağıma da alırım inşallah oğluşumu 💙🤲🏻🙏🧿💕
Benimde kayınpeder ikiz birde baba taraf vardı aynen Tekde olsa sağlıkla gelsin de ama içimiz de doğdu eşimde sürekli ikitane olur diye dillendirmek bende bı sevinç oldu. Yaş kaç söylemek istersen canım.

Benimde kayınpeder ikiz birde baba taraf vardı aynen Tekde olsa sağlıkla gelsin de ama içimiz de doğdu eşimde sürekli ikitane olur diye dillendirmek bende bı sevinç oldu. Yaş kaç söylemek istersen canım.
Anladım tatlım, beta yüksek çıkmıştı diyorsun belki ikizdir ama şimdiye belli olmaz mıydı kese zamanında falan..? Yaşım 33 ☺️ Ablan oluyorum 😄

Anladım tatlım, beta yüksek çıkmıştı diyorsun belki ikizdir ama şimdiye belli olmaz mıydı kese zamanında falan..? Yaşım 33 ☺️ Ablan oluyorum 😄
Maşallah olsun burda her yaştan anlattığımız oldu hep can cana dertlestigimiz yaş takıntı olmadan mantik ve aklı başında konustun mu herkesle anlaşirim 😍 aynen kesede belli olurdu nasip artık.

Allah gönlüne göre versin canım inşallah 🌸🙏🤲🏻 Benim annem tek yumurta ikizi , kayınvalidemin de ikiz kardeşleri vardı, bizde çıkmadı (iyi ki 😄, ben tek tek alayım ikiz çok zor 🥰) Erken belli oldu aynen canım, sağ salim kucağıma da alırım inşallah oğluşumu 💙🤲🏻🙏🧿💕
Ben oğluşum diyemiyorum ya dilim gitmiyor 😂 iki kız yeğen ve bi kızımdan sonra oğlum deyince sanki ağzıma yakışmıyor 😂😂bunun üzerine biraz alıştırma yapayım bari 😂😂

Merhaba canım amin inşallah darısı hepimizin başına 🙏🙏 Evet bugün öğrendik. Benim drum da 14te tamamlanıyo öncesinde söylemem demişti ama bugün baktı gördüm emin oldum o yüzden söylüyorum yoksa yine söylemezdim dedi 😂 bu arada 12+4 bugün
Ay ne güzel şansına miniş göstermiş kendini , saol canım 😍 bakalım birimde şanssımıza öğreniriz inşallah sağ Salim gelsinler zamanında inşallah 🤲🏻

Ay ne güzel bir mutluluk. Anladığım kadarıyla 2 oğlunuz var benim gibi. Rabbim inşallah Hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat da bana nasip eder. Gözünüz aydın buarada. 😊🌹
Hayırlı uğurlu olsun annesi , sağ Salim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah iki oğluştan sonra bi kızçe🧿❤️Rabbim gönlümüze göre versin inşallah b İzde böyle Yazarız cinsiyetimiz belli olunca 🙏🏻💋

Ay ne güzel şansına miniş göstermiş kendini , saol canım 😍 bakalım birimde şanssımıza öğreniriz inşallah sağ Salim gelsinler zamanında inşallah 🤲🏻
11+2 de öğrendim bende rekor bende mi acaba kızlar en erken haftasına göre 😂😂 şaka bi yana ben kızımı 17. Haftada öğrendim bunu bu kadar erken öğrenmek beni hala kendime getiremedi oğlum diye sevemiyorum dile getiremiyorum bile tuhaf oldum 🙈😂

Ay ay ne güzel iki kızın varmış maşallah onlara 🧿💕🙏 ben Ankara’da yaşıyorum, ama annem Aydın’lı. Bir ayağımız Aydın-Kuşadası’nda ☺️ İnşallah bu da erkek olur o zaman, o duyguyu da tatmış olursun 🤲🏻💙 benim arada başım ağrıyor işte, mide bulantım yok şükür, iştahlıyım ama henüz kg almadım, kontrollü yiyorum genelde . İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Benimki erkekmiş salı günü öğrendim. Nasipse inşallah bir kızım bir oğlum olmuş olacak 💙🧿🙏🤲🏻💕
İki üç haftada bir gideriz bizde Adaya muhakkak yakınmışız 😍hamileliklerimiz inşallah böyle güzel geçer hayırlısıyla 🙏🏻Bu arada çok güzel haber çok sevindim kızın bide erkek kardeşi olacak nasipse inşallah 🧿❤️🙏🏻Bakalım bizim kızçelerin yanına ne gelecek çiçek mi böcek mi 😍hayırlı sağlıklı olsun gönlümüze göre olsun inşallah 🙏🏻6 Ağustos cuma gisicem öğrenirsem muhakkak yazarım canım 🌸

Merhaba kızlar bayramdan beri giremiyodum bugün bi haberle geleyim dedim. Cinsiyet belli oldu Allah kısmet ederse oğlumuz olacak inşallah 🙏

11+2 de öğrendim bende rekor bende mi acaba kızlar en erken haftasına göre 😂😂 şaka bi yana ben kızımı 17. Haftada öğrendim bunu bu kadar erken öğrenmek beni hala kendime getiremedi oğlum diye sevemiyorum dile getiremiyorum bile tuhaf oldum 🙈😂
Sağlıkla kucağına al oğluşunu canım 🙏🤗 darısı başımıza ☺️

maşallah canım benim de ilk gebeliğimde 11. haftada öğrenmiştim kız demişti doktor kızım oldu tahmini tuttu... sizin cinsiyet nedir sizin birde ilk çocuk mu merak ettim... 🙈😂

Kızlar bana dün doktor vitamin başlayalım dedi GYNO-TARDYFERON’un ve d-3 vit dama verdi kulanan var mi bunlardan yan etkisi falan oluyor mu? Bir de tiroit ilacina devam et dedi değerim 2.77 idi ilac iciyorum demistim.yalniz demir ilacinin icinde demir-folik asit yaziyor o yuzden doktora sormadim kendi folik asitimi kestim bilemedim herhalde devam et derdi ona diye

Kızlar bana dün doktor vitamin başlayalım dedi GYNO-TARDYFERON’un ve d-3 vit dama verdi kulanan var mi bunlardan yan etkisi falan oluyor mu? Bir de tiroit ilacina devam et dedi değerim 2.77 idi ilac iciyorum demistim.yalniz demir ilacinin icinde demir-folik asit yaziyor o yuzden doktora sormadim kendi folik asitimi kestim bilemedim herhalde devam et derdi ona diye
Cnm troit ilacina neden devam et dediki yeniden test gerekmez mi 2inci trismestera girince deger aralığı değişiyormuş 2.77 ise yine ilac kullanmana grrek olmaz ki. Sen bi saglik ocağında baktır istersen. Benimde 2.70 idi ve baktirdim 1.22 olmus.

Cnm troit ilacina neden devam et dediki yeniden test gerekmez mi 2inci trismestera girince deger aralığı değişiyormuş 2.77 ise yine ilac kullanmana grrek olmaz ki. Sen bi saglik ocağında baktır istersen. Benimde 2.70 idi ve baktirdim 1.22 olmus.
Valla canim hic kan testi istemedi direk başladı ona da devam et dedi anlamadim valla zaten heyecandan soracağım herseyi unutmusum birdahakine not alip gidicem

Maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim. Neyse bir dahaki sefere öğrenirsin inşallah,beklemenin verdiği heyecanın ayrı bir tadı var...

Ben devlet hastanesine gidiyorum canım. Önümüzdeki hafta 3.kontrolüm olacak. İlk gittiğimde direk ultrasonu çevirdi "bak annesi bu senin kesen,bu da minik bebişin"dedi. Çok güzel bir şekilde durumunu anlattı ve her sorduğum soruya cevap verdi. Bende hastaneden çok gittiğin doktorla alâkalı bir durum. Benim gittiğim hastanede de var o şekilde ilgisiz ve işimi yapayım paramı alayım mantığında doktorlar. Ben gitmeden önce baya araştırmıştım. Bu arada cinsiyet olayı duruma göre değişiyor. Devletteki ultrasonlar özellerdeki kadar net olmadığı için erken söyleyemeyebiliyorlar. İlk oğlumda özele gitmiştim 12 haftamda söylemişti,2.oğlumda devlete gittim nerdeyse 20.haftaya kadar net bişey söylememişti.

Canım devlete gidiyorum doktorum çok ilgili sağolsun usg de gösterdi kalp atışını çıktı vermiyor makine fotoğrafını çek dedi. Bazen düşüncesiz olabiliyorlar sen teklif et canım görebilir miyim diye. Cinsiyeti söylemelerini ben de beklemiyorum çünkü aileler aldırdıkları için cinsiyet söylemiyorlar devlette
doktorum devletten beklenmeyecek kadar ilgili yaklaştı aslında ama bu konuda eksikti. sorucam bir daha gidince sagplun kızlar
Teşekkür ederim cnm. Yaticam 24. Haftaya kadar cok hafif yürüyüş ve hafif isler disinda hersey yasak. Genelde yatarak geçecek. 24 ten sonra rahatlaniyomus.
sonraaında yaşam sınırını aşmıs olacak inşallah rahatlayacaksın. geçmii olsun canım tekrardan
Kizlaaaaaarrrr ben geldimmmmm. Kızımmm oluyorrrrr Rabbime sukurler olsunnnnn 🤲🤲🤲 bugun ayaklarim yere basmiyor. Doktora aaa bunun pipisi yok demişim 😂 okadar alıştımki o pipiyi görmeye😂 kendi gozumle gorene kadar inanamadım. Benim kız bide tepetaklak duruyo 😃 Doktora sizi çok seviyorum demişim 🙈 bi ara kalkıp öpeceydim o ara eşimle göz göze geldik geri yattım😂 doktorun yanindaki kız abi bunu tut eve kadar diyo 😂😂😂 sevincten kafa gitti anlayacaginiz😍 Rabbim hepinizin gönlundekini nasip eylesi insaAllah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲♥️♥️♥️♥️♥️♥️
@MaviAy
mesajın mutlulıgu bize yansıdı valla 🥰 çok sevindim canım
Canım cinsiyeti ben daha hiç sormadım bilmiyorum ama ultrasonu çeviriyor doktorum.
Bazı hastanelerde yapmıyorlar malesef.
Bence söylersen gösterebilir.
pazartesi gidicem sorayım canım teşekkür ederim

doktorum devletten beklenmeyecek kadar ilgili yaklaştı aslında ama bu konuda eksikti. sorucam bir daha gidince sagplun kızlar

sonraaında yaşam sınırını aşmıs olacak inşallah rahatlayacaksın. geçmii olsun canım tekrardan

mesajın mutlulıgu bize yansıdı valla 🥰 çok sevindim canım

pazartesi gidicem sorayım canım teşekkür ederim
İnsallah cnm sagolasinsagolasi

Folik bitiyo zaten simdi demir d3 veriyolar brnim dr bunlara ek olarak OMEGA 3 te iceren bi multivitamin verdi. Multivitamin in icinde folik asitte oluyo zateb

Folik bitiyo zaten simdi demir d3 veriyolar brnim dr bunlara ek olarak OMEGA 3 te iceren bi multivitamin verdi. Multivitamin in icinde folik asitte oluyo zateb
Valla omega-3 de dedim vermedi hatta akintim cok dedim lafımı kesti simdi birde onun ilacini kullanma dedi bisey diyemedim😏

Valla omega-3 de dedim vermedi hatta akintim cok dedim lafımı kesti simdi birde onun ilacini kullanma dedi bisey diyemedim😏
Onceki gebeligimde bana da vermediler ne ozeldeki ne devlette ki. Su anki dr um kotu hikayem oldugu icin tum tedbirleri alarak ilerliyor. Verdigi multivitamin regenesis max

Back