• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de izledim o çocuğun videolarını. İzledikçe ağladım içim dışıma çıktı😭 Nasıl bir çaresizlik o hayvancağızların yaşadığı😭 Çoğu hayvanın türü ve yaşam alanı yok olmuş😭 İnsanlar perperişan😭 Kundakçıların allah bin belasını versin!!!
Ben izleyemiyorum cok kotu oluyorum dayanamiyorum, benim kuzenler tatile gitti sanslarina denk gelmis yangin, otelleri bosaltilmis, her yer dumanmis, ağlayıp duruyorlar, rabbim yardımcıları olsun hepsinin ins, benim aklım almıyor hadi engel olunmuyor yapanlara ama nasil sondurulemez kac gündür ya😥

Maşallah olsun burda her yaştan anlattığımız oldu hep can cana dertlestigimiz yaş takıntı olmadan mantik ve aklı başında konustun mu herkesle anlaşirim 😍 aynen kesede belli olurdu nasip artık.
Zaten yaş takıntım falan yok canım , ilk tanıştığım insanlar küçük çaplı kriz geçiriyor çünkü en fazla 19-20 gösteriyormuşum 😄☺️🧿😜 sağlıklı olsun da tek tek gelsin bence, öteki bebeğindeki sorunun kaynağı neymiş, araştırıldı mı ?

Ben oğluşum diyemiyorum ya dilim gitmiyor 😂 iki kız yeğen ve bi kızımdan sonra oğlum deyince sanki ağzıma yakışmıyor 😂😂bunun üzerine biraz alıştırma yapayım bari 😂😂
Ben de öyleyim canım yaa kızım demeye alışmışım, oğlum demek çok tuhaf duruyor , hatta pipisini ekranda görmeme rağmen ya yanlış gördüyse diye şüpheye kapılıyorum 😄😄 erken belli oldu ya cinsiyet ondan sanırım, kızımda da 12.haftada öğrenmiştim gerçi aynı doktorumla, emin olmadan da söylemez biliyorum ama işte henüz alışamadım, hatta kızım kadar sever miyim diyorum bu da çok saçma bir düşünce ama erkek çocukları genelde yaramaz ya 😄😄☺️

Kızlar bana dün doktor vitamin başlayalım dedi GYNO-TARDYFERON’un ve d-3 vit dama verdi kulanan var mi bunlardan yan etkisi falan oluyor mu? Bir de tiroit ilacina devam et dedi değerim 2.77 idi ilac iciyorum demistim.yalniz demir ilacinin icinde demir-folik asit yaziyor o yuzden doktora sormadim kendi folik asitimi kestim bilemedim herhalde devam et derdi ona diye
Bence bütün bu sorularını doktora sor canım, bizden daha iyi bilir sonuçta 😉 ve kendi başına da iş yapma, kafana takılan en ufak şüpheyi dahi doktora sor 👍🏻 Tiroid konusu da çok önemli, gebelik boyunca tsh değeri belli bir aralıkta olmalı, doktor büyük ihtimal aynı dozda devam et der ya da tekrar kan tahlili ister, son tsh değerine göre ilacın için doz ayarlaması yapar. Gebelikte farkında olunmadan tsh yükselirse düşük, bebekte zeka geriliği vs yapar, ciddi bir durum hafife alma tatlım. 👍🏻😉😘

maşallah canım benim de ilk gebeliğimde 11. haftada öğrenmiştim kız demişti doktor kızım oldu tahmini tuttu... sizin cinsiyet nedir sizin birde ilk çocuk mu merak ettim... 🙈😂
Erkek canım ikinci çocuğum birde kızım var 4 yaşına yakın 😍🥰🥰

Bence bütün bu sorularını doktora sor canım, bizden daha iyi bilir sonuçta 😉 ve kendi başına da iş yapma, kafana takılan en ufak şüpheyi dahi doktora sor 👍🏻 Tiroid konusu da çok önemli, gebelik boyunca tsh değeri belli bir aralıkta olmalı, doktor büyük ihtimal aynı dozda devam et der ya da tekrar kan tahlili ister, son tsh değerine göre ilacın için doz ayarlaması yapar. Gebelikte farkında olunmadan tsh yükselirse düşük, bebekte zeka geriliği vs yapar, ciddi bir durum hafife alma tatlım. 👍🏻😉😘
Heyecan yapinca unuttum hep haftaya gidip aradan dalıp sorcam😅 benim ablamda tsh 8lere cıkmış hemen başladılar 3ten de asagiya hic inmedi benimde ilk haftalarda 2.5 altindaydi 2.77 olunca doktor gun aşırı vermisti hergun icmiyorum zaten bi bildigi vardır ense kalinligini bile olcmus ben farkinda degilim bebisimi izlerken4😅

Kızlar bana dün doktor vitamin başlayalım dedi GYNO-TARDYFERON’un ve d-3 vit dama verdi kulanan var mi bunlardan yan etkisi falan oluyor mu? Bir de tiroit ilacina devam et dedi değerim 2.77 idi ilac iciyorum demistim.yalniz demir ilacinin icinde demir-folik asit yaziyor o yuzden doktora sormadim kendi folik asitimi kestim bilemedim herhalde devam et derdi ona diye
Gyno dediğin fitil demi? Ben kullandım başı gyno idi sonunu hatırlamıyorum muhtemelen odur herhangi bi etkisi yok hamilelikte rahatlıkla kullanılabilecek bi ilaç o. Kızımda da kullandım onu ben folik asiti 3 aydan sonra kesip diğer vitaminlere devam ediyoruz normalde doktora gidene kadar kesebilirsin folik asiti gittiğinde sorarsın onu da ☺️

Ben de öyleyim canım yaa kızım demeye alışmışım, oğlum demek çok tuhaf duruyor , hatta pipisini ekranda görmeme rağmen ya yanlış gördüyse diye şüpheye kapılıyorum 😄😄 erken belli oldu ya cinsiyet ondan sanırım, kızımda da 12.haftada öğrenmiştim gerçi aynı doktorumla, emin olmadan da söylemez biliyorum ama işte henüz alışamadım, hatta kızım kadar sever miyim diyorum bu da çok saçma bir düşünce ama erkek çocukları genelde yaramaz ya 😄😄☺️
Ay aynı psikolojideyiz bende tek ben böyleyim sanıyordum 🙈 bende pipisini gördüm ama hala aklımın kenarında ya emin miyiz acaba sorusu var 😂 valla ben erkeği bilmiyorum ama kimse çocuğuna yaramaz demeden önce benim kızı bi görsün 😂 doktora giderken götürdüm doktorun masasının üstünde ellemediği oynamadığı şey kalmıyor hızını alamayıp doktorun yakasında ki kalemi Falan çekip alıyor özel derse gönderdim bu sene öğretmeni İngilizce şarkı öğretmek için şarkı dinletmiş müziği kapatır mısın başım ağrıyor demiş 😂 neler neler yapıyor daha benim bünye çok alışık yaramazlara o yüzden 😂😂

ay maşallah hayırlısı olsun çok sevindim 😍🥰🥰 iki gebeliğin arasında farklar var mıydı ? belirti olarak... Bazı kişiler belirtilere pek inanmayın diyor ama cinsiyeti öğrenene kadar insan merak ediyor .. 😍🥰🥰
Tabiki vardı kızımda çok sivilcelendim, bulantı kusmam oldu 4. Aya kadar, erik aş eriyordum onda kış ayında erik buldurup yemiştim.
bunda kusmam hiç olmadı hafif bulantılarım bir iki şeyden tiksinmem oldu, sivilcelenmedim cildim kurudu. 10. Haftadan sonra pıtır pıtır seyirmeler hareketlenmeler başladı. Birde sürekli canım tatlı istiyor ikisi arasında çok büyük farklar yaşadım yani. 🤗🤗

Bence bunlar herkesin kendine göre belirtiler oglumda kız olan bütün belirtiler vardi ve erkekti şimdi tam tersi şeyler var ve kiz dedi doktorum değişmezse yani bidaha hamile kalmadan standarti cok anlayamiyoruz bence 😂
Sanırım öyle etrafımdaki herkes kız olur ekşi yiyorsan dedi 🤣🤣 ama annem de bana hamileyken tam tersi olmuş erkek erkek demişler aşer wlweinden belirtilerinden ama kız olmuş 🤣🤣

Kizlaaaaaarrrr ben geldimmmmm. Kızımmm oluyorrrrr Rabbime sukurler olsunnnnn 🤲🤲🤲 bugun ayaklarim yere basmiyor. Doktora aaa bunun pipisi yok demişim 😂 okadar alıştımki o pipiyi görmeye😂 kendi gozumle gorene kadar inanamadım. Benim kız bide tepetaklak duruyo 😃 Doktora sizi çok seviyorum demişim 🙈 bi ara kalkıp öpeceydim o ara eşimle göz göze geldik geri yattım😂 doktorun yanindaki kız abi bunu tut eve kadar diyo 😂😂😂 sevincten kafa gitti anlayacaginiz😍 Rabbim hepinizin gönlundekini nasip eylesi insaAllah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲♥️♥️♥️♥️♥️♥️
@MaviAy
Ayy gözün aydın canım benim, gönlünün muradı oldu şükür, sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün kızın🥰🙏🏻 Teker teker geliyor haberler çok şükür, haftaya da pazartesi ben de gideceğim, inşallah görünür 🤩

Back