- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Anladım canımOnceki gebeligimde bana da vermediler ne ozeldeki ne devlette ki. Su anki dr um kotu hikayem oldugu icin tum tedbirleri alarak ilerliyor. Verdigi multivitamin regenesis max
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canımOnceki gebeligimde bana da vermediler ne ozeldeki ne devlette ki. Su anki dr um kotu hikayem oldugu icin tum tedbirleri alarak ilerliyor. Verdigi multivitamin regenesis max
Çok teşekkür ederim canımOyyy küçücük şeyler ya Allah’a emanet olsunlar hepsi , hayırlı olsun annesi![]()
Ben izleyemiyorum cok kotu oluyorum dayanamiyorum, benim kuzenler tatile gitti sanslarina denk gelmis yangin, otelleri bosaltilmis, her yer dumanmis, ağlayıp duruyorlar, rabbim yardımcıları olsun hepsinin ins, benim aklım almıyor hadi engel olunmuyor yapanlara ama nasil sondurulemez kac gündür yaBen de izledim o çocuğun videolarını. İzledikçe ağladım içim dışıma çıktıNasıl bir çaresizlik o hayvancağızların yaşadığı
Çoğu hayvanın türü ve yaşam alanı yok olmuş
İnsanlar perperişan
Kundakçıların allah bin belasını versin!!!
Zaten yaş takıntım falan yok canım , ilk tanıştığım insanlar küçük çaplı kriz geçiriyor çünkü en fazla 19-20 gösteriyormuşumMaşallah olsun burda her yaştan anlattığımız oldu hep can cana dertlestigimiz yaş takıntı olmadan mantik ve aklı başında konustun mu herkesle anlaşirimaynen kesede belli olurdu nasip artık.
Ben de öyleyim canım yaa kızım demeye alışmışım, oğlum demek çok tuhaf duruyor , hatta pipisini ekranda görmeme rağmen ya yanlış gördüyse diye şüpheye kapılıyorumBen oğluşum diyemiyorum ya dilim gitmiyoriki kız yeğen ve bi kızımdan sonra oğlum deyince sanki ağzıma yakışmıyor
bunun üzerine biraz alıştırma yapayım bari
![]()
Aaa evet canım hatırladım, tüp bebekle olmuştu sanki , hiç girmiyor bir şey mi oldu acabaKızlar bi tane üçüzumuz vardı kimindi hatirlamadim yazmadi sanki ne zamandır
Bence bütün bu sorularını doktora sor canım, bizden daha iyi bilir sonuçtaKızlar bana dün doktor vitamin başlayalım dedi GYNO-TARDYFERON’un ve d-3 vit dama verdi kulanan var mi bunlardan yan etkisi falan oluyor mu? Bir de tiroit ilacina devam et dedi değerim 2.77 idi ilac iciyorum demistim.yalniz demir ilacinin icinde demir-folik asit yaziyor o yuzden doktora sormadim kendi folik asitimi kestim bilemedim herhalde devam et derdi ona diye
Erkek canım ikinci çocuğum birde kızım var 4 yaşına yakınmaşallah canım benim de ilk gebeliğimde 11. haftada öğrenmiştim kız demişti doktor kızım oldu tahmini tuttu... sizin cinsiyet nedir sizin birde ilk çocuk mu merak ettim...![]()
Heyecan yapinca unuttum hep haftaya gidip aradan dalıp sorcamBence bütün bu sorularını doktora sor canım, bizden daha iyi bilir sonuçtave kendi başına da iş yapma, kafana takılan en ufak şüpheyi dahi doktora sor
Tiroid konusu da çok önemli, gebelik boyunca tsh değeri belli bir aralıkta olmalı, doktor büyük ihtimal aynı dozda devam et der ya da tekrar kan tahlili ister, son tsh değerine göre ilacın için doz ayarlaması yapar. Gebelikte farkında olunmadan tsh yükselirse düşük, bebekte zeka geriliği vs yapar, ciddi bir durum hafife alma tatlım.
![]()
Gyno dediğin fitil demi? Ben kullandım başı gyno idi sonunu hatırlamıyorum muhtemelen odur herhangi bi etkisi yok hamilelikte rahatlıkla kullanılabilecek bi ilaç o. Kızımda da kullandım onu ben folik asiti 3 aydan sonra kesip diğer vitaminlere devam ediyoruz normalde doktora gidene kadar kesebilirsin folik asiti gittiğinde sorarsın onu daKızlar bana dün doktor vitamin başlayalım dedi GYNO-TARDYFERON’un ve d-3 vit dama verdi kulanan var mi bunlardan yan etkisi falan oluyor mu? Bir de tiroit ilacina devam et dedi değerim 2.77 idi ilac iciyorum demistim.yalniz demir ilacinin icinde demir-folik asit yaziyor o yuzden doktora sormadim kendi folik asitimi kestim bilemedim herhalde devam et derdi ona diye
ay maşallah hayırlısı olsun çok sevindimErkek canım ikinci çocuğum birde kızım var 4 yaşına yakın![]()
Ay aynı psikolojideyiz bende tek ben böyleyim sanıyordumBen de öyleyim canım yaa kızım demeye alışmışım, oğlum demek çok tuhaf duruyor , hatta pipisini ekranda görmeme rağmen ya yanlış gördüyse diye şüpheye kapılıyorumerken belli oldu ya cinsiyet ondan sanırım, kızımda da 12.haftada öğrenmiştim gerçi aynı doktorumla, emin olmadan da söylemez biliyorum ama işte henüz alışamadım, hatta kızım kadar sever miyim diyorum bu da çok saçma bir düşünce ama erkek çocukları genelde yaramaz ya
![]()
Tabiki vardı kızımda çok sivilcelendim, bulantı kusmam oldu 4. Aya kadar, erik aş eriyordum onda kış ayında erik buldurup yemiştim.ay maşallah hayırlısı olsun çok sevindimiki gebeliğin arasında farklar var mıydı ? belirti olarak... Bazı kişiler belirtilere pek inanmayın diyor ama cinsiyeti öğrenene kadar insan merak ediyor ..
![]()
Sanırım öyle etrafımdaki herkes kız olur ekşi yiyorsan dediBence bunlar herkesin kendine göre belirtiler oglumda kız olan bütün belirtiler vardi ve erkekti şimdi tam tersi şeyler var ve kiz dedi doktorum değişmezse yani bidaha hamile kalmadan standarti cok anlayamiyoruz bence![]()
Ayy gözün aydın canım benim, gönlünün muradı oldu şükür, sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün kızınKizlaaaaaarrrr ben geldimmmmm. Kızımmm oluyorrrrr Rabbime sukurler olsunnnnnbugun ayaklarim yere basmiyor. Doktora aaa bunun pipisi yok demişim
okadar alıştımki o pipiyi görmeye
kendi gozumle gorene kadar inanamadım. Benim kız bide tepetaklak duruyo
Doktora sizi çok seviyorum demişim
bi ara kalkıp öpeceydim o ara eşimle göz göze geldik geri yattım
doktorun yanindaki kız abi bunu tut eve kadar diyo
sevincten kafa gitti anlayacaginiz
Rabbim hepinizin gönlundekini nasip eylesi insaAllah
@MaviAy
Pazartesi ben de 11+5 olacağım inşallah, randevum var ense kalınlığı için, heyecan yaptım şimdi, cinsiyet söyler mi kiBenimkinin cinsiyeti 11+5’te belli oldu canım, pipisine kadar gördük minik olmasına rağmen öyle söyleyeyim![]()