• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayırlı uğurlu olsun sağ Salim zamanında kucağına versin Rabbim inşallah. Darısı bizim başımıza 😍Bugün mü belli oldu annesi , doktor kesin mi yorum yaptı , kimi doktor söylemiyormuş dedikleri için bi heveslenmeyeyim diyorum ama 12+2 de belli olur mu acaba ? Yada 13+0 da
Benimkinin cinsiyeti 11+5’te belli oldu canım, pipisine kadar gördük minik olmasına rağmen öyle söyleyeyim😄☺️🧿💙

Kızlar 13+0mis bebis hareket ediyordu masallah kıpır kıpırdı 😅 muhtemel kız dedi bana cin ve rus takvimi tuttu ramzi tutmadı bende erkek hissediodum şaşırdım 🤣 hersey yolunda dedi ense kalınlığı falan bakmadi kan verdim ikili test icin 3 hafta sonrada cikar dedi özele gitsem daha mi hızlı sonuc cikar ki🙄
Hayırlı olsun canım gözün aydın 😄🤗🧿 bak korkuların boşaymış 😉 ben özelde 2’li testi randevum olduğu gün verdim ve sonuç 1 gün sonra çıktı , bilgin olsun 👍🏻

Kizlaaaaaarrrr ben geldimmmmm. Kızımmm oluyorrrrr Rabbime sukurler olsunnnnn 🤲🤲🤲 bugun ayaklarim yere basmiyor. Doktora aaa bunun pipisi yok demişim 😂 okadar alıştımki o pipiyi görmeye😂 kendi gozumle gorene kadar inanamadım. Benim kız bide tepetaklak duruyo 😃 Doktora sizi çok seviyorum demişim 🙈 bi ara kalkıp öpeceydim o ara eşimle göz göze geldik geri yattım😂 doktorun yanindaki kız abi bunu tut eve kadar diyo 😂😂😂 sevincten kafa gitti anlayacaginiz😍 Rabbim hepinizin gönlundekini nasip eylesi insaAllah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲♥️♥️♥️♥️♥️♥️
M Maviayyy

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım gözün aydın 😄🤗🧿 bak korkuların boşaymış 😉 ben özelde 2’li testi randevum olduğu gün verdim ve sonuç 1 gün sonra çıktı , bilgin olsun 👍🏻
Canim bende ozeldeyim bugun verdim bir hafta sonra aricaz dedi. Ense kalinligi falan diger hepsi normal cikti sukurler olsun. Ben kilo vermisim ama bebisim kocaman olmus masaAllah 😍

Kizlaaaaaarrrr ben geldimmmmm. Kızımmm oluyorrrrr Rabbime sukurler olsunnnnn 🤲🤲🤲 bugun ayaklarim yere basmiyor. Doktora aaa bunun pipisi yok demişim 😂 okadar alıştımki o pipiyi görmeye😂 kendi gozumle gorene kadar inanamadım. Benim kız bide tepetaklak duruyo 😃 Doktora sizi çok seviyorum demişim 🙈 bi ara kalkıp öpeceydim o ara eşimle göz göze geldik geri yattım😂 doktorun yanindaki kız abi bunu tut eve kadar diyo 😂😂😂 sevincten kafa gitti anlayacaginiz😍 Rabbim hepinizin gönlundekini nasip eylesi insaAllah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

M Maviayyy
Ay ne güzel bir mutluluk. Anladığım kadarıyla 2 oğlunuz var benim gibi. Rabbim inşallah Hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat da bana nasip eder. Gözünüz aydın buarada. 😊🌹

Ay ne güzel bir mutluluk. Anladığım kadarıyla 2 oğlunuz var benim gibi. Rabbim inşallah Hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat da bana nasip eder. Gözünüz aydın buarada. 😊🌹
Evet canim iki paşam var.Aminnnn İnsaAllah en kisa zamanda sende ogren kizin olacagini. Ayni haftalardayiz 😍

M Maviayyy
Yaaa ne güzel hepimizin gönlünde yatan bir bir oluyorrrr çok şükür canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına Almayıda nasip Etsin inşallahhh sağlıcakla gelsin prenses 🙏🥰🥰🥰

M Maviayyy
Ya canim benim nasil sevindim senin adina 🤗cok şükür bir prenses geliyor annesi 💗💗💗 rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin.Masallah masallah diyorum kucuk prensese 🥰👼🏻
Insllah bende sağlıkla bir oğluş haberi alirim burda senin gibi sevincimi paylasirim🤲🤲💙

Canim bende ozeldeyim bugun verdim bir hafta sonra aricaz dedi. Ense kalinligi falan diger hepsi normal cikti sukurler olsun. Ben kilo vermisim ama bebisim kocaman olmus masaAllah 😍
İşte bu süper bir haber 🥰 senin adına sevindim canım 👍🏻🙏
Aaaaa bir de prenses geliyormuş 💃🎀🎏 , harika 😊 oğlun vardı galiba 😉

Ya canim benim nasil sevindim senin adina 🤗cok şükür bir prenses geliyor annesi 💗💗💗 rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin.Masallah masallah diyorum kucuk prensese 🥰👼🏻
Insllah bende sağlıkla bir oğluş haberi alirim burda senin gibi sevincimi paylasirim🤲🤲💙
Senin de inşallah bir oğluş gelir canım, çok istiyorsun 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙

Cok sukur bin sükür 🤲🤲🤲
Aminnnnn insaAllah canim inaniyorum seninde bir oglusun olacak😍 haftamiz ayni kontrolun nezaman heyecanla bekliyorum ♥️♥️♥️♥️

Yaaa ne güzel hepimizin gönlünde yatan bir bir oluyorrrr çok şükür canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına Almayıda nasip Etsin inşallahhh sağlıcakla gelsin prenses 🙏🥰🥰🥰
Aminnnnnnn insaAllah canımm hepimize insaAllah 🤲♥️♥️♥️

Back