• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok sukur bin sükür 🤲🤲🤲
Aminnnnn insaAllah canim inaniyorum seninde bir oglusun olacak😍 haftamiz ayni kontrolun nezaman heyecanla bekliyorum ♥️♥️♥️♥️
Amin amin cnm benim💙💙
Cumartesi günü canim ben ve kizlarim heycanla🤗 bekliyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz🤲

Maşallah canım çok sevindim gözün aydın sende öğrendin cinsiyeti darısı başımıza 🥰 baş agrin için ne söyledi
Canim cok sağol.ya ben bebisin hareketleri gorunce bi heyecanlandim soracagim birsuru soruyu sormadan çıktım 😏 bi ara bas agri halsizlik var cok dedim kullandgim ilaclari sorunca d vit ve demir ilaci yazdi ,tiroite de devam et dedi.akintimi soyledim simdi onun ilacini da kullanma dedi

Ayy masallah cnm saglikla gelsin prensesin 🥰
Bende devlete yaptiracagam cnm ikili testi ne zaman cikar bilmiyorum sonuc
Sagol canim amin ins🙏benim ense kalinligina bakmis ben farkinda degilim 1,4 mm cıkmış bakalim kanlarda iyi çıkar ins bana 3 hafta dediler ama sanmam e nabiza dusuyormus oradan takip edicem

Kızlar 13+0mis bebis hareket ediyordu masallah kıpır kıpırdı 😅 muhtemel kız dedi bana cin ve rus takvimi tuttu ramzi tutmadı bende erkek hissediodum şaşırdım 🤣 hersey yolunda dedi ense kalınlığı falan bakmadi kan verdim ikili test icin 3 hafta sonrada cikar dedi özele gitsem daha mi hızlı sonuc cikar ki🙄
Senin ilk cocugun mu canim tebrik ederim rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin 🤗

Canim cok sağol.ya ben bebisin hareketleri gorunce bi heyecanlandim soracagim birsuru soruyu sormadan çıktım 😏 bi ara bas agri halsizlik var cok dedim kullandgim ilaclari sorunca d vit ve demir ilaci yazdi ,tiroite de devam et dedi.akintimi soyledim simdi onun ilacini da kullanma dedi
Ahahaa 😁bende öyle rapor yazdiracaktim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum on günde bir bir kutu yazıyorlar raporla daha fazla alabiliyorsun dediler bebeğin heyecanindan unuttum çıktım eve geldim eşime kızıyorum niye hatirlatmadin raporu diye😁😁

Ahahaa 😁bende öyle rapor yazdiracaktim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum on günde bir bir kutu yazıyorlar raporla daha fazla alabiliyorsun dediler bebeğin heyecanindan unuttum çıktım eve geldim eşime kızıyorum niye hatirlatmadin raporu diye😁😁
Ya benim hastanede covid aşısını sormadigim aklima geldi en onemlisi oydu benim icin eşim iceri girerkende hatirlatti halbuki onu bile unutmusum sonra indim ama doktor gitmisti bi ara gidip aradan dalip sorucam😅

Cinsiyeti belli olan kız ve erkek bebiş anneleri hepinizi çok çook tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize. Belirtileriniz neydi acaba çok merak ediyorum bizim cinsiyeti belli değil henüz. Bendeki belirtiler
Yüzüm sivilcelendi
Salçalı yemek canim istiyor
Tatlı kahve çikolata kolonyadan tiksindim
Bulantim ve kusmam olmadı
Koku hassasiyetim fazlalaştı😬

kızlar aranızda devlete giden ya da bilgisi olan var mı devlet hakkında. ailemin yanındayım burda özel seçenwgi pek yok o yuzdem devlete gidiyorum burdayken. cinsiyeti kaç haftadan önce söyleyemiyorlar ve ultrasonu bana cevirmedi doktor sizlerde de öyle mi istesem gösterir mi acaba
Canım cinsiyeti ben daha hiç sormadım bilmiyorum ama ultrasonu çeviriyor doktorum.
Bazı hastanelerde yapmıyorlar malesef.
Bence söylersen gösterebilir.

Cnm bende kan sulandırıcı kullaniyorum kalp atisini duymaya gittigimde çıkardım raporu cok iyi oluyor en fazla 8 kutu veriyorlar

11. haftasına gelen arkadaşım göbüşler ne durumda büyüdü mü ya benim baya göbeğim çıktı zaten kilo almıştım hamile kalmadan önce kendi göbeğim mi gaz mı bilemiyorum :) :KK70: sizde durumlar nedir?
Ben hamile kalmadan önceye göre sadece 1kilo aldım ama göbek çıkık ya kilo haricinde bence gazdan dolayı öyle ya senin se öyle olabilir bence canım.

Amin amin cnm benim💙💙
Cumartesi günü canim ben ve kizlarim heycanla🤗 bekliyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz🤲
Geleceksin canim benim. Bende ogluslarimla gidiyorum kontrole hep. Cok heycanlilardi bugun sorma😍

Geleceksin canim benim. Bende ogluslarimla gidiyorum kontrole hep. Cok heycanlilardi bugun sorma😍
Inşallah rabbimin izniyle canim💙
minik kalblerini severim onlarin 🥰kiz kardeşleri geliyor tabi heycanlanirlar😊💗

Cinsiyeti belli olan kız ve erkek bebiş anneleri hepinizi çok çook tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize. Belirtileriniz neydi acaba çok merak ediyorum bizim cinsiyeti belli değil henüz. Bendeki belirtiler
Yüzüm sivilcelendi
Salçalı yemek canim istiyor
Tatlı kahve çikolata kolonyadan tiksindim
Bulantim ve kusmam olmadı
Koku hassasiyetim fazlalaştı😬
Valla ben hep ekşi yedim tatlıdan tiksindim. Yüzüm sivilcelenmedi ama biraz yağlandı.
kahveyi çok severdim ondan tiksindim bi de. Sonuç erkek dedi dr 😂
Ama ben bu belirtilere pek inanmıyorum 🤣🤣🤣

bir de ne bulantı ne kusma oldu sadece biraz koku hassasiyetim vardı ve hala var 🤣🤣

Back