• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bende bir açlıkla uyanıyorum. küçük parça bir şey yiyorum hemen geçiyor gidip geri yatıyorum. kızımda hamileyken son aylar olmuştu böyle. bunda hemen başladı. standart bir şeklide geçte kalksam 3 gibi uyanıyorum
Aynen öyle beden kendini doğum sonrasına hazırlıyormuş ama bunun için çok erken yaa.

Kızlar 13+0mis bebis hareket ediyordu masallah kıpır kıpırdı 😅 muhtemel kız dedi bana cin ve rus takvimi tuttu ramzi tutmadı bende erkek hissediodum şaşırdım 🤣 hersey yolunda dedi ense kalınlığı falan bakmadi kan verdim ikili test icin 3 hafta sonrada cikar dedi özele gitsem daha mi hızlı sonuc cikar ki🙄
Darısı bizlere inşallah hepimiz iyi sonuçlar alır sağlıkla alırız bebişleri.

Kızlar 13+0mis bebis hareket ediyordu masallah kıpır kıpırdı 😅 muhtemel kız dedi bana cin ve rus takvimi tuttu ramzi tutmadı bende erkek hissediodum şaşırdım 🤣 hersey yolunda dedi ense kalınlığı falan bakmadi kan verdim ikili test icin 3 hafta sonrada cikar dedi özele gitsem daha mi hızlı sonuc cikar ki🙄
Maşallah canım çok sevindim gözün aydın sende öğrendin cinsiyeti darısı başımıza 🥰 baş agrin için ne söyledi

Sağol tatlım ☺️ Yok 4,5 yaşında bir kızım var. Evden çalışıyorum bir de çevirmenim. Bir yandan arada iş alıyorum bir yandan kızımla oyun oynama faslı ilgi alaka..😳 senin ilk mi ? Sen ne durumdasın baş ağrısı mide bulantısı ?
Allah hepsine hayırlı uzuN ömürler versin sağlıkla inşallah canım. Benimde 3. Bebiş nasipse , iki kızım var 10,5 -12,5 yaşında . Uzun zaman sonra tekrar başa sarıyoruz yoğun istek üzerine 😍 mide bulantısı bi kaç kez oldu dahada olmadı çok şükür iştahım çok açık maşallah Hemende kilo almaya başladım her sabah yürüyüş yapmaya başladım doktorumun da izniyle . Baş ağrısı ve alerji ile başım dertte . İkisi de birbirine bağlantılı . Yemek yapmamda yada günlük hayatımda çok bi olumsuzluk yok çok şükür 🙏🏻 büyük kızımda 4,5 aya kadar kustum halsiz yattım serum falan aldım Allah şükür bunda onları yaşamıyorum şimdilik . Diğer kızlarımla bisiklet sürme yüzme yürüyüş vs herşeyi yapıyoruz onların özel ders kurs vs leri var onların peşinde şöförlük yapıyorum İzmir’de yaşıyorum kendi başlarına bırakamıyorum da böyle işte canım benimde .sen nerde yaşıyorsun 🥰

Allah hepsine hayırlı uzuN ömürler versin sağlıkla inşallah canım. Benimde 3. Bebiş nasipse , iki kızım var 10,5 -12,5 yaşında . Uzun zaman sonra tekrar başa sarıyoruz yoğun istek üzerine 😍 mide bulantısı bi kaç kez oldu dahada olmadı çok şükür iştahım çok açık maşallah Hemende kilo almaya başladım her sabah yürüyüş yapmaya başladım doktorumun da izniyle . Baş ağrısı ve alerji ile başım dertte . İkisi de birbirine bağlantılı . Yemek yapmamda yada günlük hayatımda çok bi olumsuzluk yok çok şükür 🙏🏻 büyük kızımda 4,5 aya kadar kustum halsiz yattım serum falan aldım Allah şükür bunda onları yaşamıyorum şimdilik . Diğer kızlarımla bisiklet sürme yüzme yürüyüş vs herşeyi yapıyoruz onların özel ders kurs vs leri var onların peşinde şöförlük yapıyorum İzmir’de yaşıyorum kendi başlarına bırakamıyorum da böyle işte canım benimde .sen nerde yaşıyorsun 🥰
Gerçi Ankara’ya geldim dedin şimdi hatırladım 🙈

Kızlar benim 2’li tarama testimin sonucu çıktı, çok şükür doktor bir sorun yok dedi. İnşallah ayrıntılı ultrason da güzel geçer 🙏🤲🏻🧿🥰
Hadi gözün Aydın darısı başımıza hayırlı sonuçlar alırız inşallah , ayrıntılı ultrason ne zaman ? Cinsiyeti görebildi mi peki bi yorum yaptı mı

Merhaba kızlar bayramdan beri giremiyodum bugün bi haberle geleyim dedim. Cinsiyet belli oldu Allah kısmet ederse oğlumuz olacak inşallah 🙏
Hayırlı uğurlu olsun sağ Salim zamanında kucağına versin Rabbim inşallah. Darısı bizim başımıza 😍Bugün mü belli oldu annesi , doktor kesin mi yorum yaptı , kimi doktor söylemiyormuş dedikleri için bi heveslenmeyeyim diyorum ama 12+2 de belli olur mu acaba ? Yada 13+0 da

Lifee22 Lifee22 grcmis olsun canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini 😇 Kaç haftalıktın?
Bende rahim perdesi şüphesi var, kesin olmamakla birlitke. Bir dahaki ay olacak kontolde doktorumla konuşmak istiyorum ben de serklaj konusu. Erken doğuma ve erken düşüğe sebep olabiliyormus. Zaten bir düşüğüm var benim de.

Nasıl geçti? Aynı gün mü eve ciktin? Ve uyusturarak mi yapiyorlar?
Moralini bozma canım benimde varmış doğumdan sonra öğrendim

Hayırlı uğurlu olsun sağ Salim zamanında kucağına versin Rabbim inşallah. Darısı bizim başımıza 😍Bugün mü belli oldu annesi , doktor kesin mi yorum yaptı , kimi doktor söylemiyormuş dedikleri için bi heveslenmeyeyim diyorum ama 12+2 de belli olur mu acaba ? Yada 13+0 da
Merhaba canım amin inşallah darısı hepimizin başına 🙏🙏 Evet bugün öğrendik. Benim drum da 14te tamamlanıyo öncesinde söylemem demişti ama bugün baktı gördüm emin oldum o yüzden söylüyorum yoksa yine söylemezdim dedi 😂 bu arada 12+4 bugün

Merhaba kızlar bayramdan beri giremiyodum bugün bi haberle geleyim dedim. Cinsiyet belli oldu Allah kısmet ederse oğlumuz olacak inşallah 🙏
Masallah paşaya sağlıkla gelsin inşllah darisi bize olsun 🤲🥰

Ayy masallah cnm saglikla gelsin prensesin 🥰
Bende devlete yaptiracagam cnm ikili testi ne zaman cikar bilmiyorum sonuc

Hadi gözün Aydın darısı başımıza hayırlı sonuçlar alırız inşallah , ayrıntılı ultrason ne zaman ? Cinsiyeti görebildi mi peki bi yorum yaptı mı
Teşekkürler 🤗Ayrıntılı 20.haftalarda yapılıyordu diye hatırlıyorum. Cinsiyeti salı günkü kontrolde belli olmuştu, erkek 🥰☺️💙🧿

Ay ay ne güzel iki kızın varmış maşallah onlara 🧿💕🙏 ben Ankara’da yaşıyorum, ama annem Aydın’lı. Bir ayağımız Aydın-Kuşadası’nda ☺️ İnşallah bu da erkek olur o zaman, o duyguyu da tatmış olursun 🤲🏻💙 benim arada başım ağrıyor işte, mide bulantım yok şükür, iştahlıyım ama henüz kg almadım, kontrollü yiyorum genelde . İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Benimki erkekmiş salı günü öğrendim. Nasipse inşallah bir kızım bir oğlum olmuş olacak 💙🧿🙏🤲🏻💕

Back