- Emoji Skoru
- 6.172
- Puanlar
- 158
Benimkinin cinsiyeti 11+5’te belli oldu canım, pipisine kadar gördük minik olmasına rağmen öyle söyleyeyimHayırlı uğurlu olsun sağ Salim zamanında kucağına versin Rabbim inşallah. Darısı bizim başımızaBugün mü belli oldu annesi , doktor kesin mi yorum yaptı , kimi doktor söylemiyormuş dedikleri için bi heveslenmeyeyim diyorum ama 12+2 de belli olur mu acaba ? Yada 13+0 da
Hayırlı olsun canım gözün aydınKızlar 13+0mis bebis hareket ediyordu masallah kıpır kıpırdımuhtemel kız dedi bana cin ve rus takvimi tuttu ramzi tutmadı bende erkek hissediodum şaşırdım hersey yolunda dedi ense kalınlığı falan bakmadi kan verdim ikili test icin 3 hafta sonrada cikar dedi özele gitsem daha mi hızlı sonuc cikar ki
Amin hepimiz için inşallahMaşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Mevlâm.
Amin inşallahMasallah paşaya sağlıkla gelsin inşllah darisi bize olsun
Canim bende ozeldeyim bugun verdim bir hafta sonra aricaz dedi. Ense kalinligi falan diger hepsi normal cikti sukurler olsun. Ben kilo vermisim ama bebisim kocaman olmus masaAllahHayırlı olsun canım gözün aydınbak korkuların boşaymış ben özelde 2’li testi randevum olduğu gün verdim ve sonuç 1 gün sonra çıktı , bilgin olsun
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlaaaaaarrrr ben geldimmmmm. Kızımmm oluyorrrrr Rabbime sukurler olsunnnnnbugun ayaklarim yere basmiyor. Doktora aaa bunun pipisi yok demişim okadar alıştımki o pipiyi görmeye kendi gozumle gorene kadar inanamadım. Benim kız bide tepetaklak duruyo Doktora sizi çok seviyorum demişim bi ara kalkıp öpeceydim o ara eşimle göz göze geldik geri yattım doktorun yanindaki kız abi bunu tut eve kadar diyo sevincten kafa gitti anlayacaginiz Rabbim hepinizin gönlundekini nasip eylesi insaAllah
Aminnn canimmmm Allah razi olsun hepimiz saglikla alalim kucagimiza insaAllahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkürler. Dün doktor cinsiyet için erken dedi. Bende bulantı pek olmadı ama ağzımda sürekli acı tat varMasallah insallah gönlünüzden geçen olur sizinle yakınız bulantiniz var mı hala
Ay ne güzel bir mutluluk. Anladığım kadarıyla 2 oğlunuz var benim gibi. Rabbim inşallah Hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat da bana nasip eder. Gözünüz aydın buarada.Kizlaaaaaarrrr ben geldimmmmm. Kızımmm oluyorrrrr Rabbime sukurler olsunnnnnbugun ayaklarim yere basmiyor. Doktora aaa bunun pipisi yok demişim okadar alıştımki o pipiyi görmeye kendi gozumle gorene kadar inanamadım. Benim kız bide tepetaklak duruyo Doktora sizi çok seviyorum demişim bi ara kalkıp öpeceydim o ara eşimle göz göze geldik geri yattım doktorun yanindaki kız abi bunu tut eve kadar diyo sevincten kafa gitti anlayacaginiz Rabbim hepinizin gönlundekini nasip eylesi insaAllah
M Maviayyy
Evet canim iki paşam var.Aminnnn İnsaAllah en kisa zamanda sende ogren kizin olacagini. Ayni haftalardayizAy ne güzel bir mutluluk. Anladığım kadarıyla 2 oğlunuz var benim gibi. Rabbim inşallah Hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat da bana nasip eder. Gözünüz aydın buarada.
Kanama alanım var ya benim canım 3 haftadır istirahattayim herhangi bi lekelenmem yok ama içerde varmış kanama alanıNeden yatmak zorundasın, bir durum mu var kanama gibi ?
Yaaa ne güzel hepimizin gönlünde yatan bir bir oluyorrrr çok şükür canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına Almayıda nasip Etsin inşallahhh sağlıcakla gelsin prensesKizlaaaaaarrrr ben geldimmmmm. Kızımmm oluyorrrrr Rabbime sukurler olsunnnnnbugun ayaklarim yere basmiyor. Doktora aaa bunun pipisi yok demişim okadar alıştımki o pipiyi görmeye kendi gozumle gorene kadar inanamadım. Benim kız bide tepetaklak duruyo Doktora sizi çok seviyorum demişim bi ara kalkıp öpeceydim o ara eşimle göz göze geldik geri yattım doktorun yanindaki kız abi bunu tut eve kadar diyo sevincten kafa gitti anlayacaginiz Rabbim hepinizin gönlundekini nasip eylesi insaAllah
M Maviayyy
Ya canim benim nasil sevindim senin adinaKizlaaaaaarrrr ben geldimmmmm. Kızımmm oluyorrrrr Rabbime sukurler olsunnnnnbugun ayaklarim yere basmiyor. Doktora aaa bunun pipisi yok demişim okadar alıştımki o pipiyi görmeye kendi gozumle gorene kadar inanamadım. Benim kız bide tepetaklak duruyo Doktora sizi çok seviyorum demişim bi ara kalkıp öpeceydim o ara eşimle göz göze geldik geri yattım doktorun yanindaki kız abi bunu tut eve kadar diyo sevincten kafa gitti anlayacaginiz Rabbim hepinizin gönlundekini nasip eylesi insaAllah
M Maviayyy
İşte bu süper bir haberCanim bende ozeldeyim bugun verdim bir hafta sonra aricaz dedi. Ense kalinligi falan diger hepsi normal cikti sukurler olsun. Ben kilo vermisim ama bebisim kocaman olmus masaAllah
Senin de inşallah bir oğluş gelir canım, çok istiyorsunYa canim benim nasil sevindim senin adinacok şükür bir prenses geliyor annesi rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin.Masallah masallah diyorum kucuk prensese
Insllah bende sağlıkla bir oğluş haberi alirim burda senin gibi sevincimi paylasirim
Ya inşallah kuzum iki kizdan sonra bir değişiklik olmasini isterim tabi rabbim saglikla hayirla nasip etsin insllahSenin de inşallah bir oğluş gelir canım, çok istiyorsun
Evet canim 1 deil 2 tane oglusum varİşte bu süper bir habersenin adına sevindim canım
Aaaaa bir de prenses geliyormuş, harika oğlun vardı galiba
Cok sukur bin sükürYa canim benim nasil sevindim senin adinacok şükür bir prenses geliyor annesi rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin.Masallah masallah diyorum kucuk prensese
Insllah bende sağlıkla bir oğluş haberi alirim burda senin gibi sevincimi paylasirim
Aminnnnnnn insaAllah canımm hepimize insaAllahYaaa ne güzel hepimizin gönlünde yatan bir bir oluyorrrr çok şükür canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına Almayıda nasip Etsin inşallahhh sağlıcakla gelsin prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?