2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimkinin cinsiyeti 11+5’te belli oldu canım, pipisine kadar gördük minik olmasına rağmen öyle söyleyeyim

Hayırlı olsun canım gözün aydın bak korkuların boşaymış ben özelde 2’li testi randevum olduğu gün verdim ve sonuç 1 gün sonra çıktı , bilgin olsun

Kizlaaaaaarrrr ben geldimmmmm. Kızımmm oluyorrrrr Rabbime sukurler olsunnnnn bugun ayaklarim yere basmiyor. Doktora aaa bunun pipisi yok demişim okadar alıştımki o pipiyi görmeye kendi gozumle gorene kadar inanamadım. Benim kız bide tepetaklak duruyo Doktora sizi çok seviyorum demişim bi ara kalkıp öpeceydim o ara eşimle göz göze geldik geri yattım doktorun yanindaki kız abi bunu tut eve kadar diyo sevincten kafa gitti anlayacaginiz Rabbim hepinizin gönlundekini nasip eylesi insaAllah
M Maviayyy

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım gözün aydın bak korkuların boşaymış ben özelde 2’li testi randevum olduğu gün verdim ve sonuç 1 gün sonra çıktı , bilgin olsun
Canim bende ozeldeyim bugun verdim bir hafta sonra aricaz dedi. Ense kalinligi falan diger hepsi normal cikti sukurler olsun. Ben kilo vermisim ama bebisim kocaman olmus masaAllah

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ay ne güzel bir mutluluk. Anladığım kadarıyla 2 oğlunuz var benim gibi. Rabbim inşallah Hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat da bana nasip eder. Gözünüz aydın buarada.

Ay ne güzel bir mutluluk. Anladığım kadarıyla 2 oğlunuz var benim gibi. Rabbim inşallah Hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat da bana nasip eder. Gözünüz aydın buarada.
Evet canim iki paşam var.Aminnnn İnsaAllah en kisa zamanda sende ogren kizin olacagini. Ayni haftalardayiz

Yaaa ne güzel hepimizin gönlünde yatan bir bir oluyorrrr çok şükür canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına Almayıda nasip Etsin inşallahhh sağlıcakla gelsin prenses

Ya canim benim nasil sevindim senin adina cok şükür bir prenses geliyor annesi rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin.Masallah masallah diyorum kucuk prensese
Insllah bende sağlıkla bir oğluş haberi alirim burda senin gibi sevincimi paylasirim

Canim bende ozeldeyim bugun verdim bir hafta sonra aricaz dedi. Ense kalinligi falan diger hepsi normal cikti sukurler olsun. Ben kilo vermisim ama bebisim kocaman olmus masaAllah
İşte bu süper bir haber senin adına sevindim canım
Aaaaa bir de prenses geliyormuş , harika oğlun vardı galiba

Senin de inşallah bir oğluş gelir canım, çok istiyorsun

Cok sukur bin sükür
Aminnnnn insaAllah canim inaniyorum seninde bir oglusun olacak haftamiz ayni kontrolun nezaman heyecanla bekliyorum

Yaaa ne güzel hepimizin gönlünde yatan bir bir oluyorrrr çok şükür canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına Almayıda nasip Etsin inşallahhh sağlıcakla gelsin prenses
Aminnnnnnn insaAllah canımm hepimize insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…