• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar sabah idrar tahlili verdim, biraz akıntım artmisti ve sariya dönüyordu arada rengi, lökosit 22 epitel 15 cikti, doktoruma yazdım ama cvp vermedi daha biraz nete baktım canim sıkıldı, özellikle tecrübeli annelerim sizden yorum bekliyorum, bebeğimi etkiler mi bu durum, cok mu yüksek değerler
benim değerlerimi tam hatırlamıyorum ama ilk gebeliğimde hafta bir idrar yolu için ilaç kullanıyordum çok şükür hiç bi problem olmadı... Hamilelik yapıyormuş idrar yolu enfeksiyonunu hele ki hamileliğimin son zamanları idrarırımı hiç tutamıyordum ilacı içiyordum 1 saat zor tutardım o yüzden işe yaramazdı son zamanlarda için rahat olsun doktoruna gven verdiği ilaçları iç allahın izniyle bebişini sağlıkla kucağına alırsın...

Selam kizlar. Bende ctesi gunu gormeye gidecegim inşaallah. 11+5 olacak belki 2 li testede alir beni. Benim senelerdir yaşadığım alerjik astimim var. Her sene nisanda baslar kasima kadar sürer. Ev tozu ve polen. Suan igne,ilac ve burun spreyimi kullanamiyorum. Burnum bogazim cok kotu. Burnum sürekli tikali kupkuru. Surekli nefes alma bandi takiyorum burnumun sekli degisti. Önereceğiniz biseyler varmi. Normal sprey ve deniz suyu vikis buhar iyi gelmiyor :KK43:
Hamilelik kategorisi B olan ilaçları güvenle kullanabilirsin. Onceair hap ve rinosel burun spreyi verdiler bana haftalardır kullanıyorum. Bir de gaviscon pembe olandan.

11. haftasına gelen arkadaşım göbüşler ne durumda büyüdü mü ya benim baya göbeğim çıktı zaten kilo almıştım hamile kalmadan önce kendi göbeğim mi gaz mı bilemiyorum :) :KK70: sizde durumlar nedir?
Benim çok minik var karnım :KK70: ama bugün 1 yıl önce aldığım pantolonu giydim düğmesi rahat kapandı sıkmadı sanırım o göbüşte şişkinlikten ama yakındır inşallah kızımda 14. haftada çıkmıştı birden yuvarlak olmuştu önde :)

Benim gobegim 1. Aydan beri 5 aylik gibi 😃😃1 kilo vermisim bide o halde ayni hala
Bende ayni kilodayim ama goren nasil zayiflamissin diyor acaba tartilinca yanlismi cikiyorum🤣🤣
ya sorma aynı sorun bendede var göbeğim vardı herkes diyor senin ki hamilelik göbeği normal göbek değil diyolarlar bakalım şuan anlamak kolay değil gibi geliyor belki çok zayıf olsam anlardım...
Aynen cnm zayif olunca daha net cikiyor göbek
Göbekli olunca pek anlamıyorsun 🤭😁

Ooo süper ne şanlısın pastalar börekler önünde seç beğen 😃 gerçi öyle olunca da her gün her gün sıradanlaşmıştır ☺️ Demek kızında 30 kg’yu ondan aldın, seni gidi seni 😃 bir sigara böreği yersin bence, üstüne de tartolet iyi gider 😄
Hahah 😂 kızımda son aylarımda yattım 5 aydan 8 aya kadar ondan çok aldım yemesi içmesi de cabası tabii 🙈😂 valla hamilelik sıkıntısız geçse yatmasam da alsam kilo keşke yatmak çok kötü yapıyor bence yeme içmemi de bu yatmak etkiliyor 🙈

Kanaman olmadığı surece bebege bi zarari olmazmis cnm korkma. Degerlerinde kotu degil. Gebelikte bu degerleri referans degerleri ile kıyaslama daha farkli degerlendiriliyo.
Bende baktım da hamilelikte oluyomuş genelde sanirim, cok şükür kanamam yok. Sağol cnm

benim değerlerimi tam hatırlamıyorum ama ilk gebeliğimde hafta bir idrar yolu için ilaç kullanıyordum çok şükür hiç bi problem olmadı... Hamilelik yapıyormuş idrar yolu enfeksiyonunu hele ki hamileliğimin son zamanları idrarırımı hiç tutamıyordum ilacı içiyordum 1 saat zor tutardım o yüzden işe yaramazdı son zamanlarda için rahat olsun doktoruna gven verdiği ilaçları iç allahın izniyle bebişini sağlıkla kucağına alırsın...
İnş cnm inş cok sagol..

Lifee22 Lifee22 çok geçmiş olaun canım bundan sonraki süreç nasıl olacak yatacak mısın
Teşekkür ederim cnm. Yaticam 24. Haftaya kadar cok hafif yürüyüş ve hafif isler disinda hersey yasak. Genelde yatarak geçecek. 24 ten sonra rahatlaniyomus.

Bende baktım da hamilelikte oluyomuş genelde sanirim, cok şükür kanamam yok. Sağol cnm
Aynen cnm benendede var ordan biliyorum. 2-3 defa uromisin kullandim. Simdi de serklaj olunca son durumu bilmiyorum. 1 ay sonra tekrar tahlil vercem

Teşekkür ederim cnm. Yaticam 24. Haftaya kadar cok hafif yürüyüş ve hafif isler disinda hersey yasak. Genelde yatarak geçecek. 24 ten sonra rahatlaniyomus.
Geçmiş olsun bebegini sağlıkla kucağına alman dileğiyle 💖

Hahah 😂 kızımda son aylarımda yattım 5 aydan 8 aya kadar ondan çok aldım yemesi içmesi de cabası tabii 🙈😂 valla hamilelik sıkıntısız geçse yatmasam da alsam kilo keşke yatmak çok kötü yapıyor bence yeme içmemi de bu yatmak etkiliyor 🙈
Neden yatmak zorundasın, bir durum mu var kanama gibi ?

Çok geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar bayağıdır gelemedim buralara.
Uyku sorunu yaşayan varmı benim gibi saat 11 gibi yatıyorum standart her gün gece 2 de uyanıyorum.Sonra uyku hak getire.Sabahı açıyorum.
Öyle ki dün işe bile gelemedim sabah ezanıyla uyuyunca işte dayanamam diye gelmedim.

Uyku sorunu yaşayan varmı benim gibi saat 11 gibi yatıyorum standart her gün gece 2 de uyanıyorum.Sonra uyku hak getire.Sabahı açıyorum.
Öyle ki dün işe bile gelemedim sabah ezanıyla uyuyunca işte dayanamam diye gelmedim.
Ben de sık sık uyanıyorum ama lavabo için genelde biraz zorluyorum kendimi anca uyuyorum

bende bir açlıkla uyanıyorum. küçük parça bir şey yiyorum hemen geçiyor gidip geri yatıyorum. kızımda hamileyken son aylar olmuştu böyle. bunda hemen başladı. standart bir şeklide geçte kalksam 3 gibi uyanıyorum

Ben canim ben aynisi

Kızlar 13+0mis bebis hareket ediyordu masallah kıpır kıpırdı 😅 muhtemel kız dedi bana cin ve rus takvimi tuttu ramzi tutmadı bende erkek hissediodum şaşırdım 🤣 hersey yolunda dedi ense kalınlığı falan bakmadi kan verdim ikili test icin 3 hafta sonrada cikar dedi özele gitsem daha mi hızlı sonuc cikar ki🙄

Back