Onu kızına diyeceksin işteValla öyle ya. Nerden geldi bu başımıza diyordur
Yok şimdi kuş kıdemli ona da saygı duymak lazım
Oyy daha bayağı varmış ona. Yürütece de bizim evde hiç yer yok ya :/Evet ilk adımın atıldığı 9-12 aylarında kullanilabiliyormuş.
Yürüteç 6 aydan itibaren
Ayak ucu yürümesi yapar diye istemiyorum ben, yoksa çoğu kişi kullanıyorBence öyle görünüyor. Normal yürüteçler sağlığa zararlı falan diyorlarda çoğumuz onlarla büyüdük çok şükür bir şeyimiz yok.
Geri kafalı miyim aceba
Benim ev de bayağı küçük yinede onun için iyi olur diye aldım. İyi kotu dolanıyor güzel oldu.Onu kızına diyeceksin işte
Oyy daha bayağı varmış ona. Yürütece de bizim evde hiç yer yok ya :/
Onu bilemiyorum işte kizimda bir dikkat edeyim bir sıkıntı olmaz inşallahAyak ucu yürümesi yapar diye istemiyorum ben, yoksa çoğu kişi kullanıyor
Her şeyimiz ikilemli. Hep bir şeye karar verip seçim yapmak zorunda kalıyoruzBenim ev de bayağı küçük yinede onun için iyi olur diye aldım. İyi kotu dolanıyor güzel oldu.
Ben oğlum doğduğundan beri aynıyım, bazen saat başı bazen 2 saatte bi uyanıyor oğlum, ve çok geç yatıyor gece uykusuna, dün baya uykusuz kaldı yatırdım, 9 buçukta kalktı yine, en erken 11 de uyuyor, benim paşa emzik alıyor ama o istediğindesabah 6 da artık hüngür hüngür ağladım
sadece bir seferlik kesintisiz 3 saat uyuyayım nolur hamilelik dahil adam gibi 3 saat uyumadım daha
gece 1-2 arası uyuyorum ve saat 6 ya kadar 2 saatte bir kalkıyorum bazen saat başı uyanıyor
en gec 6:30 da tam uyanış
emzik alsa ağzına verirdim sakinleşip tekrar dalardı ama yok, emmek istiyor derken sıkılıp uyanıyo
şu an gözlerim felaket ağrıyor
Bizde ayniyiz.saat başı kalkmasına razıyım artik.simdi uyanıp bi de ağlama başladı. Ne emzik ne de emmek istiyor.gözü kapalı agliyor kucakta.üst dişler mi geliyor anlamadım.sabah 6 da artık hüngür hüngür ağladım
sadece bir seferlik kesintisiz 3 saat uyuyayım nolur hamilelik dahil adam gibi 3 saat uyumadım daha
gece 1-2 arası uyuyorum ve saat 6 ya kadar 2 saatte bir kalkıyorum bazen saat başı uyanıyor
emzik alsa ağzına verirdim sakinleşip tekrar dalardı ama yok, emmek istiyor derken sıkılıp uyanıyo
Yürüteç bizim büyük kızın oyuncağı oldu oğlanı ne zaman içine koysam çocuğu ordaan oraya sürüklüyorBenim ev de bayağı küçük yinede onun için iyi olur diye aldım. İyi kotu dolanıyor güzel oldu.
Bir taşla iki kuş. Surukleye surukleye öğretirYürüteç bizim büyük kızın oyuncağı oldu oğlanı ne zaman içine koysam çocuğu ordaan oraya sürüklüyor
Gerçekten öyle ya. Mesajı şimdi gördüm araya kaynamış gıHer şeyimiz ikilemli. Hep bir şeye karar verip seçim yapmak zorunda kalıyoruz
Aynindan bende de varsabah 6 da artık hüngür hüngür ağladım
İlk birkaç kere öyle bastı sonra dümdüz basıyor artık .Ayak ucu yürümesi yapar diye istemiyorum ben, yoksa çoğu kişi kullanıyor
Bizde öyleyiz, üst dişler geliyor, 3 gündür gunduz de uyumadi ama gece uykusuzluğu çok zorsabah 6 da artık hüngür hüngür ağladım
Labne peynirle karıstırıncada güzel oluyorKizlar biriniz sormuştunuz belki yine soran olur diye yazmak istedim.
Yumurtanın sarısı içine biraz pekmez katıp verdim bugün kızım yedi. Miktarı azalta azalta yumurtaya da alistiririm belki