Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
İnşallah bir an önce tedavi ederler enfeksiyonu serklajı da olur biraz dinlenir evine gelip dönersin rutinine canım dualarım seninle 🥹
Canım benim anladığım serklajı yapmıcaklar ama olsun, enfeksiyonum düşüyor. Kendimi daha enerjik hissediyorum. Çook teşekkür ederim. Sen cinsiyetini fetal dna ile mi öğrendin ultrasonla mı canım? Aynı gün ya doğumumuz merak ettim 😀

Güzel annelerim dün akşam doktorun verdiği idrar yolu giderici toz ilacı kullandım sabah ilk defa ağrım olmadan uyandım. Daha önce hiç geçirmediğim için anlamamışım ben bebek ağrıtıyor sanıyordum. Fakat şimdi o ağrılar yine başladı bir sonraki kontrolüm 20 Haziranda. O zamana dek tekrar gel demedi o zaman bakarız dedi. Ben içim rahat etsin diye doğal bir şeyler daha yapmak istiyorum dut kurusu kaynat iç dediler güvenli mi içen var mı ne kadar dutu kaynatıp içiyorsunuz

Canım benim anladığım serklajı yapmıcaklar ama olsun, enfeksiyonum düşüyor. Kendimi daha enerjik hissediyorum. Çook teşekkür ederim. Sen cinsiyetini fetal dna ile mi öğrendin ultrasonla mı canım? Aynı gün ya doğumumuz merak ettim 😀
Ben fetal dna ikili test falan hiçbirini yaptırmadım dün ultrasonla öğrendim canım inşallah seninki de yakındır 🩵🩷

Aynen canım bir şey olsaydı söylerdi zaten doktorum ama yine de soracağım. 7 mayısta gideceğim doktorum yeni doktorum olacak konuşurum artık ne var ne yok her şeyi. Notlarıma da yazıyorum unutuyorum sonra bebeyi görünce 😂
Bende öyle oluyorum canım ya yazdığımı bile sormayı unutuyorum bazen 😂😂
Rica ederim canım enfeksiyonlarımız geçer inşallah 🙏🏻 hiç abartmıyorsun, benim doktorum da çok ilgisiz küçük yer olduğu için mecbur gidiyorum ama Ankara'da doktor araştırıyorum artık. Doktorun detaylı bilgi vermesi, rahatlatması, yönlendirmesi lazım. Şimdi gittiğin doktor ne dedi canım
İnşallah canım 🙏🏻 şimdi gittiğim hiç korkulacak bişey yok dedi bütün gebelerde oluyor dedi rahatlattı baya, monural bir tane saşe, Piyeloseptyl verdi günde 3 tane 5 gün iç dedi. Gerçekten doktor bulmak çok önemli, aslında bugüne kadar içime siniyordu doktor. Ama beni hiç rahatlatmadı ya sadece kullan dedi.. sen neler kullandın kontrole ne zaman çağırdı seni

Ay ne güzel ya işte gerçek doktor derim 🙏🏻 önemli olan rahatlatması lazım ya iletişim çok önemli 16. Haftayım şimdi tekrar doktor bulma süreci yoruyor gerçekten.. teşekkür ederim canım 🙏🏻
Haklısın ama uzun süre var önümüzde daha ve bu süreçte ağzından laf alınamayan zoraki cevap veren doktorla zor canım değiştir rahatlarsın ♥️

Benimkinin pipide böyle duruyordu😂😂 bu arada depremden korkan istanbullu anneler varsa gelin dertleşelim. Anneme geldim evi daha yeni diye ama çok korkuyorum
Bende çok korkuyorum dünde 4.2oldu evde tektım eşim gece vardiyasindaydi alt komsuya indim geceyide mecbr tek gecirdim hala çok tedirginim.

Ay tersmiş gerçekten ya. Benim kliniğim yenibosna metro ve metrobüs durağının dibinde o yönden şanslıyım ama sanırım bir daha gitmiycem Muhabbet Hoca’yı bi deneyeyim diyorum. Metro+taksi yapacağız mecburen
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canim belki denk geliriz🙂6mayista benim kontrolum

Omni deluxe baby carrier marka ürün kanguru nasıl bilen var mı? Yurt dışından hediye geldi o yüzden bu markayı bilmiyorum burada hiç duymadım.

Eklentiler

• 32524cc4-be5d-4f7c-b121-58b12b70901b.webp
    32524cc4-be5d-4f7c-b121-58b12b70901b.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 30
Ayy kıyamamış hapşurumxa korkarmı ? Birdaha hapşurmam yani cidden korkuyorsa 🥹 bacağım diğerinin üzerindeydi yani tek bağdaş gibi hazırlıksız yakalandım
Hapşırman hapşırmamandan daha iyi ama evet biz ne hissedersek onlarda hissediyormuş. Daha minicikler ama kim kötü davranıyor kim iyi davranıyor biliyormuş ve doğduklarında kötü davranan insanı hatırlıyorlarmis o insan kucağına alınca huysuzlaniyorlarmis

Hapşırman hapşırmamandan daha iyi ama evet biz ne hissedersek onlarda hissediyormuş. Daha minicikler ama kim kötü davranıyor kim iyi davranıyor biliyormuş ve doğduklarında kötü davranan insanı hatırlıyorlarmis o insan kucağına alınca huysuzlaniyorlarmis
Yani babaannesini sevmeyecek benim bebek desene… Kötü kalpli kadın dün beni sinir krizine soktu üzüntümden öldüm geberdim bebekte strese girdi mi üzüldü mü diye.

Yani babaannesini sevmeyecek benim bebek desene… Kötü kalpli kadın dün beni sinir krizine soktu üzüntümden öldüm geberdim bebekte strese girdi mi üzüldü mü diye.
Daha önce de bir düşüncesizliğinden bahsetmiştin. Konu ne bilemiyorum ama hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil,sizin huzurunuzdan da. Elinde olduğu kadar umursama,canını sıktığı ya da sıkıcağı nokta da sen topa girme,eşin girsin. Bebek hisseder derler evet ama eminim o hissettiğinden çok varlığıyla ne kadar mutlu olduğunu hissediyordur ❤️

Daha önce de bir düşüncesizliğinden bahsetmiştin. Konu ne bilemiyorum ama hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil,sizin huzurunuzdan da. Elinde olduğu kadar umursama,canını sıktığı ya da sıkıcağı nokta da sen topa girme,eşin girsin. Bebek hisseder derler evet ama eminim o hissettiğinden çok varlığıyla ne kadar mutlu olduğunu hissediyordur ❤️
Çok haklısın çoooook annem de hep böyle söylüyor ama bazen yapamıyorum. Eşimin de annesinin tarafında olduğunu görünce beynimden vurulmuşa dönüyorum, yoksa hayat bana kötü kalpli/niyetli insanları umursamamayı öğretti ama işte dediğim gibi.

Annesinin balı onu yerim ben gerçekten onun için stresi minimum seviyeye indirmeye çalışıyorum annelik işte 🥹🥹🥹

Kızlar Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı yardım bekliyorumm🙏🏻🙏🏻
Canım anadolu yakası da neredesin bilmiyorum ama ben bağdat caddesinde Burçin Demirel e gidiyorum. Özel muayenehanesine. Yakın arkadaşlarımın hepsi de ona gidiyor bizler memnunuz. Alternatif olarak aklında olsun🙏

Seninde öyle uzun sürdümümü canım ? Aman insan herşeyden korkar oluyor bu hamilelikte cidden
Magnezyum içtim sonra düzeldi
Canım ölçümüm yapıldı 30mm çıktı. Uzuyor doktorlar da artık bu saatten sonra dikiş söz konusu değil iyi ki beklemişiz diyo. Antibiyotik tedavim 7-10 gün sürcekmiş inşallah bitince sağ salim çıkıcam
Maşallah subanallah eve cıktıgındada dinlenmeye devam et canm

Çok haklısın çoooook annem de hep böyle söylüyor ama bazen yapamıyorum. Eşimin de annesinin tarafında olduğunu görünce beynimden vurulmuşa dönüyorum, yoksa hayat bana kötü kalpli/niyetli insanları umursamamayı öğretti ama işte dediğim gibi.

Annesinin balı onu yerim ben gerçekten onun için stresi minimum seviyeye indirmeye çalışıyorum annelik işte 🥹🥹🥹
Bir erkek annesi olucağımı öğrendiğim günden beri bir duam daha var; Allah ne beni oğulcu bir anne ne de oğlumu anneci bir oğlan yapmasın. Aşırılıktan bahsediyorum,sizin yaşadığınız şey muhtemelen. Gün sonunda aynı evin içinde ikiniz kalıyorsunuz ama,eşin bunu fark etmiyor demek ki şimdi ben de ona sinirlendim ;D
Şaka gibi yaa,şu kadarcıklar ama bizi hissediyorlar 🥲

Back
X