Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Bi önceki hamileliğimde bu haftalarda hastanede serum takmışlardı çok bulantılarım vardı. Ama şimdi henüz yok diyorum belki daha erken bilmiyorum canım kıyaslıyor insan ister istemez 😄
Her hamilelik farkli iste canim. Tabiki kiyas yapiliyor istesende istemesende.
Ay yemekten sonra cabucak acikiyor musunuz😁

Her hamilelik farkli iste canim. Tabiki kiyas yapiliyor istesende istemesende.
Ay yemekten sonra cabucak acikiyor musunuz😁
Evet azıcık aç kalamıyorum midem kaynıyo sanki 😄fazla kilo aldım 😞ama ne yapayım kilo şuan sonraki aşama açıkçası sağlıklı olsun yeter ki diyorum kendimi strese sokmak istemiyorum bu yüzden

Benim aşırı halsizliğim var, midem de kötü, kusmuyorum ama bazı şeylerden tiksinmeye başladım. Genel olarak ekmek ve türevlerini canım istiyor. Tuzlu ve ekşi rahatlatıyor bir de. İlk gebeliğimde de böyleydim, şu ilk trimester geçse de rahatlasak.
Kaçıncı hafta sizin

Evet azıcık aç kalamıyorum midem kaynıyo sanki 😄fazla kilo aldım 😞ama ne yapayım kilo şuan sonraki aşama açıkçası sağlıklı olsun yeter ki diyorum kendimi strese sokmak istemiyorum bu yüzden
Olsun canim önemli olan saglikli olmak sagligimizin yerinde olmasi kilo almak onemli degil. Rahat ol canin istedikce birseyler ye.
Evet farklıymış annemde hep öyle der
Insallah saglikla ilerlesin sureclerimiz. Önemli olan bu.

Olsun canim önemli olan saglikli olmak sagligimizin yerinde olmasi kilo almak onemli degil. Rahat ol canin istedikce birseyler ye.

Insallah saglikla ilerlesin sureclerimiz. Önemli olan bu.
İnşallah canım tek dileğim bu benim 🤲🏻♥️önceki hamileliğimde maalesef bebeğimi kucağıma alamadan kaybettim. Şimdi yaş faktörü de var Fetal DNA falan dedi doktor . Kötü birşey çıkmaz bu sefer inşallah korkuyorum bazen 😞

Arkadaşlar aranızda sigara kullanan var mı, ben öğrendiğimden itibaren çok azalttım ama bırakamadım henüz, siz bıraktınız mı yada nasıl yapıyorsunuz içmek istemiyorm ama bazen çok canım istiyor, inşallah tiksinirim en kısa zamanda
Hamileliğimi öğrenene kadar günde 10 tane kesin içerdim, öğrendiğim gün sigaraları attım evden bence bunun tek çözümü direkt ortadan kaldırmak ve kesmek diğer türlü insan yavaş yavaş falan bırakamıyor

Kızlar kalp kese görenler haftasıyla birlikte bana yazabilir mi etiket veya mesaj olarak. Listemize ekleyelim 🥰 ben de parayı uzatmayan kaldı mı diyen dolmuş şoförü gibiyim arada mazur görün 🤣 D destinaa88 E ebayraktar kızlar sizin beklenen doğum tarihlerinizi yazmamışız hadi ekleyelim🙂 S Seherykc benim de bebeğim doğduğunda araları 23 ay olacak. Biraz endise biraz korku bolca mutluluk yaşıyorum. Paylaşırız bu süreç içerisinde kaygılarımızı. Hepsini aşarız hiç merak etme. Ağlaya söyleye büyüteceğiz yeterki sağlıklı olsunlar. Bilgilerini yazsana listeye alalım seni de♥️🥰

İnşallah canım tek dileğim bu benim 🤲🏻♥️önceki hamileliğimde maalesef bebeğimi kucağıma alamadan kaybettim. Şimdi yaş faktörü de var Fetal DNA falan dedi doktor . Kötü birşey çıkmaz bu sefer inşallah korkuyorum bazen 😞
Yaa ayni yerden yaralıyız desene... benimde ilk gebeligim 13 haftalikti kaybettigimde.. nasip degilmis dedik Allahımin bir bildigi vardır.. insallah simdi hamileligimiz sag salim geçer de evlatlarımızı saglikla kucagimiza alırız vakti zamani geldiginde 🙏🥲
Fetal dna bende yaptırmıştım nasip olursa bu bebegime de yaptircaz ondan korkma doktorlar oneriyorlar. Sormasi ayıp ama kac yaşındasın? Artik evlilikler gec oluyor anne baba olma yaslari cok cok ilerledi bence bunu cok fazla kafana takma

Bel ağrısı ahhhh 😒

Yerimden kalktığım an hemen regl olmuşum gibi akıyor şeffaf 😬
Ay gercekten miii. Bu konuda cok yalniz hissediyordum kendimi kimse demedi burda da demek yalniz degilim. Otururken falan bir anda akıyor allah allah diyorum regl olamaz olmasin Allahım nolur hemen solugu wcde aliyorum. Wc gidebilecegim bir yerde degilsem gidene kadar kafamda kirk tane senaryo üretiyorum. Yakinda cildircam ☹
Ben de akıntı yok denecek kadar az, progestan fitil den kaynaklı su gibi akıntı oluyor, bazen idrarımı yaptım sanıyorum.😆
Fitil de akintiyi artirir aslinda normal bende kullaniyorum cidden hep islak camasirim😄 kac tane kullaniyorsun gunde ve ne icin verdi dr

Back
X