2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sen nerdesin yav merak ettim he bir şey mi oldu diye. Demek tatil hmmm taaağtil

Benim bebo alerjik. Hemen her şeyi üç gün kuralıyla verdim. Hatta yoğurda özel muamele yaptık doktor önerisiyle yedi günde azıcıktan başlayıp miktar artırarak bugün bitirdik daha denemeyi. İki gün sonra 7,5 aylık olacak. Peynire de daha yeni geçeceğiz. Sebzeleri püre yapıp veriyorum. Birkaç kez bzzt'ladım sadece. Kıyma vermeyi becerebilirsem kıymalı sebze yemeklerine geçeceğim bu hafta

Aynen iki cocuklu tatil

Ben tavuk suyu ile baslayayim dedim. Cikinca kemikli but alacagim, onu haslayip once tavuk suyu vermeye baslayacagim.

Aynen iki cocuklu tatil

Ben tavuk suyu ile baslayayim dedim. Cikinca kemikli but alacagim, onu haslayip once tavuk suyu vermeye baslayacagim.
Bizsiz tatil işte. Gitmeyecektin. Bak ne güzel oturuyoruz oturduğumuz yerde. İki gün gittik geldik maaile covid olduk biz

Ya tavuklar hormonlu diye hindi suyu versem olur mu dedim doktora. Olur dedi. Hindinin neresini haşlamak gerekir acaba onu sormadım. Göğüs olur mu ki but mu almak lazım. Kemikli yok benim aldığım paketlerde

Merketlerde organik ya da doga dostu uretimli tavuklar satiliyor. Bebegime verir miydim bilmiyorum ama biz bu yaz file marketten bir marka alip yedik ailece bir kac defa.

Hindinin eti serttir. Gogus eti(tavukta da) bebekler icin faydali degildir. Faydali olan kemikli but/kanat/boyun gibi hareket eden bolgelerin etleri.

Organiklere de güvenmiyorum ne kadar organik neresi organik belli değil. Seneler önce haberlere çıkmıştı kurtlu eciş bücüş ürünleri organik diye kakalıyorlarmış. Kime nasıl güveneceksin

Bebeğe suyunu vereceğim zaten çorba içinde ama kendimize yapıyorum hindi etini kendi suyunda pişiriyorum kavurmadan yağ eklemeden. Yumuşacık oluyor

Ben tavuk etini cok kucuk dograyip, lime lime edip veriyordum ilk kizima. Tabi bidiklar simdi ne kadar hazir, ben kac aylikken veriyordum hatirlamiyorum.

Ben hic hindi pisirmedim, ezbere yazdim sert olur diye.

Yazin camis gibi yedim. Simdi cok kilo vermeliyim. Resmen hamilelik kiloma dondum. Bugun oruc tutayim dedim. Yemek yemeyip sadece su-kahve iciyorum. Ama midem yanmaya basladi aclik degil de mide yanmasi yuzunden yemek yemek istemiyorum.

Çift çekilmiş kuzu kıyma ver dedi de doktor, tavukla hindiyi de öyle didiklenmiş yiyebilirler mi bilemedim

Su orucu gibi mi o? Sakat değil mi mideye bağırsaklara ya şekerle karbonhidratı azaltarak bir şey denesen daha rahat olmaz mı? Belki daha yavaş kilo gidiyordur öyle ama miden delinmez bari

Instagram'da soru cevap yapan fenomenler gibi yaptım ha bütün soruları üstüme aldım. Var mı başka soracağınız bir şey? Yoksa ben hastane maceralarımı mı anlatayım
Ben hemen sorayim sorumu ozaman.alerjiniz nasılsın şuan.kaka da kan mukus düzeldi mi? Şimdilik bu kadar. bu arada geçmiş olsun covid yine hortladı cok.herkes hasta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…