2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba herkese.tatil bitti eve döndük sonunda.ekgidaya başladığımızdan beri çok gazliyiz gece zaten güzel uyumuyorduk artik ağlamalar başladı .üstüne bi de 4 günde 1 kaka yapıyor o da zorla. Bu düzene girme ne zaman olacak a dostlar biri soyleyiversin

Kizlar yürüteçler hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben şu klasik olanlardan aldım.
Yeni nesil olanlar düşme açısından daha tehlikeli geldi bana.
benim kız çok sevdi . Düz basıp , düz durmaya , desteksiz oturmaya başladı yürüteçle . Dolaşıyo bütün evi , ben de peşinde tabii günde bikaç kez 20-30 dakika geziyor .

benim kız çok sevdi . Düz basıp , düz durmaya , desteksiz oturmaya başladı yürüteçle . Dolaşıyo bütün evi , ben de peşinde tabii günde bikaç kez 20-30 dakika geziyor .
Evet benim kız da ayağını basmiyordu direkt basmaya başladı.
Desteksiz oturma konusunda da öncesine göre daha iyi. Ben de durduğu kadar koyuyorum. Muhabbet kuşumuza kafayı taktı gidip kafesini düşürüyor yemek yerken masadaki örtüyü çekiyor
Sever mi acaba diye tereddüt ediyordum ama iyi ki almışız

Kız yürüyecek derken kuş devredışı kalmasın da

Benim kız da kedimizin peşinde hep

Kız yürüyecek derken kuş devredışı kalmasın da
Kuşu devlet korumasına vermek zorunda kalmayız inşallah yoksa sonuç pek iyi olmayacak .
Geçenlerde yerdeki şişe için kapisiyorlardi.
Kız oynamak istedikçe kuş sahiplenip ona saldırıyor. Allah'tan nadir isirir da sadece gelip gagasını sürtüp göz dağı veriyordu kızımın koluna eline

Benim kız da kedimizin peşinde hep
Kuşu en azından kafese koyabiliyorsun kediye aman dikkat.

mesajını aç foto yollicam

Bende yolliycam lütfen artık mesajını ac

Bu çok güzel ya bende alicam ama daha erken değil mi bunun icin denge sağlayabilirler mi ki
Bence biraz dik durmaya alışık bebeklerle bu kullanılabilir gibi geliyor. Sürekli düşer kafa göz yarma garantili gibi
Gerçi kullanmadım hiç bilemiyorum

Bence biraz dik durmaya alışık bebeklerle bu kullanılabilir gibi geliyor. Sürekli düşer kafa göz yarma garantili gibi
Gerçi kullanmadım hiç bilemiyorum
Demi düşme ihtimali yüksek

Hahah hayvanlar bakılacağız diye alındığı evde bebelerden zulüm görüyor
Sen de mi foto yollayacaksın ahnsndn
Aha böyle bir şey.
Demi düşme ihtimali yüksek
Düşerler mi ya :/ Ben de bundan istiyorum ama zaten daha ileri aylar için galiba bu. Şu anda olmaz

Şuan düşerler ileride sıkıntı Olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…