Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
İnşallah canım. Kendi memleketimde olsam tanıdık bir eczaneden illa ki alırdım ama gurbette kimseyi tanımayınca çok nazın da geçmiyor. Reçetesiz vermem yasak denilince çok üstelemedik biz de 🥲
Ah malesef öyle canım. Hamile insana da yapılabilir bir kolaylığı yapmamak sinir bozucu.

Hiç bir belirtim yok ama şu an ya sadece erkenden sızıyorum gece. İnş evhamdır yaa inş
Evhamdır inşallah herkesin hamileliği o kadar farklı ki birbirinden, olmadı bi kontrole gidersiniz. Ben de aynı durumdayım çok endişelenirsem bi görünücem

Daha pazartesi gittim o yüzden artık utanıyorum da gitmeye kuşum ya 🥺 herhalde 2.trimesterde rahatlayacağız 🙏🏻🫶🏻
Aynen bebisimmm kalbini ferah tut, benim bitti bulantılarım 🤩♥️ 1 ay sonrası zaten hareketleri hissetmeye baslarız o zaman daha kafamız rahat olur🤩🥰🥹

Kızlar daha önce de konusu geçmişti ama belirti deyince ben çok sık idrara çıkıyorum bazı geceler iki kere. Sizde nasıl durumlar

Kızlar daha önce de konusu geçmişti ama belirti deyince ben çok sık idrara çıkıyorum bazı geceler iki kere. Sizde nasıl durumlar
Bende bebsm hamileliğimin basından beri hala geceleri sık tubalete kalkıyorum o yüzdende hiç uykumu alamamıs gibi kalkıyorjm ya 🥲🥲🥲

Kızlar günler hatta haftalar sonra eşimle temizliğe giriştik sabah beri temizlik yapıyoruz artık ev yaşanamayacak seviyeye gelince dhdhsh herkesin evi mis çiçekk mi ya bu ara öyle olmadığını söyleyin lütfen çok ihtiyacım var🤣🤣 normalde sürekli temiz tutarım mis gibidir evim ama artık elim kolum kalkmıyor, prenseslik dönemine de geçemedik bi türlü mide bulantılarından😞 bi kadın yardımcı mı tutsam napsam eve yanlışlıkla misafir gelecek diye ödüm kopuyor bazen🤣
Hsjdjdjdf sen gel bide benm evi gör tesekkrler ahsjdjd🤣 valla yapamıyorm gör ki katlanxak çamaşırlar dağ oldu. Mecbur heegün süpürğyoruz kücük bebem oldugu için cunku gördüğü herşeyiii yemek veya değil ayırmekksiziiinn ağzına atıyor ama onun dısında valla toplayamıyorm evi🥲 hiç halm yok

Aynen bebisimmm kalbini ferah tut, benim bitti bulantılarım 🤩♥️ 1 ay sonrası zaten hareketleri hissetmeye baslarız o zaman daha kafamız rahat olur🤩🥰🥹
Dün gece sağıma döndüm karnıma baktım bir hareket gördüm çok değişik oldum yok ya değildir bu kadar erken dedim üstelemedim uyudum.

Dün gece sağıma döndüm karnıma baktım bir hareket gördüm çok değişik oldum yok ya değildir bu kadar erken dedim üstelemedim uyudum.
Bende geçen gün öyle oldum biliyomusun bi hareket hiaswttm sanki ama erken mi değilmi bilemedm🥲♥️♥️

Günaydın kızlar 🌸 PROGESTAN fitil kullanan arkadaşlara sorum olacak. Ben günde iki tane kullanıyorum. Dün fark ettim ki pakette 1 tane kalmış. Yani bugün için ikincisi yok. Eczaneler reçetesiz vermiyor. Sizce bir sıkıntı yaratır mı? İkinci sorum ise şu. Progestan kullandığım için akıntım biraz fazla oluyor. Günlük pedi, iç çamaşırımı sık sık değiştiriyorum. Buna rağmen kaşıntı oluyor. Bu normal mi? Yarın sağlık ocağına gideceğim ama bugünden bir korku aldı beni.
Ben de reçetesiz aldım 2 kere sadece reçetesiz alınca fiyatı biraz yüksek oluyor, neden vermiyorlar acaba

Bende perinatoloji doktorumla görüştüm aynı şekilde önce detaylı ultrason önerdi sonra duruma göre Fetal DNA önerdi. 13. Hafta mı ultrason için uygun ?
12. Haftada gittim ama sırtı dönüktü biraz zorla hareket ettirdik onda da direk bize dondu net göremedik burnu dedi dr. Bu testi 7bucuk cm olmadan vermek gerekiyormuş. O yuzden salı günü tekrar gidicez.

2.trimesterdan herkese günaydın:)
13. Haftaya sag salim attim kendimi. Dün cocuk dogum gunundeydim uzun zamandan sonra ogleden sonra dışarıdaydım ve hiç korktuğum gibi olmadı. Makarna da olsa aksam yemeği yedim inanilmaz ama 11bucuga kadar oturdum falan :) Ama eve gelince o hastalık ruh hali hafiften geldi ama fırsat vermeden bulantı ilacı da icmeden uyudum :) hadi hakkımda hayırlısı...

12. Haftada gittim ama sırtı dönüktü biraz zorla hareket ettirdik onda da direk bize dondu net göremedik burnu dedi dr. Bu testi 7bucuk cm olmadan vermek gerekiyormuş. O yuzden salı günü tekrar gidicez.
Bebek 7buçuk cm olmadan yaptırmak mı gerekiyormuş ?

Ben de reçetesiz aldım 2 kere sadece reçetesiz alınca fiyatı biraz yüksek oluyor, neden vermiyorlar acaba
Fiyatı hiç önemli değil aslında. Satın alabileceğimizi söylese alırdık. Direkt bu reçetesiz verilen bir ilaç değil, veremem deyince üstelemedik 😕

Back
X