Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Progestan iğne başlatırlar büyük ihtimalle evde ona devam edersin yeterki iyi olun her şeyin üstesinden geliniyor
Acaba enfeksiyonmu açılmaya sebep oluyordu
Valla herhalde öyle enfeksiyon geçmeye başladıkça uzamaya başladı. Hiç kanamam falan olmadı çok şükür inşallah olmaz. Travmam resmen. Buu enfeksiyon tedavisi de 7-10 gün sürüyormuş. Demek ki fazla ciddi bir durum gördüler bilemiyorum. Olsun iğnesi olsun hallederiz 😀 yeter ki sağ salim ena azından bi 28i tamamlasam keşke

Yani babaannesini sevmeyecek benim bebek desene… Kötü kalpli kadın dün beni sinir krizine soktu üzüntümden öldüm geberdim bebekte strese girdi mi üzüldü mü diye.
Evet hissediyorlar 🥰 bende bazen acayip sinirleniyorum sonra diyorum ki hoop sakin olman lazım artık tek başına değilsin bir bebeğin olacak senin elimi karnıma koyuyorum biraz bebeğimle sohbet ediyorum sende dene bence çok iyi geliyor bak.

Bende öyle oluyorum canım ya yazdığımı bile sormayı unutuyorum bazen 😂😂

İnşallah canım 🙏🏻 şimdi gittiğim hiç korkulacak bişey yok dedi bütün gebelerde oluyor dedi rahatlattı baya, monural bir tane saşe, Piyeloseptyl verdi günde 3 tane 5 gün iç dedi. Gerçekten doktor bulmak çok önemli, aslında bugüne kadar içime siniyordu doktor. Ama beni hiç rahatlatmadı ya sadece kullan dedi.. sen neler kullandın kontrole ne zaman çağırdı seni

Ben ilk enfeksiyonda Molcef antibiyotik kullanmıştım antibiyotiğin son günü tahlilde enfeksiyon çıkmamıştı üstünden 1 ay geçti yine enfeksiyon çıktı 😕 doktorum başta çok yoğun Monurol şase kullan dedi enfeksiyon doktoru yazmadı ilaca gerek yok dedi, şimdilik bir şey kullanmıyorum ama pazartesi devlette kadın doğuma gidicem bi de oraya sormayı düşünüyorum ne yapmam gerek diye

Sizlere bir sorum var. Daha önce de gaz konusunda sıkıntılarım var demiştim,hala daha var. Ama bugün sanki kasıklarımda inceden ağrım da var gibi. Bir de bu gaz dolayısıyla bazı yerler yumru gibi sert. Sizde de oluyor mu,bunun için yaptığınız bir şey var mı?

Bir erkek annesi olucağımı öğrendiğim günden beri bir duam daha var; Allah ne beni oğulcu bir anne ne de oğlumu anneci bir oğlan yapmasın. Aşırılıktan bahsediyorum,sizin yaşadığınız şey muhtemelen. Gün sonunda aynı evin içinde ikiniz kalıyorsunuz ama,eşin bunu fark etmiyor demek ki şimdi ben de ona sinirlendim ;D
Şaka gibi yaa,şu kadarcıklar ama bizi hissediyorlar 🥲
Ayyyy amin canım aminnnnnn beni de aynı şekilde. Oğluma taparcasına sevmeyeceğim karısını da hep el üstünde tutacağım.

Benim kayınvalidem resmen oğluna tapıyor, eşim de annesinin memesinden ayrılamamış. Kayınvalidem tam rolcü yalancı ondan da çocuğu da arada kalıyor. Ne kötü bir durum…

Oyyyy anneleri yesin onları meleklerimiz

Evet hissediyorlar 🥰 bende bazen acayip sinirleniyorum sonra diyorum ki hoop sakin olman lazım artık tek başına değilsin bir bebeğin olacak senin elimi karnıma koyuyorum biraz bebeğimle sohbet ediyorum sende dene bence çok iyi geliyor bak.
Deneyeceğimmmm canım çok güzel yapıyorsun gerçekten. Ben de şarkılar açıp dinletiyorum 🥹🥹🥹

Ayyyy amin canım aminnnnnn beni de aynı şekilde. Oğluma taparcasına sevmeyeceğim karısını da hep el üstünde tutacağım.

Benim kayınvalidem resmen oğluna tapıyor, eşim de annesinin memesinden ayrılamamış. Kayınvalidem tam rolcü yalancı ondan da çocuğu da arada kalıyor. Ne kötü bir durum…

Oyyyy anneleri yesin onları meleklerimiz
Senin için de zor,eşinin artık kendi küçük ailesinin daha önemli olduğunu anlaması gerekiyor çünkü. Yanlış hatırlamıyorsam bebişkonuz için çok da emek verdiniz.
Allah seni kayınvalidenin şerrinden korusun valla,benden sana bir hamiş duası :)
Bir de bebişkonu sağlıkla kucağına aldırsın. Canını sıktıklarında sadece onu düşün,insan düşününce bile yüzünde istemsiz gülümseme oluşuyor,içinde çiçekler açıyor 🌸

Haklısın ama uzun süre var önümüzde daha ve bu süreçte ağzından laf alınamayan zoraki cevap veren doktorla zor canım değiştir rahatlarsın ♥️
Teşekkür ederim canım 🙏🏻🥰
Canım anadolu yakası da neredesin bilmiyorum ama ben bağdat caddesinde Burçin Demirel e gidiyorum. Özel muayenehanesine. Yakın arkadaşlarımın hepsi de ona gidiyor bizler memnunuz. Alternatif olarak aklında olsun🙏
teşekkür ederim canım, tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için özel hastane badana mantıklı benim için, hangi hastane ile anlaşmalı acaba 🌸
Ben ilk enfeksiyonda Molcef antibiyotik kullanmıştım antibiyotiğin son günü tahlilde enfeksiyon çıkmamıştı üstünden 1 ay geçti yine enfeksiyon çıktı 😕 doktorum başta çok yoğun Monurol şase kullan dedi enfeksiyon doktoru yazmadı ilaca gerek yok dedi, şimdilik bir şey kullanmıyorum ama pazartesi devlette kadın doğuma gidicem bi de oraya sormayı düşünüyorum ne yapmam gerek diye
kaçıncı gününde tekrarlandı canım idrar tahlili? Doktorlar farklı konuşunca insan şaşırıyor ya şaka kadın doğumcular ne diyorsa o daha güvenli geliyor bana. Tahlilini olup fikir alırsın🌸

Güzel annelerim dün akşam doktorun verdiği idrar yolu giderici toz ilacı kullandım sabah ilk defa ağrım olmadan uyandım. Daha önce hiç geçirmediğim için anlamamışım ben bebek ağrıtıyor sanıyordum. Fakat şimdi o ağrılar yine başladı bir sonraki kontrolüm 20 Haziranda. O zamana dek tekrar gel demedi o zaman bakarız dedi. Ben içim rahat etsin diye doğal bir şeyler daha yapmak istiyorum dut kurusu kaynat iç dediler güvenli mi içen var mı ne kadar dutu kaynatıp içiyorsunuz
Başka ilaç vermedi mi ? Sonuçlar nasıl, kontrol arası çok uzun geldi. Belki enfeksiyon az diye böyle demiştir. Geçmiş olsun bende idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum bugün ilaca başladım yeni.

Valla herhalde öyle enfeksiyon geçmeye başladıkça uzamaya başladı. Hiç kanamam falan olmadı çok şükür inşallah olmaz. Travmam resmen. Buu enfeksiyon tedavisi de 7-10 gün sürüyormuş. Demek ki fazla ciddi bir durum gördüler bilemiyorum. Olsun iğnesi olsun hallederiz 😀 yeter ki sağ salim ena azından bi 28i tamamlasam keşke
Ne 28 i 38 leri görecen daha sen çıtayı yüksek tut 😀

Sizlere bir sorum var. Daha önce de gaz konusunda sıkıntılarım var demiştim,hala daha var. Ama bugün sanki kasıklarımda inceden ağrım da var gibi. Bir de bu gaz dolayısıyla bazı yerler yumru gibi sert. Sizde de oluyor mu,bunun için yaptığınız bir şey var mı?
Ben hiç yaşamadım o yumru olayını son 1 haftadır kabızlıktan dolayı zor durumdayım onuda kefirle çözdüm her halde sende dene istersen

Teşekkür ederim canım 🙏🏻🥰

teşekkür ederim canım, tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için özel hastane badana mantıklı benim için, hangi hastane ile anlaşmalı acaba 🌸

kaçıncı gününde tekrarlandı canım idrar tahlili? Doktorlar farklı konuşunca insan şaşırıyor ya şaka kadın doğumcular ne diyorsa o daha güvenli geliyor bana. Tahlilini olup fikir alırsın🌸

İlk enfeksiyonda 10 gün sonra temiz çıkmıştı sonuçlar canım. Aradan 1 ay geçti yine enfeksiyon çıktı, kasık ağrısı ve vajinada batma hissi var, devlette doktor pazartesi vajinal sürüntü testi alacak o sıra tekrar kan ve idrar vermek isticem kabul ederse bakalım 🙏🏻

Senin için de zor,eşinin artık kendi küçük ailesinin daha önemli olduğunu anlaması gerekiyor çünkü. Yanlış hatırlamıyorsam bebişkonuz için çok da emek verdiniz.
Allah seni kayınvalidenin şerrinden korusun valla,benden sana bir hamiş duası :)
Bir de bebişkonu sağlıkla kucağına aldırsın. Canını sıktıklarında sadece onu düşün,insan düşününce bile yüzünde istemsiz gülümseme oluşuyor,içinde çiçekler açıyor 🌸
15 ay tedavi gördüm, 1 tane kaybım var hayatımı da hastalığımdan dolayı tehlikeye ata ata denedik tüm tedavileri. Hani bir ohhh çektirmez böyle insanlar. Kötü kalpliler işte ne diyim ailece kötüler.

Yaaaaaa amin amiiiiiiin sımsıkı sarılıyorum sana 🫂💖 Dimiiiii oğlum benim annesine güç veriylr her konuda. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.

Ben hiç yaşamadım o yumru olayını son 1 haftadır kabızlıktan dolayı zor durumdayım onuda kefirle çözdüm her halde sende dene istersen
Benim kabızlığım zaten dillere destan :D kefir diyetimde var içiyorum aslında ama çok da etki etmiyor. Glutensiz beslenmek daha iyi oluyor,şimdi diyette onu da kestik bakalım umarım düzelir biraz da olsa

Hapşırman hapşırmamandan daha iyi ama evet biz ne hissedersek onlarda hissediyormuş. Daha minicikler ama kim kötü davranıyor kim iyi davranıyor biliyormuş ve doğduklarında kötü davranan insanı hatırlıyorlarmis o insan kucağına alınca huysuzlaniyorlarmis
Ee süper ozamannn kimin kucağında ağlayacağımı çok iyi biliyor şimdiden ♥️ ah Ahh anasını üzenleri görsün

Back
X