Beni araya kaynatamazsın goflet. Ben öyle biri miyim, hı, öyle mi biriyim?Gerçekten öyle ya. Mesajı şimdi gördüm araya kaynamış gı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni araya kaynatamazsın goflet. Ben öyle biri miyim, hı, öyle mi biriyim?Gerçekten öyle ya. Mesajı şimdi gördüm araya kaynamış gı
Sen nerdesin yav merak ettim he bir şey mi oldu diye. Demek tatil hmmm taaağtilKolay gelsin hanimlar. Ben bu zamana kadar sansliydim, yanimda ya annem ya kayinvalidem vardi. Simdi iki cocukla tek basimizayiz. Jetlag, covid, bavullar derken tir carpmis gibiyim.
Ek gidaya da neredeyse bir hafta gec basladim. 3 gun kuralina uymuyorum. Once patates verdim ama sonra patates havuc brokoli birlikte verdim. Birazini pure yapiyorum birazini da blw usulu eline veriyorum. Boylece hem kasiga hem kendi yemege alisiyor. Sizlere beslenme icin faydalandiginiz kaynaklari soracagim. Tariflerini begendiginiz instagram sayfalari falan var mi? Ben herseyi cok duz ve sade veriyorum cocuga belki biraz ufkumu genisletir.
Laps diye devriliyor destek olmazsaKızlar bebisi daha oturamayan var mi yoksa bir biz mi tembeliz yahu
Terbiyesiz gofret puh banaBeni araya kaynatamazsın goflet. Ben öyle biri miyim, hı, öyle mi biriyim?
Biraz biraz kendini tutmaya basladi ama hala arkasında durup devrilirse mudahele ediyorum. Tam oturamiyor yaniKızlar bebisi daha oturamayan var mi yoksa bir biz mi tembeliz yahu
Denenebilir evetLabne peynirle karıstırıncada güzel oluyor
Yerim onu benimkisi de öyle direk yatmak istiyorLaps diye devriliyor destek olmazsa
Bu artık yatmak da istemiyor. Yüzüstü durmayı başından beri istemiyordu zaten. Kaldırın beni gezdirin diyorYerim onu benimkisi de öyle direk yatmak istiyor
Aynen iki cocuklu tatilSen nerdesin yav merak ettim he bir şey mi oldu diye. Demek tatil hmmm taaağtil
Benim bebo alerjik. Hemen her şeyi üç gün kuralıyla verdim. Hatta yoğurda özel muamele yaptık doktor önerisiyle yedi günde azıcıktan başlayıp miktar artırarak bugün bitirdik daha denemeyi. İki gün sonra 7,5 aylık olacak. Peynire de daha yeni geçeceğiz. Sebzeleri püre yapıp veriyorum. Birkaç kez bzzt'ladım sadece. Kıyma vermeyi becerebilirsem kıymalı sebze yemeklerine geçeceğim bu hafta
Bizsiz tatil işte. Gitmeyecektin. Bak ne güzel oturuyoruz oturduğumuz yerde. İki gün gittik geldik maaile covid olduk bizAynen iki cocuklu tatil
Ben tavuk suyu ile baslayayim dedim. Cikinca kemikli but alacagim, onu haslayip once tavuk suyu vermeye baslayacagim.
Merketlerde organik ya da doga dostu uretimli tavuklar satiliyor. Bebegime verir miydim bilmiyorum ama biz bu yaz file marketten bir marka alip yedik ailece bir kac defa.Bizsiz tatil işte. Gitmeyecektin. Bak ne güzel oturuyoruz oturduğumuz yerde. İki gün gittik geldik maaile covid olduk biz
Ya tavuklar hormonlu diye hindi suyu versem olur mu dedim doktora. Olur dedi. Hindinin neresini haşlamak gerekir acaba onu sormadım. Göğüs olur mu ki but mu almak lazım. Kemikli yok benim aldığım paketlerde
Organiklere de güvenmiyorum ne kadar organik neresi organik belli değil. Seneler önce haberlere çıkmıştı kurtlu eciş bücüş ürünleri organik diye kakalıyorlarmış. Kime nasıl güveneceksinMerketlerde organik ya da doga dostu uretimli tavuklar satiliyor. Bebegime verir miydim bilmiyorum ama biz bu yaz file marketten bir marka alip yedik ailece bir kac defa.
Hindinin eti serttir. Gogus eti(tavukta da) bebekler icin faydali degildir. Faydali olan kemikli but/kanat/boyun gibi hareket eden bolgelerin etleri.
Ben tavuk etini cok kucuk dograyip, lime lime edip veriyordum ilk kizima. Tabi bidiklar simdi ne kadar hazir, ben kac aylikken veriyordum hatirlamiyorum.Organiklere de güvenmiyorum ne kadar organik neresi organik belli değil. Seneler önce haberlere çıkmıştı kurtlu eciş bücüş ürünleri organik diye kakalıyorlarmış. Kime nasıl güveneceksin
Bebeğe suyunu vereceğim zaten çorba içinde ama kendimize yapıyorum hindi etini kendi suyunda pişiriyorum kavurmadan yağ eklemeden. Yumuşacık oluyor
Çift çekilmiş kuzu kıyma ver dedi de doktor, tavukla hindiyi de öyle didiklenmiş yiyebilirler mi bilemedimBen tavuk etini cok kucuk dograyip, lime lime edip veriyordum ilk kizima. Tabi bidiklar simdi ne kadar hazir, ben kac aylikken veriyordum hatirlamiyorum.
Ben hic hindi pisirmedim, ezbere yazdim sert olur diye.
Yazin camis gibi yedim. Simdi cok kilo vermeliyim. Resmen hamilelik kiloma dondum. Bugun oruc tutayim dedim. Yemek yemeyip sadece su-kahve iciyorum. Ama midem yanmaya basladi aclik degil de mide yanmasi yuzunden yemek yemek istemiyorum.
Bizde var yürütmek için erken ama önüne oturup oyuncaklarıyla oynuyor erken alabilirsin düşünüyosanBu çok güzel ya bende alicam ama daha erken değil mi bunun icin denge sağlayabilirler mi ki
Muzla karıştırdım çok sevdi ama kabız olduSevgili Anneler avakadoyu bebişlerinize nasıl veriyorsunuz ne ile karıştırıyorsunuz
Hadi ya bende internette araştırdım muzla yakışacağını söylüyordu birkaç sitede ama öyleyse başka alternatif deneyeyim teşekkürlerMuzla karıştırdım çok sevdi ama kabız oldu
Muzu kayısıyla karıştırıp verin , dengeliyor .Muzla karıştırdım çok sevdi ama kabız oldu
Ben hemen sorayim sorumu ozaman.alerjiniz nasılsın şuan.kaka da kan mukus düzeldi mi? Şimdilik bu kadar. bu arada geçmiş olsun covid yine hortladı cok.herkes hasta.Instagram'da soru cevap yapan fenomenler gibi yaptım ha bütün soruları üstüme aldım. Var mı başka soracağınız bir şey? Yoksa ben hastane maceralarımı mı anlatayım