Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Ah kuzucum ben tansiyon hastası olduğum için çok dirençli tansiyonum. İlaca başlamadan limonlarla falan gittiği yere kadar götürmeye çalışıyoruz. ama 15 çok fazla. Sen doktorunla görüştün mü bu konuyu?
Yok canım alıştım ben artık 13-14 çok sarsmiyor 14 ü geçince bulantı başımın üstünde zeytinyağ var gibi dönüyor kafam limonlu su ile idare ediyorum bir de kusmak da yükseltiyor çok şükür benim 2 gündür bitti kusma işi

Bebeğim tansiyondan dolayı başın ağrıyor olabilir bu konu çok önemli ilk fırsatta doktorunla görüş. Gebelikte sınır 14/9 dur, bunun üstü asla olmamalı. Olduğu anda tansiyon ilacı ile dengelemek zorundayız bebeği korumak açısından
Evet canım haftaya pazartesi gittiğimde konuşucam 💕

selamlar yaklaşık 5 haftadır bakamadım buralara hiç :( çok zor geçti son 5 haftam. Günde ortama 10 kere falan kusuyordum ayy gerçekten çok zordu çok şükür geçti hafifledi artık 11 h 1 g oldum bugün :) bunca zaman hiç birşey aşermedim bugün şalgam içmeye başladım 1 lt içtim hala tutamıyorum kendimi tüm şalgamları içmek istiyorum hahahaha
Ilac kullandigin halde mi o kadar kusuyorsun. Uzuldum canim ya gecer insallah kisa zamanda. Kuzenimin hamilelikleride oyle gecerdi hep serum takarlardi. Seninki hafiflemis iyi bari canim. Bana da kola iyi geliyor ama esim eve almiyor 🙈

Ilac kullandigin halde mi o kadar kusuyorsun. Uzuldum canim ya gecer insallah kisa zamanda. Kuzenimin hamilelikleride oyle gecerdi hep serum takarlardi. Seninki hafiflemis iyi bari canim. Bana da kola iyi geliyor ama esim eve almiyor 🙈
İlk başta ilaç başlamadım 5 gün sonra falan başladım ona rağmen devam etti artık dudaklarım yüzüm falan kuruluktan çatladı :( serum falan aldım çok şükür toparladım artık.
Hahaha kola aşeriyorsun demekki sende ayy kolayıda çok severim ama yemek yemeyim şalgam suyu içeyim tuşu yiyeyim yetiyor bana :D

Yok canım alıştım ben artık 13-14 çok sarsmiyor 14 ü geçince bulantı başımın üstünde zeytinyağ var gibi dönüyor kafam limonlu su ile idare ediyorum bir de kusmak da yükseltiyor çok şükür benim 2 gündür bitti kusma işi
Olsunn önemli olan vücudunun tansiyona ne tepki verdiği değil. Yüksek kan basıncının anne ve bebek üzerindeki etkileri.. Haftaya muayene zamanına kadar hep takipte ol, aynı saatlerde ölç ve not al. Doktoruna direkt o notlarını verirsin💕

Ay o ekşime çok kötü ya bende de var o en başından beri hiç geçmedi kimi azaldı ama hep midem ağzımda yaşıyorum. Yeşil elma yiyorum biraz mide asidimi düzenliyor, salatalık yiyorum artık idare ettiği kadar. Gaviscon önermişti doktorum onu içince iyi geliyodu, şimdi o da midemi bulandırıyor
Bende ne yapacağımı şaşırdım aynen oyle midem ağzımda gezıyorum mide bulantınız varmı Pekı Kac haftalıksınız

Bende ne yapacağımı şaşırdım aynen oyle midem ağzımda gezıyorum mide bulantınız varmı Pekı Kac haftalıksınız
12+3 üm şuan, Prilam ilaç içiyorum o yüzden bulantım çok olmuyor önlüyor ama ekşimeyi bi türlü atlamadım. Dediğim gibi yeşil elma denemenizi tavsiye ederim bilmiyorum bana mı iyi geldi ama, gece de soğuk salatalık yiyorum biraz ferahlatıyo beni. Gaviscon şurup da denemediyseniz deneyebilirsiniz. Ben her tuşa bastım iyi gelsin diye ama öyle böyle yuvarlanıp gidiyorum😂

12+3 üm şuan, Prilam ilaç içiyorum o yüzden bulantım çok olmuyor önlüyor ama ekşimeyi bi türlü atlamadım. Dediğim gibi yeşil elma denemenizi tavsiye ederim bilmiyorum bana mı iyi geldi ama, gece de soğuk salatalık yiyorum biraz ferahlatıyo beni. Gaviscon şurup da denemediyseniz deneyebilirsiniz. Ben her tuşa bastım iyi gelsin diye ama öyle böyle yuvarlanıp gidiyorum😂
Ben daha 7 haftalığım tsk ederım denıcem tavsıyenızı ınsallah ıyı gelır

Kızlar iki gündür baş dönmesi başladı bende ama sadece yatarken oluyor çok ilginç 🫠 bu şekilde baş dönemsi yaşayan var mı?

Back
X