Bunların uykuları düzene girmek yerine daha da bozuluyor, biz yenidogan dan beri saat başı ayaktayız, cok zor gerçektenBi çocuk daha 7 aylıkken neyin şımarıklığını yapar
Gece saat başı kalkıp emmek istiyor uykusuzluk mahvetti , üstüne bir de sıcaklar
sallanmayı sevmiyor , emzik sevmiyor, Kucak sevmiyor, ninni, beyaz gürültü sevmiyor
Meme olsun içi boş dolu farketmez
Onu vermezsen saatlerce durmadan ağlıyor, yorulmuyor da
Emiyor uyuyor yatağa koyuyorum hemen uyanıyor başlıyor ağlamaya
Tekrar al sakinleştir tekrar emzir tekrar uyut
Tekrar koy , ağla derken sürekli başa sarıyor
Ulaaaaann hiç mi abinden feiz almazsın
Bal gibi çocuktu
Bu ara benim kız da sık sık uyanıp ağlıyor. Saatlerce uyuyan çocuk dün kaç kere ağladı.Bi çocuk daha 7 aylıkken neyin şımarıklığını yapar
Gece saat başı kalkıp emmek istiyor uykusuzluk mahvetti , üstüne bir de sıcaklar
sallanmayı sevmiyor , emzik sevmiyor, Kucak sevmiyor, ninni, beyaz gürültü sevmiyor
Bal gibi çocuktu
15 gündür aynı dongüdeyiz, sagdan soldan geliyorlar bana yavaştan.Bi çocuk daha 7 aylıkken neyin şımarıklığını yapar
Bal gibi çocuktu
Ben avent kullanıyordum yine aynı markanın 6-18 ayağını algım bebeğim çok sevdiEmzik kullanan anneler, bizim 0-6 ay Dı emziğimiz, şimdi yeni almam gerekiyor, 6-18 ay seçeneği de var, farkı sadece büyüklük mü ve büyük gelir mi acaba bebeğe. Değiştiren oldu mu boyutunu.
Bu ara benim kız da sık sık uyanıp ağlıyor. Saatlerce uyuyan çocuk dün kaç kere ağladı.
Atak dönemi falan mı acaba?
15 gündür aynı dongüdeyiz, sagdan soldan geliyorlar bana yavaştan.
Olabilir mantıklı.Doktor muayenesine gittik
Canım doktoruma bu günler yine ataklarda mıyız dedim
Yahu havalar aşırı sıcak biz bile gece bunalıyoruz 10 kere uyanıyoruz
Bi zahmet onlarda bunalsın
Bol bol suya sok, su içir ferahlat dedi
Merhaba alıştırma bardağı kullaniyor musunuz? Benim bebeğim de hiç su içmezdi weenin alıştırma bardağı sayesinde çok sevdi şimdi elinden düşürmüyor.Olabilir mantıklı.
Benim kız su içmeyi sevmiyor hiç ya
Uykuluyken icireyim ağlayınca anlamaz belki
Kullandım ama malesef onun içindeki suyu ağzına alıp dışarı puskurtuyor.Merhaba alıştırma bardağı kullaniyor musunuz? Benim bebeğim de hiç su içmezdi weenin alıştırma bardağı sayesinde çok sevdi şimdi elinden düşürmüyor.
Biz birkaç kez tatile gittik. Her tatilde kullandıklarım azaldı. Mayo ve güneş kremi kullandım ilk tatilde. Son tatilde sırf alt giydirdik hatta bazı koylarda kimse yoktu çıplak soktuk :) güneş kremi de spnra temizlenmiyor, uzun süre de kalması iyi değil diye düşündüm, sürmey bıraktım. Sorun yaşamadık ama bebeğim esmer. Hep ağaç altında tuttuk çocugu. Beyaz müslin tulum ya da body giydirdim sahilde. Ebebekte müslin bornoz vardı onu çok kullandım mesela ben. Mayo bez hiç kullanmadık(havuza hiç girmedi) normal uzun kollu uv korumalı mayo giydirdim ben. 3 çeşit simit almıştım, sonunda kucağımda yüzdürdüm :) bence tatilde mutlaka alınması gereken şey sinek kovucu! Yanınızda yine de bir güneş koruyucu bukundurmanızı tavsiye ederim, annelik içgüdülerinin nasıl derse öyle hareket edersinşz.Merhabalar anneler sizlere tatil konusunda danışmak istiyorum kızım 6 aylık tam Eylül başı tatile gideceğiz nasip olursa yanıma mutlaka almamı önerdiğiniz şeyler var mı
Güneş kremi şart mı mesela bazıları küçük diye önermiyor
Mayo bez kullandınız mı gibi temel şeyler hakkında yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederimBiz birkaç kez tatile gittik. Her tatilde kullandıklarım azaldı. Mayo ve güneş kremi kullandım ilk tatilde. Son tatilde sırf alt giydirdik hatta bazı koylarda kimse yoktu çıplak soktuk :) güneş kremi de spnra temizlenmiyor, uzun süre de kalması iyi değil diye düşündüm, sürmey bıraktım. Sorun yaşamadık ama bebeğim esmer. Hep ağaç altında tuttuk çocugu. Beyaz müslin tulum ya da body giydirdim sahilde. Ebebekte müslin bornoz vardı onu çok kullandım mesela ben. Mayo bez hiç kullanmadık(havuza hiç girmedi) normal uzun kollu uv korumalı mayo giydirdim ben. 3 çeşit simit almıştım, sonunda kucağımda yüzdürdüm :) bence tatilde mutlaka alınması gereken şey sinek kovucu! Yanınızda yine de bir güneş koruyucu bukundurmanızı tavsiye ederim, annelik içgüdülerinin nasıl derse öyle hareket edersinşz.
Onun içeriği de temiz değil. Sudocrem Mustela dönüşümlü devam ediyorumBen pişik önleyici olarak bepanthol baby kullanıyorum kullandığımdan beri hiç pişik olmadı kızım
Ee ferahladı mı bunlarla?Doktor muayenesine gittik
Canım doktoruma bu günler yine ataklarda mıyız dedim
Yahu havalar aşırı sıcak biz bile gece bunalıyoruz 10 kere uyanıyoruz
Bi zahmet onlarda bunalsın
Bol bol suya sok, su içir ferahlat dedi
Sıcak mı oralar da hala?Daha beter ilerliyor
Sıcak mı oralar da hala?
Bizim beyinler sıcaktan eriyik kıvamına geldi de oralar da öyle mi diye merak ettim. Yazık çocuklara da yav. İyi dayanıyorlar yine. Seni iş de ekstra yoruyor. Biz sadece evin işine yetişemiyorken...sıcak mı derken,
sıcağın bence bi tanımı var bunun yok
ev güney batı sabah güneş bizim eve doğuyor akşam bizde batıyor
en nefret ettiğim aydayız ..
derken büyük oğlum ayrı sabrımı zorluyor okullar açılaydı da herkes bi rahatlasaydı
2 gündür cocuga bağıran annelerden oldum, cocukta şaşkın nerde o eski annem der gibi.