Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kız çok sevdi . Düz basıp , düz durmaya , desteksiz oturmaya başladı yürüteçle . Dolaşıyo bütün evi , ben de peşinde tabii günde bikaç kez 20-30 dakika geziyor .Kizlar yürüteçler hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben şu klasik olanlardan aldım.
Yeni nesil olanlar düşme açısından daha tehlikeli geldi bana.
Evet benim kız da ayağını basmiyordu direkt basmaya başladı.benim kız çok sevdi . Düz basıp , düz durmaya , desteksiz oturmaya başladı yürüteçle . Dolaşıyo bütün evi , ben de peşinde tabii günde bikaç kez 20-30 dakika geziyor .
Kız yürüyecek derken kuş devredışı kalmasın daEvet benim kız da ayağını basmiyordu direkt basmaya başladı.
Desteksiz oturma konusunda da öncesine göre daha iyi. Ben de durduğu kadar koyuyorum. Muhabbet kuşumuza kafayı taktı gidip kafesini düşürüyor yemek yerken masadaki örtüyü çekiyor
Sever mi acaba diye tereddüt ediyordum ama iyi ki almışız
Benim kız da kedimizin peşinde hepEvet benim kız da ayağını basmiyordu direkt basmaya başladı.
Desteksiz oturma konusunda da öncesine göre daha iyi. Ben de durduğu kadar koyuyorum. Muhabbet kuşumuza kafayı taktı gidip kafesini düşürüyor yemek yerken masadaki örtüyü çekiyor
Sever mi acaba diye tereddüt ediyordum ama iyi ki almışız
Kuşu devlet korumasına vermek zorunda kalmayız inşallah yoksa sonuç pek iyi olmayacak .Kız yürüyecek derken kuş devredışı kalmasın da
Kuşu en azından kafese koyabiliyorsun kediye aman dikkat.Benim kız da kedimizin peşinde hep
mesajını aç foto yollicamKuşu devlet korumasına vermek zorunda kalmayız inşallah yoksa sonuç pek iyi olmayacak .
Geçenlerde yerdeki şişe için kapisiyorlardi.
Kız oynamak istedikçe kuş sahiplenip ona saldırıyor. Allah'tan nadir isirir da sadece gelip gagasını sürtüp göz dağı veriyordu kızımın koluna eline
Kuşu en azından kafese koyabiliyorsun kediye aman dikkat.
Bende yolliycam lütfen artık mesajını acKuşu devlet korumasına vermek zorunda kalmayız inşallah yoksa sonuç pek iyi olmayacak .
Kız oynamak istedikçe kuş sahiplenip ona saldırıyor. Allah'tan nadir isirir da sadece gelip gagasını sürtüp göz dağı veriyordu kızımın koluna eline
Yeni nesil yürüteçte mi varmışKizlar yürüteçler hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben şu klasik olanlardan aldım.
Yeni nesil olanlar düşme açısından daha tehlikeli geldi bana.
mesajını aç foto yollicam
Aha böyle bir şey.Yeni nesil yürüteçte mi varmış
yürüme arkadaşi..Yeni nesil yürüteçte mi varmış
Bu çok güzel ya bende alicam ama daha erken değil mi bunun icin denge sağlayabilirler mi kiAha böyle bir şey.
Bence biraz dik durmaya alışık bebeklerle bu kullanılabilir gibi geliyor. Sürekli düşer kafa göz yarma garantili gibiBu çok güzel ya bende alicam ama daha erken değil mi bunun icin denge sağlayabilirler mi ki
Demi düşme ihtimali yüksekBence biraz dik durmaya alışık bebeklerle bu kullanılabilir gibi geliyor. Sürekli düşer kafa göz yarma garantili gibi
Gerçi kullanmadım hiç bilemiyorum
Hahah hayvanlar bakılacağız diye alındığı evde bebelerden zulüm görüyorKuşu devlet korumasına vermek zorunda kalmayız inşallah yoksa sonuç pek iyi olmayacak .
Sen de mi foto yollayacaksın ahnsndn
Aha böyle bir şey.
Düşerler mi ya :/ Ben de bundan istiyorum ama zaten daha ileri aylar için galiba bu. Şu anda olmazDemi düşme ihtimali yüksek
Şuan düşerler ileride sıkıntı Olmaz sanırımHahah hayvanlar bakılacağız diye alındığı evde bebelerden zulüm görüyor
Sen de mi foto yollayacaksın ahnsndn
Düşerler mi ya :/ Ben de bundan istiyorum ama zaten daha ileri aylar için galiba bu. Şu anda olmaz
Bence öyle görünüyor. Normal yürüteçler sağlığa zararlı falan diyorlarda çoğumuz onlarla büyüdük çok şükür bir şeyimiz yok.Demi düşme ihtimali yüksek
Valla öyle ya. Nerden geldi bu başımıza diyordurHahah hayvanlar bakılacağız diye alındığı evde bebelerden zulüm görüyor
Evet ilk adımın atıldığı 9-12 aylarında kullanilabiliyormuş.Düşerler mi ya :/ Ben de bundan istiyorum ama zaten daha ileri aylar için galiba bu. Şu anda olmaz